Augusztus 1-jétől lépett életbe a rezsicsökkentésről szóló új szabályozás. Mindezen Lakatos Márk is kiakadt, aki üzent Orbán Viktornak. Erre most Bayer Zsolt egy levéllel válaszolt, amelyben a stylistot kioktatta arról, hogy szerinte mi is valójában a jogszabály lényege.

Lakatos Márk keményen beszólt Orbán Viktornak a rezsiemelés miatt, Bayer Zsolt egyből rohant megvédeni a kormányfőt és nekiment a stylistnak: "Nyomorult, frusztrált kis senki"

Fotó: YouTube/HírTv

Lakatos Márk a TikTok-oldalán tett közzé szerdán egy videót arról, hogy szerinte az emberek megfagynak majd a kormány döntése miatt.

Ezzel nem az a gond, hogy az sem igaz, amit kérdez, hanem rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzelési kályhára, mint a középkorban. De ez mennyibe fog majd kerülni? Annyiba, mint a marha olcsó lélegeztetőgép?

– hangzott el Márk videójában a válasz arra kérdésre, kinek mit intézett a kormánya.

Erre reagált indulatosan Bayer Zsolt és keményen beleállt Lakatosba, akiről durva dolgokat szedett össze nyolc pontba:

Semmi kötelességtudat, csak a jogok.

Semmi felelősségvállalás semmiért.

Szélesebb a vállnál az arc.

A 'szabadság' végletes redukálása – milyen genitáliáim vannak, és miért éppen azok, anyúúúúú! Én másmilyet szeretnék!

Másfél szürke agysejt.

Falig érő liberalizmus.

Mérhetetlen szellemi igénytelenség, laposság, üresség.

És még rosszul is nézek ki.

A publicista szerint ezekből tevődik össze Lakatos Márk lénye. Bayer ezért úgy gondolja, ebből következik, hogy a stylist mérhetetlenül frusztrált, valamint aljas és gonosz is. Hozzátette: teljesen értelmetlen és értelmezhetetlen idiótaságnak tartja azt a kérdését, amit Márk a követőinek tett fel, hogy tudniillik „Te inkább megfagynál télen vagy szülnél?”

Bayer arról is írt, hogy

Te például, Lakatos Márk, miért nem hallalizol és dobálod a levegőbe a sapidat vagy a szemüvegedet örömödben? Ha egyszer a rezsicsökkentés annyira rossz volt és piacellenes, akkor most mire föl ez a „megfagyok vagy szülök” duma? És egyáltalán: hogy jön ide a szülés?

Ti tényleg annyira hülyék vagytok, hogy teljesen meghaladja képességeiteket a konzekvens hazudozás és következetes aljasság? Még ez is?

(...)

De hagyjuk is… minek akarok én bármi értelmes dologról beszélni, éppen veled? Inkább maradjunk az eredeti kérdéseknél: hogy a fenébe jön ide a lélegeztetőgép? És hogy jön ide a szülés?

Amúgy lehet, lemaradtál a lényegről: az általad úgy imádott EU határozatba foglalta, miszerint ezentúl a férfiak is szülhetnek.

Jaj kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd, a döntő pillanatban.

Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe…

Forrás: Blikk, Magyar Nemzet

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@ómió: Ha jól értem, amikor magasabb rezsiszámlát fogok fizetni, akkor akkor az nem is emelés! Érdekes, unortodox megállapítás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Lakatos efftárs is "rezsiemelést" delirált? Vagy csak a Böszme efftárs féle "évi kétszeri" mostanra jutott el a tudatáig?
Nessy
@ómió: Ha jól értem, amikor magasabb rezsiszámlát fogok fizetni, akkor akkor az nem is emelés! Érdekes, unortodox megállapítás.
kisfalud
Van remény!!! A Zsóti megvédte Orbánt Orbán pedig "megvédett minket".
Ha Zsóti védelme is olyan hatásos lesz a vezérnek, mint Orbán védelme nekünk, a rezsidíjak emelkedése ellen, akkor hamar megszabadulunk tőle.
Néro2
Ez a rakás bajerzsótfika már megint tolja ki a xart a száján nemzethy nagy magyar ló-vag-inához illően.
Hogy megy a vérbiznisz zsótfika ? Fent a várban kényelmes a lakás?
gina
@ómió: Nagy proli vagy az ilyen agyhalottak szócsöve az a zsidó Zsóti, a szar csak úgy dől a mocskos pitiáner szájából, te sem vagy semmi...gratula, hogy megszólalsz de minek??? cigány ////
jesz
ajaj...nagy lehet a baj, ha Bayer ilyen visszafogott...az érkező yenki nagykövetet simán elküldte a picsába, de ezt a nemtudomkicsodát nem...majhogynem szépen beszélt vele...

Itt valami nem stimmel...
gina
Nézz már tükörbe Bayer elvtárs, a szar pillant vissza, undoritó kis pitiáner moslék
amortizáltok
aki nincs az a senki te nem is vagy, csak egy satnya here paraszt és ilyenek osztják a kultúrát ezért tartunk?? ITT.
It's good to be bad
Vajon miért nincs az országban vki aki pofán csapná ezt a senkit? Ez csak egy szájhős,ha véletlen összefutok vele én is lekenek neki egyet,megérett rá..Vérplazma tolvaj..
csak úgy....
@Nyírfa: akkor keress egy megbízható állatorvost és altattasd el...
-vagy inkább heréltesd ki! (a költségek felét állom) ;)
Nessy
@csak úgy...: Bayer elvtárs, remek érzékkel találja ki, mikor kell párttagkönyvet cserélni, és melyik "talpat" érdemes nyalni! Azért a Népszabadságnál ezt az útszéli stílust nem nézték volna el neki! Tényleg, a magán életében a családjával és a barátaival is ilyen ordenáré bunkó? Azért ebben a melegben legyen óvatos, meg ne üsse a guta a fene nagy felháborodásaiban!
Nyírfa
@csak úgy...: 12.02

Nem folyamodom erőszakhoz, az az orbánisták asztala, a tudatlanoké, a sérülteké.
Bayer is elintézte magának, hogy ne élhessen harmonikus, boldog életet, erőben, egészségben.
orsos vendel
ki ez a banyarem jolti !!! valami hulye, vagy csak idiota ???
kulabombaafityiszre
A fene a repedtseggű kurva anyádat bayer zsóti.
Szétloptatok mindent,meggazdagodtatok az adónkból,amikor miattatok szar lett a helyzet akkor jössz
hogy vállaljunk felelősséget,te köcsög selypítő senkiházi.
ómió
@Nessy: Magasabb rezsiszámlát akkor fogsz fizetni, ha a fogyasztásod több lesz, mint a "rezsivédett" átlag! A döntéseden (fogyasztásodon) múlik!
ómió
@gina: Mi van veled, bolsiék beépült jajveszékelője!? Ennyire megfeküdte az "efftársi morális egzisztenciádat", hogy még mindig nem a Maki efftársatok-féle "szent szabadpiaci árak" dominálhatnak maradéktalanul? Csak nem az efftársi nyomottságod teszi?
csak úgy....
@Maccska: neked,mint haladó szellemi korcsnak ez a lényeg! :)
baxod, te marhára setét vagy...
simmering73
@Maccska: Átmentél Kis Tehénbe. Vegyél egy nagy levegőt. Frusztráltnak tűnsz.
Tonyróma
Tolja publicista,hátha valakit érdekel!
nemkati
@Maccska: Tudod, ha a rezsicsökkentett ár a duplája annak, amennyiért az MVM beszerzi, akkor nekem ne adja rezsicsökkentett áron, jó lesz nekem a beszezési ár is. Például ezért hazug, átverős, káros, piacellenes és fenntarthatatlan a rezsicsökkentés.
Dr. Proktor
@nemkati: Arról nem is beszélve, hogy a 100 százalékos haszon az bőven kimeríti az extraprofit fogalmát, de az MVM-re azt mégsem oktrojálták rá...
namihami
""...rohant megvédeni...""
Ez a dolga, erre van tartva. A gazdi dobja a csontot és ezért rohangál a kerítés mellett és ugat, ha valaki a a gazdi felé megy vagy akár csak csúnyán néz rá.
És ha megdicséri (jó kutya vagy!), akkor boldogan liheg!
csak úgy....
@Maccska: rajtad már látszik,hogy a csökkentett rezsit kapod,ettöl lettél gyorsan szószátyár! :) benneteket betüre vagy tartalomra fizetnek?
csak úgy....
@Maccska: shikarim,te már megint hazudsz! :) -te csak egy buta kódis...
nemkati
@Maccska: Katinak nem tudom mije van, nekem biztos nem, viszont a hölye Bayernek már van válasza a mocskolódására, nem is akármilyen, úgyhogy megint jól pofára esett.
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/lakatos-mark-bayer-zsolt-reakcio-velemeny/hd5l8gy
nemkati
@Maccska: A hölye természetesen hülye, a léyeg meg itt van:
"az tökre tetszett, hogy azt mondod: fölteszem a kérdést, szüljünk-e vagy megfagyjunk télen. Ezt egy értelmetlen, értelmezhetetlen baromságnak tartod és nagyon jó, hogy ezt mondod, mert én is így gondolom, csak képzeld el, hogy ezt a mondatot Orbán Viktor mondta!" - jegyezte meg Márk, majd hozzátette, hogy ez a két dolog egyáltalán nem függ össze, sőt, szerinte teljesen tendenciózus ferdítés, propaganda összeállítani ezeket."
namihami
@csak úgy...: 12.02:. Szóljatok, beszállok!
nemkati
@Maccska: A Fidesz 29. kongresszusán beszélt brüsszelről, nem kédezte a népet, hogy mit válasszunk, hanem válaszolt a magának feltett kérdésre, hogy "mi mit választunk".
"Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya”
Logogrif
Zsótika, egy fityi.fütyi, de olyan okos ...00 emberke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.