A rezsicsökkentés fenntartásáért "felelős" miniszter közösségi oldalán jelentette be a hatalmas újdonságot, ami évek óta dívik: augusztusban kétszer utalják a családi pótlékot. No és szeptemberben? Van még olyan honfitárs, aki ezt beveszi?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Van még. Pár millió birka.
Szeptemberben meg majd kifizetik a nem érkező pótlékból a valódi már nem rizsaszámlát.
De hát ezt kérték.
Egyék vigyék.
Eladott Ország
"Tehát előbb érkezik a 2008 óta egy fillérrel sem emelkedett, stabilan alacsony családi pótlék. Ez azzal jár, hogy szeptemberben meg egyáltalán nem fog érkezni, de azért ünnepeljünk. Hurráhurrá. Csak úgy szólok, hogy például az ukrajnai magyar gyerekek 22 400 forint támogatást kapnak. A romániai magyarok 10 000 forintot. Mármint tőlünk, magyar adófizetőktől. Azt nem találtam meg hirtelen, hogy a szlovákiai magyarok mennyit kapnak tőlünk. A saját államuktól 100 eurót, ez biztos. Ehhez képest igazán nagyvonalú a jómagyar kormány, hogy egy kicsivel előbb utalják a családi pótlékot és a gyermeknevelési támogatást. Örök hálánk üldözze őket a sírig."
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_960,h_960/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/08/csp.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.