Ez a módosítás már korábban is szóba került.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Málna: Jó, vágják ki az erdőket, hogy az idén meleg legyen! És mi lesz később? Az erdő, a fa nem nő meg egy év alatt! Arról nem beszélve, hogy még nagyobb lesz az aszály, és a "sivatagodás" veszélye! A természetben minden, mindennel összefügg, és a természet törvényeit nem lehet 2/3-s fidesz rendeletekkel felülírni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Az öntőző csatornák után a védett területek erdeit is szabad prédává teszik!Ami marad azt meghagyják az enyészetnek!Mert ők mindenkit megvédenek!Na erre varrjon gombot a sok köcsög felszopójuk!
Málna
@balos: Inkább fagyjunk meg? Miért nem gondolkozol, mielőtt megszólalsz?
balos
@Málna: Bazd meg magad te hüje fideSSes picsa!Azokat az erdőket nem véletlenül tették védetté!Ugyan azt csinálja a fákkal is,mint a covidban megvédett 47 ezer emberrel!Amíg ilyen fostalicskák védik addig tényleg nincs szüksége ellenségre!
Nessy
Most ad hoc megoldásként, kivágják az erdőket. És mi lesz jövőre?? Ha egyáltalán lenne is pénz erdő telepítésre, gazdálkodásra, abból hány év múlva lesz ismét kitermelhető fa?? Tessen mondani, ennyien hiányoztak az iskolában a biológia órákról??
Málna
@balos: Nem válaszoltál a kérdésemre. Csak írod állandóan az értelmetlen hülyeségeidet.
Málna
@Nessy: Akkor most ne vágják ki az erdőket? Fagyjanak meg inkább most az emberek, csak mert nem tudjuk, mi lesz jövőre? Vagy hogy gondoljátok?
Nessy
@Málna: Jó, vágják ki az erdőket, hogy az idén meleg legyen! És mi lesz később? Az erdő, a fa nem nő meg egy év alatt! Arról nem beszélve, hogy még nagyobb lesz az aszály, és a "sivatagodás" veszélye! A természetben minden, mindennel összefügg, és a természet törvényeit nem lehet 2/3-s fidesz rendeletekkel felülírni!
Málna
@Nessy: Jövőre bármi lehet. Véget érhet a háború és lehet újra gáz. De ez már nem segít azokon, akik idén megfagynak, csak mert védtük az erdőket.
Sziszifusz
@Málna: 08:46
Ne az erdőket vágják ki, hanem régi szokásuk szerint, ahol csak lehet szedjék fel a parkettát és azzal tüzeljenek.
Málna
@Sziszifusz: Ezt a kommentet nem igazán értem.
Sziszifusz
@Málna: 12:06
Az egyik etnikum (amelynek vezéred tagja), szokásához híven nem csinál problémát a tüzelőanyag megválasztásában.
Nessy
@Málna: Aztán ha nem lesz megoldás jövőre, akkor így jártunk! Illetve, ha most mindent átállítanak fafűtésre, akkor jövőre hiába lesz gáz, a megnövekedett tűzifa igény megmarad, csak az erdők fogynak el visszafordíthatatlanul.
Málna
@Nessy: Akkor inkább most járjunk így?
Vegyes tüzelésűre állítanak át mindent. Nem szűnik meg a gázzal való fűtés lehetősége.
Málna
@Sziszifusz: Akkor ezért nem értettem a kommentedet. Mert egy oltári nagy baromság, aminek semmi köze a mostani helyzethez.
Nessy
@Málna: Legyen néked a te hited szerint!
Málna
@Nessy: Nincs több érved? Akkor ne személyeskedj, hanem mondd azt, hogy érted végre, amiről beszélek.
Sziszifusz
@Málna: 12:32
Annak a cigány tempónak amit Orbánék Magyarországon folyatnak nagyon sok köze van a mostani helyzethez.
A parkettával tüzeléssel azt akartam jelezni, hogy ezek nem a hosszútávú megoldásokra, hanem csupán ad hoc jelleggel
meghozott döntésekre koncentrálnak, csak arra képesek.
Átgondolatlanság, kapkodás, a jellemzője a pánik jellegű intézkedéseknek.
Ami professzionális az Orbán kormányrészéről, az a figyelem terelő népámítás, a mellébeszélés, a vélt vagy valós ellenségek elleni árnyékbokszolás, az ország javai einstandolásának leplezése .
Sziszifusz
@KisTehen: 13:30
" ... az eu-s vezetőink elbaszták " Jaaa, igen, "fogd rá a nyuszira".

Egyébként,semmi baj. Putyin ígéretét betartva adja olcsó gázt. Vagy, hogy mégsem ?
tomsawyer - régről
Ez egyszerűen eszetlen, embertelen és felháborító döntés. Tarvágás esetén - ha nem hagy árnyékot a sarjadó vagy telepített csemetéknek - nem tudnak megmaradni, a hasonlóan aszályos nyarakon egyszerűen kiégnek, mert nincs árnyékuk. Ha hozzányúl a védett erdőkhöz a madarak költőhelyét is veszélyezteti, az állatok élőhelyét is tönkreteszi.
Az külön kiakaszt, hogy egyetlen természetvédő, egyetlen madárvédő, egyetlen erdőgazdálkodási szakember, egyetlen klímavédő, egyetlen magára még valamit adó, nem teljesen gazember se tiltakozik.
Az elsivatagosodás komoly veszély és ha nem telepíti újra - de ha újra telepíti is évtizedek, amíg abból erdő lesz! - a helyén sivatag lesz.
A gazdasági ballépéseiket és a herdálás miatti üres kasszát, ne az erdők kiirtásával kompenzálják. Oldja meg az oroszokkal a gázvásárlást, végül is rendkívül jóban vannak velük. El a kezekkel az erdőktől!
Sziszifusz
@KisTehen: 14:02
Az, hogy kinek mosták át az agyát, erősen vitatható.
Szerintem a te agyadat mosták át . Vagy csak pénzért szórod itt az igét.
balos
@Sziszifusz: Hát agyról esetében nincs mit mondani!Beadta a zaciba,hogy plasztikázza a nyelvét,mert gyorsan kopik a nemzethy seggben!
balos
@Málna: Az ön kérdése oka fogyott!Most vesz fel a gecid ujabb 700 milliós kölcsönt,hogy gázt vegyen!Na kinek?Hát a családjának!Mert az ilyen hülye picsák még mindig a lapos bolygó szélén lóbálják a lábukat,miközben a nyelvük jó helyen tartják!
Málna
@balos: Te tényleg csupa hülyeséget írsz. A hülye picsák meg csak szánakoznak rajtad...:-)
Málna
@Sziszifusz: Az lenne a kapkodás és a rövidtávú megoldás, ha parkettával kellene tüzelni. De ez csak a te agyszüleményed.
balos
@za-bálna: Annyira örülök,hogy nedveske megszólított!Kár,hogy közben a nyelved az orbáncos seggébe dugód!
Nessy
@Málna: Az nem rövid távú megoldás, ha most átállnak nem kis költséggel fafűtésre, két év alatt kiirtják az erdők nagy részét?
Málna
@balos: Te is elmúltál már 70, ugye?:-)
Nessy
@Málna: Nem vagyok szakember! De talán még nem lenn késő támogatást biztosítani szigetelésre, nyílászáró cserére, ahol lehet, napelemre. Tudniillik az erdőirtás megold egy, max. két telet, és utána marad a pusztaság.
Málna
@Nessy: Két hónap múlva fűtési szezon. Szerinted addig hány házat lehet korszerűsíteni, hány szakember van erre? Na és miből? Valóban, az erdőírtás csak pár telet old meg, de reménykedjünk, hogy csak egyet kell. Mindenesetre most, erre a télre nincs más megoldás.
Yoda69
Irtsuk ki az erdeinket. Eleg is lesz a tuzelo 2 evig, utana meg malmozunk.
Nyírfa
Hogy miért tart ott a Nyugat, ahol, ez a cikk, pontosabban, amiről, akiről szól, kiválóan példázza:

hvg.hu/elet/20220806_Megvett_egy_egesz_magyar_falut_egy_holland_ferfi_most_az_egeszet_ki_lehet_berelni
balos
@Málna: 110 éves vagyok,de nem szégyellem!veled ellentétben én nekem soha nem voltak kisebbségi problémáim!Amikor úgy éreztem elmentem egy másik munka helyre!Neked meg úgy látom még mindig az urasági segg a "tányéród"!Hát csak így tovább,nedveske!
Málna
@balos: Nem a korodat kell szégyellni. Az öregséged csak annyiban érdekes, hogy elnézőbb vagyok veled.
balos
@za-bálna: A családoddal legyél tetves,ne velem légy!Azért,mert sokat dolgoztam az ilyen gecikre is,még rád tudom tolni a beton keverőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.