Budapest főpolgármestere is kiakadt az új erdőirtási szabályokon. 

Karácsony Gergely szerint ahelyett, hogy javítaná a kilátásainkat, a kormány kétszeres sebességgel taszít minket a reménytelenségbe

Fotó: Facebook

Felemlegeti, hogy nem egészen két hónappal ezelőtt számolt be a budapesti erdők védelmét szolgáló, az erdészeti hatóságnál elért eredményéről, amely szerint a védett budapesti erdőkben többet nem fordulhat elő tarvágás, a természeti védelem prioritást élvez a fakitermeléssel szemben, a természetileg értékes erdők rekonstrukciójánál pedig az üzemtervekben előtérbe kerülnek az őshonos fafajták.Szerinte a tegnap este megjelent kormányrendelet teljesen felülírja ezt a nehezen elért eredményt.

A kormány változtat a fakivágás eddigi szabályain, gáz híján fatüzelésre készítik fel az országot és gyakorlatilag minden tilalmat elhárítanak a fakitermelés útjából. Védett területen is egyszerűbb lesz a fakivágás. Ha fokozhatja még valami a klímaszorongást, az az, hogy a kormány nemhogy javítaná a kilátásainkat, de kétszeres sebességre kapcsolt abban, hogy az egész ország alatt vágja a fát, a szó legszorosabb értelmében.

A főpolgármester kiemeli, érti, hogy nagy a baj, de az energiaválság megoldása a felelős energiapolitika, a megújuló energiaforrások használata, és nem az erdők kivágása.

Mindezt már sokszor elmondtuk, évekkel ezelőtt lett volna lehetősége felismerni a kormánynak, hogy a valódi rezsicsökkentés az épület- és nyílászáró szigetelésekben, a passzívházakban, a megújuló energiák használatában van.

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@Németh István: senkiházán te ezt közölnéd geci akulatoddal? ja akkor ne is várd el setétebb vA LA ORBÁNODTÓL?
amortizáltok
GERI EZ A KORMÁNY EGY BOHÓZAT SZINJÁTÉKA SZARJÁL NAGY IVBEN ARRA Mít VÁR EL ORBÁN, Ő MÁRA EGY NAGY NAGY SENKI ITTHON!!! MENJEN BOHOCNALK ámerikába még ma.
amortizáltok
ép olyan mint a Viktor LUsztig ő adta el ugyanis kétszer is az Eiffel tornyot vitya meg minket a ruszkiknak ébredjetek
lassan fel is .
Németh István
Kérdezzétek mán a gyurcsány haverotokat, hogy mostanság ti mit csinálnátok, ha ő lenne a miniszterelnök! Behugyozna a publikum előtt amikor megszólal, a klára asszony ott szaladgálna mellette a felmosó ronggyal ti meg szürcsölnétek a nedűt seggfejek! A kari-geri-geci faszi. meg kitiltaná az autókat Budapestről! A terekre a kecskéknek hodályokat, és fejőszékeket biztosítana! kikapcsolva a közvilágítást a közbiztonság érdekében a falak mellett ágyakat helyzene el, hogy egymást basszák az emberek, mindegy hogy férfi vagy nő - ugyse lát senki senkit, keféljenek csak nyugodtan csak ne gyilkoljanak Ez a koncepciója! ha gondolják alhatnak is egyet, aztán mehetnek mingyá munkába ha van nekik olyan! És ha maradt ruha rajtuk!@Maccska: @Horizont: @amortizáltok: te nagyon leamortizáltad magad! a többiek meg degenerált barmok!
namihami
Baloldali létemre, a Karácsonnyal kapcsolatban az a meglátásom, hogy okosabban tenné, ha a hátralevő hivatali idejében már nem nagyon nyilatkozna.
Tőle az a liezon, amiben összefeküdt a fideszkutya katolikus M-ZP-vel, egy ciklusra elegendő hiba volt. Azon már csak ronthat...
ómió
Pedig Mutyigeri efftársék is a "hidegbeni ruhaszellőztetés" efftársi szerelmesei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.