Antiszemita rigmusokat skandált az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia szurkolóinak egy része az MTK elleni vesztes meccs után Budapesten – írta meg a 444.hu.

"Zsidóbűnözést" skandáltak szegedi drukkerek az MTK-meccs után, brutális büntetést kaptak
Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A Szeged szurkolói – akik korábban, a meccs közben már “gágágá-buzi MTK”-ztak egy sort – az Új Hidegkuti előtt hangos

“Zsidóbűnözés, igenis van zsidóbűnözés”

skandálással fogadták az MTK szurkolóit.

A "szurkolásról" videófelvétel is készült Radnóti Zoltán rabbi 12 éves kislánya jóvoltából, aki életében először járt focimeccsen.

Példás büntetés az antiszemita drukkereknek

Az eset kapcsán minden szegedi sportegyesület örökre kitiltotta lelátóiról azokat a szurkolókat, akik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia MTK elleni budapesti veresége után antiszemita rigmusokat skandáltak a meccsről távozó MTK-szurkolóknak.

Az öt sportegyesület a közvetlenül érintett SZCSGA mellett a Pick Szeged kézilabdacsapata, a Naturex SZTE Szedeák kosárcsapata, a Szegedi Vízilabda Egyesület és a Zengő-Alöld Szegedi Teke Egylet.

Forrás: 444.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Radnóti! 12 éves lány ne menjen egyedül meccsre!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@sgl: Ez még annaál is nagyobb szégyen, ez a csapat tul.képpen a Szeged-Csanádi megyéspüspök -rigó csapata. "keresztény ember/politikus nem antiszemita"- mondta orbán a minap."Magyarországon zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben". Ezért aztán solomon zsidó vezető megvédi/bevédi orbán fajvédő, náci beszédét.
FLETÓ
Radnóti! 12 éves lány ne menjen egyedül meccsre!!!
Toller Béla
@Maccska: SZtem egyél szart, cicus ! Alázatosan !
Toller Béla
@Shikari: Ellenben a vastagkolbásszal semmi baj, a rendőrséget meg azért tartjuk, hogy a törvények betartásán őrködjön ! A zsidózókat, véresen cigányozókat, az összes publikusan aktív rasszista barmot gyűjtse be és zárja el, jelentse fel ! Olyan ez, mintha a töküket himbálnák az óvoda előtt ! Ez lenne az elvárható minimum, olyan hetven éve, mintegy ! Igaz, a vonatkozó törvény értelmében a kormány sem maradhatna sokáig a hivatalában !
Németh István
Hát a libások mármint ezek a libások nem ugyanazok akiket a bajnai-gyutcsány-veres triumvirátus lenyúlt! Ezok is zsidók voltak, míg a libás sérültek meg egyszerű tenyésztők! Volt köztük zsidó?? nem biztos, mert akkor biztos nem basznak így ki velük! No az MTK a zsidó liba kereskedők ab ovo a kereskedők által támogatott sportegylet volt! A mai utódcsapat sajnos nem hozza a nagyjai egykori fényét! De korántsem ugyanaz az együttes ami volt valamikor! Ugyan is a többi egyesületeknél több zsidó vezető van mint az MTK-ba! A rasszista megnyilvánulás, a hagyományokhoz nyúlik vissza semmi realítása nincs! A büntetés és kizárás viszont az ellenségeskedés végett, első számú feladat minden sportterületen!
ómió
Már Pol Pot megye "reprezentánsai" is zsidóbűnözést skandálnak?
CsipkeRózsa
@Shikari: Én még soha, semmit, nem loptam, nem öltem meg embert, állatot.
Te hogy vagy ezzel, kipával, vagy szalmakalappal nézve? A fejfedő kérdése lenne? Vagy inkább emberi kérdés, nem vallási, nem hovatartozási!

Ne mondd, hogy létezik zsidóbűnözés, mert nem igaz!!!
fergeteg
Hülyegyereket mindig találni. Az,hogy valaki elmondja,leírja az ilyen véleményét rendben,de hogy a mai
világban hangosan csoportosan kürtöli az szégyen.
Ugyenez vonatkozik a fradistákra is.
balos
@fergeteg: A volt nyilasok csapata maradt akik voltak!A fideSSes szarokban a turul szar dominál!Trianont és mohácsot az ilyen fasisztóid gecik miatt kaptuk a nyakunkba!Most pedig a rezsinkkel linkelnek a vezetőik!
Bástya Béla Elvtárs
@Shikari: Naná! Többnyire a háttérben megbújik felbújtóként!
balos
@Bástya Béla Elvtárs: Az a jó édes mindszentitek bújt az Amerikaiak lukába!Miért nem a ruszkikéba ahova,most tik bújtok ezerrel?
Németh István
@Shikari: azért neked kicsit meg kéne formálni a fitymádat, hogy észhez térj! persze azokét is akik ugattak mégpedig, érzéstelenítés nélkül nyilvánosan! a faszkalap; @Bástya Béla Elvtárs: tartaná a szikét időközbe sósavba mártogatva! Moslék tetű!
Németh István
Aki a sportot a szidó mentalitással összehozza az egy szar tróger! Mindazzal együtt, hogy az aljassága sport területén is megvan - kit hogyan dopping ellenőriznek, kiket visznek érdemtelenül világversenyekre stb. Azonban egy sportrendezvényen a faji rasszista megnyilvánulást nem lehet megengedni, még akkor sem ha a zsidó bűnözést elítéljük, mert ugyan csak el lehetne ítélni a moslék keresztények meg a cigányok stb. bűnözését is! NA!! heréljük ki a moslékokat!
CsipkeRózsa
@Shikari: Minden csoportban találsz olyan embereket, akik bűnöztek, akkor nem azt mondják, hogy pl. magyarbűnözés, hanem azt, hogy bűnös ember.

Ne tekerd ki a lényeget.
CsipkeRózsa
@FLETÓ: A kislány az édesapjával volt a meccsen.
gina
Most kussolsz Bayer Zsóti?? lapulsz mint sz@r a füben, aljas pitiáner ripacs
CsipkeRózsa
@Shikari: Sőt, van kereszténybűnözés, van magyar bűnözés, attól függ, mikor éppen ki az elkövető.
Most a keresztény-magyar bűnöző kormány működik éppen, méghozzá óriási mértékben!
SÍva
@Toller Béla: A rendőrséget azért tartanánk, hogy béke és biztonság legyen az országban. Ezzel szemben sem béke sem biztonság nincs a többségnek! Csak példának okáért említeném Szögi Lajos tanár úr, Mariann Cozma, Pénzes Henrietta és a többi meg nem nevezett megölt embert. Senki nem kiált ilyenkor magyar, vagy fehér gyűlöletet. Ez valahogy mindig kimarad! Mert természetesen rasszista csak fehér ember lehet. Ugye? Az fel sem merül senkiben sem, hogy ez nem előítélet, hanem tapasztalat! Ismerjük a térképet is és látjuk a változást egész 1949-től kezdődően napjainkig azon a bizonyos földterületen!
CsipkeRózsa
@FLETÓ: Normális vagy? Miért a férjemmel? Mi közöm Radnóti Zoltánhoz? Még nem találkoztam vele, nem járok Szegedre, meccsre pedig sosem jártam.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nagy nap ez a mai, sőt, az egész hét, annyit zsidózhattál, hogy lassan már belefáradsz!

Bűnösözzél tovább, az megy nálad.
CsipkeRózsa
@Shikari: Elég volt a témából, nincs olyan, hogy zsidóbűnözés. Olyan van, hogy valaki, egy ember bűnözik, vagyis egy X.Y. Akár zsidó, akár keresztény, akármilyen besorolásba tehető, egy ember.
CsipkeRózsa
@Shikari: Mindent úgy nevezel, ahogy akarsz!
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem unod? Nem azt mondtam, hogy van zsidóbűnözés, hanem rád hagytam, hogy azt mondasz , amit akarsz, mert nem érdekelsz! Így most jobban érzed magad?
FLETÓ
@CsipkeRózsa: Csak rákérdeztem, esetleg... rokon...
gina
Remélem ott volt Bayer Zsóti is, hahahahhahahah neki is szólt mocskos sz@rszájúnak
CsipkeRózsa
@FLETÓ: Nem rokon, de, ha az lenne sem lenne közöd hozzá! Egyébként az előző válaszomban azt írtam, hogy sosem találkoztam vele, az nem egyértelmű, hogy akkor nem rokon?
FLETÓ
@CsipkeRózsa: Attól még lehet rokon! Persze, nem Ádámról és Éváról!
CsipkeRózsa
@Rockxy: A magyarok csökkenéséről is a zsidók tehetnek, hülye vagy, hogy ilyen hazugságokat ide dobálsz???
CsipkeRózsa
@Shikari: Ki a fene retteg, kitől, mitől, miért kellene rettegni, honnan a csudából tudtad levonni ezt a következtetést?

Én képzeltem be az összeesküvést, hiszen Rockxy beillesztésére válaszoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.