Ha az öregek közül valaki föltámadna, akkor meg se ismerné a szén-dioxiddal túltolt buborékos fehér borokat. Mi a legminimálisabb kémiát tesszük hozzá, csak faélesztőt használunk és kénezzük, ennyi minden. Arra törekszünk, hogy a leszüretelt szőlő a legjobb minőségben kerüljön be a présházba, pincébe.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
"Arra törekszünk, hogy a leszüretelt szőlő a legjobb minőségben kerüljön be a présházba, pincébe."

Ostobák!
nem a gyomorba kell tenni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.