Pedig állítólag a magyar állam ezért nem fizetett.

Több milliárd közpénzzel tömték ki az Alapjogokért Központot, ami a CPAC-t szponzoráltaMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a dallasi CPAC-konferencia támogatása kapcsán még a hvg.hu-nak mondta el:

„A magyar állam ezért nem fizetett és nem is kért semmit.”

Ugyanakkor kissé árnyalja a képet, hogy az Alapjogokért Központ támogató szponzorként van feltüntetve az esemény weboldalán. Ez a szervezet pedig az idei évben kétmilliárd forint közpénzt kapott – mutat rá a 168.hu.

Forrás: 168.hu, hvg.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"A magyar állam ezért nem fizetett"

Hát persze. Odaadta a pénzt az AJ Központnak, hogy "Fizesd ki!"...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A magyar állam az a nép-feneség!Amit a tömeggyilkosaink fizetnek azt a befolyt adónkból teszik!Szóval,ha nem fizetünk adót akkor nincs állam sem!Sajnos 15 millió magyart a kilencmillió nem tudja eltartani,még ilyen "jó körülmények között sem"!
Qqberci
"A magyar állam ezért nem fizetett"

Hát persze. Odaadta a pénzt az AJ Központnak, hogy "Fizesd ki!"...
Jozefina
A magyar jobbágyok verejtékén utazgat orbán!!!??
ómió
Efftársilag, viszont, a kommunista internacionálét kellett volna "kitömniük"!
Nessy
@ómió: Pár éve még a Liberális internacionálét támogattuk, ugyanazért a személyért! De ez meg ne zavarja a mimóza lelkedet!
justhpeter
@Nessy: Szerinted az 1 bite Ómió tudja mi az a liberális internacionálé ?
Nessy
@justhpeter: Nincs ilyen naiv elképzelésem! Különben is az már számára rég volt. Azzal ma már nem dicsekszik Orbán!
ómió
@Nessy: Ezt a @justhpeter: nevű bolsi fajkreténtől hallottad hazudni, vagy saját "kútfőből" vett original efftársi idiotizmus?
Nyírfa
Kinyílik a virtuális zsebemben a virtuális bicska.
vitriol
Már a leghülyébb fidesz-szavazó is láthatja, milyen gazdag ország lehetnénk, ha orbánék nem lopnák el a "magyaremberek" közpénzét!
nemkati
@ómió: Ugye erről van némi tudásod?

"Orbán Viktor Mihály (Székesfehérvár, 1963. május 31. –) magyar jogász és politikus, 1998-tól 2002-ig, valamint 2010 óta Magyarország miniszterelnöke.
1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja. A Nagy Imre és társai újratemetésén, 1989. június 16-án elmondott beszéde tette országszerte ismertté nevét és pártját.1993-ig a Fidesz választmányának tagja. 1993 és 2000 között, illetve 2003 óta a párt elnöke. 1990-től országgyűlési képviselő, 1990 és 1994 között a Fidesz frakcióvezetője. 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé, 2002-től 2012-ig az Európai Néppárt egyik alelnöke,"

Itt is nézelődhetsz.
www.szabadeuropa.hu/a/orban-viktor-internacionale-kereszteny/31534051.html
szaboria1
EL INDULT A FANTÁZIÁM DE LEHET, HOGY MÉG SEM.
Csak nem fizetett a Trumpnak is, hogy együtt mutatkozzon. Ezáltal szédítse az itthoniakat Orbán.
kereső
@CsipkeRózsa: És még szabadságon sem volt- közölte havasi. Akkor ez most "hivatalos" útnak tekintendő??,
Eladott Ország
"Alapjogokért Központ: Az USA-ban a magyar sikerreceptre kíváncsiak, Orbántól akarják hallani, mit kéne jobban csinálniuk. Erre a sikerreceptre kíváncsiak a trumpista szellemi hajótöröttek? Azt akarják Orbántól hallani, hogyan kell jobban csinálni azt, hogy egy kollégiumi lábszagtárs-közösség a felismerhetetlenségig a saját képére formáljon át egy társadalmat? Ez lenne a konzervativizmus? Hát ha én lennék Szánthó Miklós és a 2013-ban gründolt közpénzvállalkozásom még az elmúlt két válságos évben is megsokszorozta volna az egyébként 9 év alatt rendszeresen gyarapodó közpénzbevételeimet, ha az én pár tízmilliós bevételem kétmilliárdosra nőtt volna azért, hogy szolgáljam a gazdámat, valószínűleg én is ilyeneket beszélnék a számmal. Ja, nem. Még mindig nem muszáj, egyáltalán nem muszáj erkölcstelen seggnyalóként élni."
Toller Béla
Világos ? Az a havasi egy gazember, komoly büntetést rdemel, nem vitás. És aki hazudik, az ... Na, orbánról mér beszélni sem érdemes, azt ne lehet méltóan megbüntetni, azzal külön tervet kell készíteni ...
gazdag dezső
Az a baj,hogy a világon mindenfelé szórja a Magyar nép pénzét ,a népnek meg megszorítás jut..Fantasztikus mennyiségű pénzek mentek kis mostanában is.!Elmeháborodott támogatások egyházaknak Erdélyben ,meg különböző más szervezeteknek Szerbeknek ,horvátoknak ,de Afrikába is.Fotbal stadion őrült támogatások ,fotbalistáknak ,különböző előadóknak .Milliárdok mentek el .A választások előttiről nem is beszélve.Nincsen senki a kormányban aki figyelmeztetné,,?,
amaramaistanna
Orbán és kíséretének, valamint az amerikai magyarok egy részének utaztatása is bőven beleférhetett abba a két milliárd közpénzbe. Itt megnézhető, hogy kik fizették/támogatták a rendezvényt, megtalálható a magyar alapítvány (lefelé kell görgetni, mert nem ezzel a listával kezdődik az oldal): na.eventscloud.com/website/34479/
ómió
@justhpeter: A szarkupac nyalogatását meghagyom a tetvesbolsi fajtádnak!
ómió
@nemkati: Naná! Örök példa lehet, hogy vannak emberek, akik a "bajaikból" képesek még időben kigyógyulni! Nem úgy, mint a fajtátok a bolsevizmusából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.