Az új típusba gyakorlatilag semmilyen lényegi információ nem került.

Itt van: meg lehet nézni Orbán új, mutyibiztos vagyonnyilatkozatátOrbán Viktor/Facebook

Idén júliusban szavazta meg a parlament az áttérést egy új típusú, Európai Unióban bevett vagyonnyilatkozatra. Azaz: még épp időben tették ezt meg ahhoz, hogy az idei miniszteri vagyonnyilatkozatokat már e szerint adhassák le. Ez pedig azért jó, mert ezekből már sokkal kevesebb látszik, mint a korábbi változatból, azaz mutyibiztosak.

Itt van például Orbán Viktor tavalyi vagyonnyilatkozata, amelyből jól látszanak például az ingatlanjai, illetve esetleges tartozásai. A mostani azonban közel sem ilyen. 

Kiderült belőle, hogy míg Orbán miniszterelnökként a 4-es, képviselőként 2019-ig a 3-as, 2020-tól a 4-es jövedelmi kategóriába tartozik. Ugyanakkor pártelnökként a díjazás nélküli kategóriába tette magát. Még az van benne, hogy Orbánnal kapcsolatban összeférhetetlenség nem áll fenn, gazdasági érdekeltsége, mely hatással lenne közpolitikai hivatására, nincs.

És ennyi. Itt lehet megtekinteni a néhány x-szel letudott vagyonnyilatkozatot. 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Amíg a marhabőr pénztárcáját mészárosnak hívják addig mi is tudjuk sejteni az ország 'csórójának' vagyoni helyzetét, mert ilyen hazug, aljas, tolvaj miniszterelnöke nem volt még Magyarországnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Undoritó kis hazug féreg,,,a helye a legmélyebb börtönbe egy tál vizzel és száraz kenyérrel
gina
Magyarul a fidesz és OV a legnagyobb m.himlő,, csak rájuk kell nézni
Eladott Ország
A bűnöző cigány gecinek börtönbe kell befejeznie a pályafutását! A vércinikus öntelt pofáját látva, az ember szívlapátért kiállt, hogy jól páfánb*ssza! Ennyi gazemberséget nem lehet eltüntetni és bűntetlenül megúszni!
kereső
Itt persze nem vétózott orbán...minek egyáltalán az egész, értelme a régivel sem volt, ezzel meg még úgyse.
Persze érthető az eu-s gyakorlat, ottan a politikusok nem "közpénzből" gazdagodnak, és nem dugják a vagyonukat a hűbéreseik nevén, vagy éppen a gyerekkori szomszéd nevén.- ott ez nem jellemző.
nejlontacskó
@Maccska: "A magyar kormány kénytelen alkalmazkodni az uniós előírásokhoz."
Értem, ha a vagyoni helyzet kozmetikázására ad ötletet a unió, azt mindenképpen kénytelen átvenni a kormány.
Minden mást, például az európai ügyészséghez való csatlakozási kérelmet, minden további nélkül, figyelmen kívül lehet hagyni.
terlasz
@Maccska: "Szerintetek ha Mészáros épít 20 milliárdért egy autópályát az 20 milliárdos lopás."
Nem 20 milliárdos lopás, hanem mondjuk csak 10 milliárdos. A sok tízmilliárdból pl. ragyogó egészségügyet lehetne fenntartani. Az ótvaros mellébeszéléseitek egyenes arányban vannak O. gazemberségeivel, amit a népe ellen elkövet.
Nem gondolom, hogy az itt hablatyoló szervilisek érdemi haszonélvezői lennének ennek a velejéig romlott rendszernek, inkább csak O. hasznos idiótái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.