Természetesen lefotózkodott vele.

Sokaknak megfizethetetlen a dinnye, Varga Mihály vett is egy óriási darabotVarga Mihály/Facebook

Nyári hőségben kell a folyadékpótlás, akár egy jó magyar dinnyével is! 

– írja legújabb Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter. Úgy tűnik, hogy a politikust nem riasztják el az egekig szálló élelmiszerárak, ami persze a dinnyére is vonatkozik: sok helyen 400 forint/kilogramm alatt már nem kapunk a népszerű nyári gyümölcsből.

Ha Tiszafüred határában járok, öt percre mindig megállok

– írta még a posztban, amihez egy fotót is csatolt. Feltehetően a dinnyeárussal pózol és egy hatalmas méretű zsákmánnyal.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Horizont: 14.46

Hihetetlen, mennyire nem érzik, mi ízléses, mi helyénvaló. Mintha abban a hitben élnének, hogy mindenkinek ugyanolyan lehetőségei vannak mint nekik.
El tudom képzelni, hogy Varga ezzel a mosollyal kívánna a gázkamra előszobájában jó fürdőzést, még figyelmeztetné is az embereket, hogy csak óvatosan, meg ne csússzanak.
És sehol, semmi csinnadatra. Meleg van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
@Horizont: 14.46

Hihetetlen, mennyire nem érzik, mi ízléses, mi helyénvaló. Mintha abban a hitben élnének, hogy mindenkinek ugyanolyan lehetőségei vannak mint nekik.
El tudom képzelni, hogy Varga ezzel a mosollyal kívánna a gázkamra előszobájában jó fürdőzést, még figyelmeztetné is az embereket, hogy csak óvatosan, meg ne csússzanak.
És sehol, semmi csinnadatra. Meleg van.
csak úgy....
kontraszt ,-a mosolygós,beteges nyomor és a pénzügyminiszter...
csak úgy....
@KisTehen: baxod boci,te nem értesz semmit..
-vagy ez a fotó biafrában készült vargáról?
csak úgy....
-na ezért gyülölöm a sok fidesszel elégedett , gondolkodásra képtelen de öntudatos, okoskodó prosztót!
Nessy
@KisTehen: Nem a dinnye a "hír", hanem az ára! Ha 400Ft/kg, akkor 10 kg. 4000 forint. Mire a héját, magját eltávolítod, marad kb 5 - 6 kg ehető gyümölcs. melynek igy az ára kb. 800 Ft/kg. Gondolom, hogy a boci a héját is megeszi, de nem mindenki boci!
Málna
Ma láttam a picacon 250 Ft-ért is, múlt héten a Tescoban 200 alatt volt. Drágább helyen vettem egy óriási szeletet 600 forintért.
Ezt a sok károgó varjút már megint...
csak úgy....
@Málna: "Drágább helyen vettem... " -mert te megérdemled ! :)
Málna
@csak úgy...: Meg hát. Remélem, neked is futja rá.
Rockxy
nem mindenütt 4száz, van ahol 200,
pl. Heves környékén.
Macskaszem
Nem is tudtam, hogy minden településen van Auchan meg Tesco. Ha 30 km-t kell autózni egy 178/kg dinnyéért, az lényegesen többe kerül. Persze, ahhoz autó is kell(ene).
namihami
Ugye, hogy kellett az a 650.000 forint. Legalább szezononként egyszer fusson rá hazai minisztereinknek és egyéb Orbán-funkcionáriusoknak egy dinnyére.
Málna
@Horizont: Kezdjük ott, hogy akinek szezonban egy dinnye megvásárlása megoldhatatlan problémát okoz, annak nem kellene 2-3 gyereket vállalnia...Dehát ezek olyan önzők, csak magukra gondolnak...:-)
csak úgy....
@Málna: útálom a dinnyét,talán mert rád és a fideszes kollégáidra emlékeztet!?
-kívül éretlenül zöld,belülröl vörös és sok benne a víz..
Málna
@Horizont: Én sem csak az áráról írtam, te szerencsétlen hülye, hanem a megvétel nehézségeiről is. Van, hogy elsőre megértesz valamit?:-)
Málna
@csak úgy...: Ez már megint olyan színvonaltalan volt. A ripacs nem fog örülni.:-)
Málna
@Horizont: Kicsit be vagy szűkülve. Túl egysíkúan látod a világot. Picit uncsi minden mondatot magyarázni. Nincs otthon egy értelmes ember, aki kisegítene?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 15:08
Te sem amikor egy fidernyák lopós hazug tolvaj semmirekellő seggét kell nyalnod.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 18:28
Szerencsére te nyitott vagy mindig amikor seggnyalásról van szó.
Kicsit uncsi már részedről ideböfögött fidernyák vezetők farának a nyali-falizása.
Van még nálatok otthon ilyen szakképzett farnyaló mester mint amilyen te vagy?
Málna
@kulabombaafityiszre: Nem tudom, miről beszélsz, teljesen más volt a téma. Döbbenet, mennyire nem vagytok képben. Tudom, az idő vasfoga...:-)
balos
Megsúgóm,hogy 4 éve még 1 26 kilós dinnyét tudtam venni mert csak 100ft volt kilója!Idén már meggondoltabb voltam és maradtam a nézelődésen!Megbassza az összes fideSS geci a jó édes világra hozóját!Egészségükre!
csak úgy....
@Málna: "színvonaltalan" :) -viszont a te magyarod , színvonalon aluli! :)
Málna
@csak úgy...: Ez egy létező kifejezés. Nem úgy, mint az "útálom". :-) Szerintem ne kezdj velem helyesírási versengésbe, mert sorozatosan fogod kapni a pofonokat ebben is...
csak úgy....
@Málna: még próbálkozni sem mernék,hiszen már a lyánykád is óraadó...,-nem ám rámszabadítod az igazgató selymes fiutokat.. ,neked mindíg mindenben igazad,még ha nincs is,meg ha sam-sem! :)
(mondták már rád,hogy te egy ritka buta lotyó? ) -akkor én sem mondom...
Málna
@csak úgy...: A lánykám nem óraadó, ahogy én sem. A helyesírás mellett a szövegértelmezést is gyakorolnod kellene. Megdöbbentő az állandó üres fecsegésed. Ugye a lakáshoz vagy kötve?
Málna
@balos: Szegénykém...Vegyél egy felet!
Virág Árpád
@Rockxy: 150 Ft volt egy helyi üzletláncnál!
csak úgy....
@KisTehen: a kölkeidet mikor símogattad meg utoljára és mikor játszottál velük ...,te orbán szerelmetes lankadatlan virága? -ha itt esz a rossebb, reggeltöl-estig ,-tán a nejedet is az okos szomszéd dugva símogatja ? neked, orbán mindent megér?
teuton
@csak úgy...: Csak nem kepzeled, hogy ezeknek van csaladjuk??? Durr-fing, Nagy Marha, hascsikari, stb. napi 25 oraban fröcsögnek hetvegeken is, ülnek a szaros pelenkaban a gep elött es nyomogatjak a klaviaturat...
teuton
Hogy mennyire draga valami, azz az mutatja, hogy mennyit kell erte dolgozni! Tehat 1 kilo magyar dinnyeert kb. 15 percet... Ugyanazert az exportalt magyar dinnyeert egy atlagnemet 2,1 percet (!!!) kell dolgozzon!!! Mellekesen megjegyzem, hogy 1 liter etolajert 7 percet, 1 kilo rozsos kenyerert 5 percet... Magyarorszag jobban teljesit! Árakban igen...
balos
@Málna: Azt add a tartó tisztednek amit neked szánok!Felezzetek!
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: Tovább.
Tehát te is mehetsz szopni a fidernyák vezetőket te fogatlan fideszes faszszopó.
A fasz kérdezett fogatlan kurva.
ómió
A bolsi proletariátus meg "éhezik"!? De, ugye, csak a hatalomra!?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 19:58
Igazad van bár ezt senki nem mondta,hiszen itt mindannyian tudjuk hogy te dr orbán viktor mihály seggének a nyalásában vagy profi.Elvégre ezért is fizetnek,mert ha ingyen csinálod a szaros seggének a nyalását akkor hülye vagy. Így is úgy is megérdemled a napi szar adagodat.
kulabombaafityiszre
@ómió: A komcsi ómiónak orbánt szopni ómi jó,
Mert a komcsi ómió a faszszopó s neki ó mi jó
gondolja a komcsi ómió.
Málna
@kulabombaafityiszre: Azt látom, hogy nagyon primitív vagy, de akkor is: hogy tudsz ilyen mélyre süllyedni?
Málna
@teuton: Neked ez a számolgatás a mániád, analfabéta? Ráadásul mindig a minimálbérrel számolsz. Az jobban esik a lelkednek, ugye? Nem akarom elvenni a kedved, de én átlagmagyarként a 15 perc töredékét dolgozom le egy kiló dinnyéért...
ómió
@kulabombaafityiszre: Bolsi latrinabúvár szarkupacoknak, mint te, "alámerülni" van!
Eladott Ország
Nem csak a dinnye drága, hanem minden. "Drága elvtársnők, drága elvtársak! Drága minden... ( Hofi)
illuzio.cafeblog.hu/files/2017/04/draga.jpg
teuton
@Málna: Figyelj analfabeta!!! Az atlagber nem mond semmit, mert az egy kamu szam, mint az atlagmagassag, atlagtestsuly, stb!!! A magyar lakossag kb. 70%a az atlagber alatt keres!!! A MINIMALBER azert van megallapitva, hogy abbol MINDENKI meg kelljen tudjon elni!!! Tehat összehasonlitani csak azt lehet, hogy hogyan tud BARKI (tehat a minimalberböl is!) megelni egy orszagban!!! Tehat akkor vedd az ATLAGBERT 2 orszag közt nösszehasonlitaskent! Leirtam, persze mit allok en le egy analfabetaval vitatkozni, különösen statisztikarol, matekrol...
Málna
@teuton: A zavart elméden kívül az a baj veled, hogy mindent úgy forgatsz ki, hogy mi rosszul jöjjünk ki belőle. Nálunk erősen lefelé kerekítesz, a németeknél meg fölfelé...:-)De attól ez még nem a valóság, csak te szeretnéd, hogy az legyen. A statisztikához és a matekhoz semmi közöd nincs, egy egyszerű munkás vagy, akinek ez a mániája - gondolom, ez összefügg azzal, hogy funkcionális analfabéta vagy.
teuton
@Málna: Analfabeta!!! SZAMOKAT tudsz közölni??? Ja, aki analfabeta, az nem ert a matekhoz sem... Egyebkent pedig ha nem kamureggel firkalgatnal napi 25 oraban, akkor tudhatnad, ki vagyok, mert korabban lehetett a fb-oldalrol is kommentelni es sokan ismernek. TE ki vagy, hogy "atlagmagyarkent" napi 25 orat firkalgatsz a hetvegeken is mint hascsikari meg vergödszke testvereid???
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 11:18
Nagy öröm számomra hogy nem vagy primitiv hanem egy kultur emberként tetszelegsz,ezért nyalod az
orbánod farát nem primitíven hanem kulturális alapon.Szánalmas seggnyaló vagy.Ennél nincs mélyebb.mint amit képviselsz.
kulabombaafityiszre
@ómió: A komcsi ómiónak orbánt szopni ómi jó,
Mert a komcsi ómió a faszszopó s neki ó mi jó
gondolja a komcsi ómió.
teuton
@Málna: Egy kis statisztika analfabetaknak:
MA, VASARNAP 8:50 es 12:10 között eddig 39 fröcsögesed volt!!! Nem tudom, hogy mi megy a pelenkadba a gep elött ülve, ha enni sem szoktal??? Szivoszalon taplalod magad???
Málna
@teuton: Kamureg? Miért, téged teutonnak hívnak hivatalosan is? Ne legyél már hülye...Napi 25 órát meg nem firkálgatok, egy komment megírása kb. 1 percet vesz igénybe. Ha írok egy nap húszat, az akkor is csak húsz perc...De ez a matek szerintem már kifog rajtad.:-)
Számok meg minek neked? Úgyis csak azt hiszed el, ami azt támasztja alá, hogy milyen rossz itt nálunk.
Málna
@teuton: 8 kommentem volt ma, ezzel együtt 9. Hát így állunk a matekkal...Hahaha.
teuton
@Málna: Nem mindenki analfabeta te analfabeta!!! Itt van a bizinyitek! Ja, egy analfabeta nem tud olvasni!
propeller.hu/tagok/Malna
teuton
@Málna: Tenyleg analfabeta vagy! A KAMUREG nem azt jelenti, hogy nem valos a nevedm hanem a reged!!!
teuton
@Málna: Na, megszamoltad, mennyi az annyi fröcsögesed ma? Ja, az nem megy, mert a labujjaiddal együtt is csak 20ig jutsz... A minifütyögöt meg nem lehet beleszamolni, mert az kb. olyan lehet, mint a gazdadnal, aki a hordohasa miatt csak a tükörben talalkozik vele...
Málna
@teuton: Valóban nem mindenki analfabéta, te viszont az vagy. Nem viccből mondom. Nem érted, amit látsz, amit olvasol. Nem volt ma 39 kommentem. Tényleg ott van a bizonyíték az általad küldött linkben, csak az a bibi, hogy engem igazol, nem téged. Tényleg ekkora a baj, hogy nem tudod megszámolni?
teuton
@Málna: Na figyelj matekzseni analfabeta, itt van egy kis statitsztika a fröcsögeseidröl. napi 12-14 oras "müszakok, szünet nelkül!!!
aug. 3. 9:45 - 22:16 12,5 ora
aug. 4. 8:06 - 17:35 9,5 ora
aug. 5. 7:37 - 22:33 15 ora !!!
aug. 6. 8:18 - 22:59 14,5 ora
ma 8:26 ota... mar több, mint 10 ora, EDDIG!
Azt mar ertem, miert nincs csaladod, de mifajta fideszkereszteny vagy, hogy a vasarnapi mise helyett is a propin fröcsögsz a szaros pelenkaba bugyolalva???
Málna
@teuton: Analfabéta! Hány kommentem volt ma délelőtt? 39? Hahaha...
Ezek meg egyik sem szünet nélkül van. Ma már többször ne égesd be magad...Hány pofont adjak még?
teuton
@Málna: Analfabeta! Ja, szamolni sem tudsz... Hany napi kommented van? Mi szamit nalad szünetnek, 2 perc vagy 2 ora? Mikor dolgozol, eszel, alszol, szarsz vagy dugsz? Ja, csaladod es munkad az nincs... Csak magadat pofozod az analfabetasagoddal, mindenki le tudja ellenörizni percre pontosan mikor fröcsögsz itt. Egyebkent pedig bizonyitsd be, hogy egy 10 soros fröcsögest gondolkodas nelkül 2 perc alatt be tudsz pötyögni! Ahhoz neked legalabb 2 ora kell., vagy inkabb 2 nap...
ómió
@kulabombaafityiszre: Böszmeánuszlakó bolsi tetü! Ennyire szoros számodra a Böszmeánusz?
kulabombaafityiszre
@ómió: Jó reggelt faszsopó keresztény ómió.
A komcsi ómiónak orbánt szopni ómi jó,
Mert a komcsi ómió a faszszopó s neki ó mi jó
gondolja a komcsi ómió.
ómió
@kulabombaafityiszre: Még mindig túl szoros a nyakadnak a Böszmeánusz, bolsiék elmebetege!? Oxigénhiányt okoz bolsi tetvességednek? Ettől hazudnád a fekabolsi egódat mindig másokra?
Málna
@teuton: Figyelj, analfabéta, te már nagyon öreg vagy, persze, hogy neked nehezen megy a netezés. Meg a számolás...De én még nem vagyok az, vág az agyam és gyors vagyok. Te a 8 kommentemet is 39-nek számoltad - ezek után mit várjunk tőled? Bizonygasson neked a halál, mit érdekel engem, hogy mit gondol egy vén depis demens...Rég elvesztetted a fonalat, azt sem érted, mi történik körülötted.
kulabombaafityiszre
@ómió: Jó reggelt faszsopó keresztény ómió.
A komcsi ómiónak orbánt szopni ómi jó,
Mert a komcsi ómió a faszszopó s neki ó mi jó
gondolja a komcsi ómió.
ómió
@kulabombaafityiszre: Megint itt vagy, bolsiék Böszmeánuszlakó latrinabúvár elmebetege!? Szedd össze magad és a változatosság kedvéért merülj alá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.