Farkasházy Tivadar az oldalán osztotta meg gondolatait a kormányról. Írását változtatás nélkül közöljük:... "Villáik, palotáik egyre nagyobbak, csuklóikon tízmilliók mutatják az időt, ötvenmilliós dzsipekkel rohangálnak a legsimább flaszteren, egy méterről villognak rá, aki a sávjukba téved, Ferrarikból gurulnak ki, lesik, ki kettyintett nagyobb jachtban. Boldogan, már-már dölyfösen tiporják a lenn lévők lelkét, olykor a testét is. Közben felmondják a zsolozsmát Sorosról, libsikről, migránsokról, gyíkemberekről, már sehol sem létező komcsikról. Nejeiket lecserélik, a legjobb kurvák rájuk vadásznak, ők az erdő aprára, de inkább nagyjára. 12 éve nekik áll a zászló. Elvégre egy tábor, egy a zászló, s az ellenzéknek még az sincs. "... "Akinek nem tetszik, amit ez a gazember művel, az meg fog dögleni. Akiknek tetszik, azok is, mármint jóval hamarabb, mint amennyit Isten adna nekik. Nem akarom őket riogatni, de a koporsók elég szűkek, nehéz bennük tapsolni.”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@KisTehen: Tudod te is, hogy Tivadar bácsi a csuti pszichopata lótolvaj törpediktátorra gondolt, és sok igazság van benne amit leírt!
Nekem is tele van már kurvára a hócipőm ezzel a mocsok, ótvar bűnbandával, de sajnos 3.2-millió agyhalott újra megválasztotta őket, és ez ellen nem tudunk mit tenni, mert ez a nép annyira birka, és szolgalelkű, hogy SOSEM fog fellázadni a fideszmaffia, és orbánpatkány ellen!
Itt a kör be is zárult, Magyarország elesett!
kormanyos63
@KisTehen: Kit érdekel Tordai?,
Ha lopott akkor menjen ő is a picsába!
De a fidesz-kdnp moslékoaliciót senki sem tudja überelni!
A 12-éves ámokfutásuk alatt több ezer(!!!) miliárd forintot loptak el a magyar adófizetőktől!
kormanyos63
@KisTehen: A leggazdagabb magyar jelenleg Mészáros Lőrinc, alias orbán viktor!
Mindenki tudja(még az ovisok is) hogy lőlő orbán STRÓMANJA!
A magyar történelemben annyi pénzt még soha nem sikkasztott el senki, mint orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.