Farkasházy Tivadar az oldalán osztotta meg gondolatait a kormányról. Írását változtatás nélkül közöljük:... "Villáik, palotáik egyre nagyobbak, csuklóikon tízmilliók mutatják az időt, ötvenmilliós dzsipekkel rohangálnak a legsimább flaszteren, egy méterről villognak rá, aki a sávjukba téved, Ferrarikból gurulnak ki, lesik, ki kettyintett nagyobb jachtban. Boldogan, már-már dölyfösen tiporják a lenn lévők lelkét, olykor a testét is. Közben felmondják a zsolozsmát Sorosról, libsikről, migránsokról, gyíkemberekről, már sehol sem létező komcsikról. Nejeiket lecserélik, a legjobb kurvák rájuk vadásznak, ők az erdő aprára, de inkább nagyjára. 12 éve nekik áll a zászló. Elvégre egy tábor, egy a zászló, s az ellenzéknek még az sincs. "... "Akinek nem tetszik, amit ez a gazember művel, az meg fog dögleni. Akiknek tetszik, azok is, mármint jóval hamarabb, mint amennyit Isten adna nekik. Nem akarom őket riogatni, de a koporsók elég szűkek, nehéz bennük tapsolni.”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@kormanyos63: ezt csak te gondolod így

tordai egy 150 millás luxusvillát építtetett budán

mártha imrenek meg legendás a rongyrázása
KisTehen
@kormanyos63: .

Tordai Bence
Bige László
Bojár Gábor
Mártha Imre

...
kormanyos63
@KisTehen: Kit érdekel Tordai?,
Ha lopott akkor menjen ő is a picsába!
De a fidesz-kdnp moslékoaliciót senki sem tudja überelni!
A 12-éves ámokfutásuk alatt több ezer(!!!) miliárd forintot loptak el a magyar adófizetőktől!
KisTehen
A leggazdagabb baloldali milliárdos Veres Tibor, a Wallis tulajdonosa – aki persze máig élénken bizniszel az állammal vagy a nemzeti bankkal –, ám nála is NER-közelibbé vált az utóbbi évek során Leisztinger Tamás. Ha megpróbáljuk megfejteni, Orbán Viktor kiket tarthat baloldalinak a 100 leggazdagabb listájáról, alighanem ide kell sorolnunk még a Leisztinger mellől kiemelkedett Albrecht Ottót – aki ugyancsak üzletel például az állami Magyar Fejlesztési Bankkal (MFB) –, vagy a téeszelnökből vágóhíd-igazgatóvá és FTC-elnökké avanzsált, majd nemrég a kormányfő török barátjaként ismert Adnan Polattal megállapodó Ináncsy Miklóst. Szintén itt említjük Dunai Györgyöt, aki anno szerepelt a neves álbróker, Kulcsár Attila VIP-listáján – mint az MSZP-közeli Betonút tulajdonosa. Dunait végül felmentették a K&H-perben, EuroAszfalt nevű cége pedig azóta szakmányban nyeri a közbeszerzéseket a Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumi partnereként, sőt a felcsúti vállalkozóhoz köthető eszéki focicsapatot is támogatja. Ugyancsak a baloldaliak közé tartozhat a volt szocialista pénztárnok, Puch László barátja, Szabó András, a sajtópápa Bayer József vagy a Juhász Ferenc exminiszter ingatlanügyében emlegetett Füzesi Attila. Ha nagyon muszáj még valakire baloldali vagy balliberális billogot helyezni, szóba jöhet Princz Gábor egykori postabanki helyettese, Antal Ernő, a néhai SZDSZ székházügyeiben közreműködő Virág Attila, esetleg Nyíri Viktor, aki a Medgyessy-érában lett az MFB felügyelőbizottsági tagja. Rajtuk kívül három olyan szereplő akad, akit a kormánysajtó egyértelműen ellenzéki figuraként könyvel el: a Central Médiacsoportot vezető Varga Zoltán, a műtrágyamilliárdos Bige László és a Graphisoft-sikersztori főszereplője, Bojár Gábor.
kormanyos63
@KisTehen: A leggazdagabb magyar jelenleg Mészáros Lőrinc, alias orbán viktor!
Mindenki tudja(még az ovisok is) hogy lőlő orbán STRÓMANJA!
A magyar történelemben annyi pénzt még soha nem sikkasztott el senki, mint orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.