Fütyülünk a baloldali sajtóra – üzente a miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Horizont: A terem különben valóban ugyanaz, csak a közönség más. A viktor által közzétett képen résztvevők nem a viktor előadását hallgatják, úgy lopta magának a közönséget ahogy bármi mást szokott.
NKF
Bunkókám ,ma reggel néztem a CNN-t és Orbánt megtapsolták!!
Ja ,és nem hárman voltak!!!
kulabombaafityiszre
Szarok rád dagadt kolostori zsirdisznó,mert a diktátorok mind megbuknak,ezért rád is sor kerül.
A kérdés csak az sitt vagy a nép kiontja a beled,neked meg a bandádnak.
Peller Anikó
Jaj, elnézést kell kérnem a fideszgeciktől, megtaláltam a képet ahol rengetegen vannak, állva tapsolnak és hangosan éljenezik zik zik a diktátort, ma kulpa van.

cdnph.upi.com/svc/sv/i/9551461776179/2016/1/14617763854478/KCNA-North-Korea-to-hold-rare-party-congress-May-6.jpg
Peller Anikó
@ezer forinttá: pattanni szét, csak választékosan,
'Te utolsó kisebbségi komplexusos buta tahó geci, itthon szétbasztátok az oktatást, lassan úgy sem tudnak majd a kölykök angolul, mint te, nincs bazdmeg lassan az országban egy kémia vagy fizikatanár, a legalapvetőbb kórházi beavatkozásokra hosszú hónapokig vagy évekig kell várni, fizetjük a TB-t százezerszámra, mehetünk cserébe magánrendelésre, nincs az országban egy tisztességes munkalehetőség Budapesten kívül, szétbasztátok a mezőgazdaságot, elüldöztetek vagy félmillió magyart a hazájából, aki meg a seggeteket nyalja, az is lassan éhenhal, vagy megfagy, eladtad a jövőnket, még bazdmeg az unokám is szopni fog, ha ebbe az országba születik, pedig 30 múltam, de neked az a legnagyobb gondod, hogy a közpénzen fizetett ZS-kategóriás tahó geci standupodat hallgatta-e elég redneck faszkalap.
Hogy száradna beléd a szar keresztbe, te mocskos, hazaáruló, aljas féregfasz.'
Peller Anikó
@Horizont: A terem különben valóban ugyanaz, csak a közönség más. A viktor által közzétett képen résztvevők nem a viktor előadását hallgatják, úgy lopta magának a közönséget ahogy bármi mást szokott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.