Fotóval igyekszik bizonygatni Orbán Viktor, hogy igenis sokan voltak rá kíváncsiak a dallasi CPAC nevű rendezvényen elmondott beszédére.

Orbán toppantott egyet: "Fütyülünk a baloldali sajtóra" – fotóFotó: MTI/Benko Vivien Cher

Hogy teltházas volt-e a performansz, vagy éppen csak lézengtek rajta, arról megoszlanak az értesülések, de talán a Telex nyomozása áll legközelebb a valósághoz, ez alapján gyenge félház lehetett kíváncsi a magyar miniszterelnökre.

Orbán Viktor ez nem izgatja, megosztott a Facebook-oldalán egy olyan felvételt, amely teli nézőteret ábrázol. Azt viszont nem lehet bizonyítani, hogy tényleg az ő előadásán voltak-e ennyien.

Mindenesetre ismét sikerült lebaloldaliznia a vele nem feltétlenül egy követ fújó sajtótermékeket:

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Húha, gyerekek ez nagyon meleg volt. A tegnapelőtti nap is, hogy áthallásos legyek, mint a mi ezer évente egyszer születő zsebnácink, de most konkrétan a Dallasban megtartott CPAC-hacacárén előadott beszédre gondolok. Harcom (Mein Kampf), bocsánat, Hogyan vívjuk harcunkat címmel adta elő magát Európa DNS-e Texas államban az ottani radikális konzervatívoknak – mint láthattuk, hallhattuk -, és habosra nyalta Trump elnök valagát az egész világ előtt. Tette mindezt úgy, hogy közben minket szénné égetett, mert természetesen úgy prezentálta a saját beteges avítt ideológiáit, mintha azok az egész ország gondolkodására ráhúzhatóak lennének.
Akkor még egyszer, sokadszor szeretném leszögezni, kikérni magamnak, hogy az én nevemben ne beszéljen faszságokat, mert én homlokegyenest mást gondolok a minket körülvevő világról, mint ez a klinikai tanulmánynak is beillő, eszement gumiszoba- és kényszerzubbony-szökevény. Vagy hogy még érthetőbb legyek: megélhetési futóbolond. "
kolozsvaros.com/2022/08/06/disznoporzsolovel-egeti-a-progressziv-magyarok-arcarol-a-bort-es-meg-buszke-is-ra/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@adrenalink: Hát akkor,mint kívül háló,nem vagy érintett a tömeggyilkosságok elviselésében!Jól tudom?
ómió
Pedig efftársilag mit össze nem izzadtak, hogy "publikumtalanítsák"!
117
Orbán Viktor HUNGARIAN ANUS BREATH DOG REACTS CAPAC 2022 OPENS

www.youtube.com/watch?v=uiMH54bvcXg
Toller Béla
Nem kell neki a baloldali sajtóval foglalkozni ! Foglalkozzon a sajátjával, a közszolgálatival, azt tegye rendbe a hatályos törvényeknek megfelelően ! Semmi egyebet !
Málna
@csipetke: Van videó is arról, hogy tele van a terem. Szerintem abba kellen már hagynotok a téma feszegetését, mert megint lyukra futottatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.