A 24.hu tudósítója szerint legfeljebb 200-an hallgatták a szónokokat a szombat estére meghirdetett Kossuth téri tüntetésen.

Márki-Zay: az ellenzéki pártokat is a Fidesz irányítja
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter azzal kezdte a beszédét, minden politikus rémálma, hogy alig vannak egy tüntetésen, és most valóban nincsenek sokan, kérdés, hogy van-e értelme a demonstrációknak, és mit tudnak tenni a tisztességes civilek. Kitért arra is, hogy ha a pártok ugyanazt csinálják, mint eddig, a választási eredmény sem lesz más, mint április 3-án.

A volt miniszterelnök-jelölt szerinte házról házra járva is el kell mondani az embereknek, hogy Orbán hazugsággal nyert idén választást. 

Márki-Zay utalt a Szabad Európa cikkére, ami szerint Rogán Antal odaszólt az ellenzéki pártoknak, hogy ne használják ki a rezsinövelés miatti elégedetlenséget.

Márki-Zay Péter ennek kapcsán azt állította, hogy

az ellenzéki pártokat is a Fidesz irányítja, és amíg ez így van, esély sincs a változásra. 

Amíg olyan ellenzékünk van, amelyik nem akarja leváltani a kormányt, nem lesz változás. Rá kell kényszeríteni az ellenzéket, hogy álljon ki az emberekért. „Hajrá civilek!” – zárta a beszédét.

Itt hallgatható vissza Márki-Zay Péter teljes beszéde:

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
MZP szégyelld magad! Ártottál eleget, most már befoghatod a szád! Ha olyan vallásos vagy, akkor nem illik ennyit hazudni!,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ennek már üldözési mániája is van?
Toller Béla
A hülyeség nem mentség ! Konkréten persze semmit sem tud előhozni ez a derék favágó, de a fát, amin ül, azt teljes erőből vágja maga alatt ! Meddig még ? Egymagában áll szegény idióta a fidesz ellenében, tépetten, de minden mondanivaló nélkül !
Eladott Ország
@rokker33: ma, 09:54 ♦ ..."és nem akar a nép változást! " Várd ki a végét. "A fák nem nőnek az égig." Büntetlenül ezt a bűnöző qrva banda nem fogja megúszni!
rokker33
@Eladott Ország: Én nem így látom! Amennyi aljas dolgot művelt a Fidesz és Orbán a népnek már rég felkellett volna lázadni! Most ott tartunk, hogy 200 csürhe narkós feltartja a forgalmat!Ez nem tüntetés, hanem szabálysértés ,vagy bűncselekmény, ha a rendőröknek nem engedelmeskednek vagy erőszakosan lépnek fel ellenük az egyből 1=5 év börtön!
simmering73
@KisTehen: 22:37 Ezt megfogalmaznád magyarul is? Böszme marhája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.