Mindkét meccs végén elszabadultak az indulatok, és egymásnak estek a játékosok.

Két meccs, két tömegbalhé az NB I 2. fordulójának eddigi mérlege

Pénteken és szombaton egy-egy mérkőzést játszottak le az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjának 2. fordulójából. Pénteken a Paks csent el egy pontot a Vasas otthonából (2-2), de a meccs legemlékezetesebb jelenete az angyalföldiek támadója, Holender Filip nevéhez fűződik, aki egy labdáért csúszva a vendégek edzőjét, Waltner Róbertet is eltalálta.

Majd elszabadult a pokol:

Hasonló jelenet játszódott le a DVSC-Kecskemét találkozón is szombaton. A szintén döntetlenre (1-1) végződő mérkőzés hosszabbításában a hazai csapatba csereként beállt Ferenczi belerúgott egy földön fekvő játékosba, és innentől egymásnak ugrott a két csapat:

Vasárnap három meccset játszanak majd:

15.30: Kisvárda–Mezőkövesd Zsóry FC (Tv: M4 Sport)

17.45: Puskás Akadémia–Újpest FC (Tv: M4 Sport)

20.00: Mol Fehérvár FC–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)

Forrás: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Verjétek egymást , hogy csak egy maradjon. Bár leginkább egy se. Százmilliárdokat bax el rátok ez a zakkant törpe és még viselkedni se tudtok nemhogy focizni.
balos
@Néro2: A football "templomában" dúl a megélhetési harc!A fair play-t már a szabálykönyv sem tünteti fel!A rezsi már ide is betette a kezét!
Clavigo
Nem baj...Legalább évi 500 milláig adómentesek ezek a herék...Okádnom kell..
drrotf
A bíró nem volt a helyzet magaslatán, mert a meccs végén a tumultusnál Ferenczit ki kellett volna állítania, mert a földön fekvő játékosba belerúgott, alattomos módon, úgy csinált mintha nem tudott volna elmenni a fekvő játékos mellett és ezt a jelenetet szemérmesen elnézte a bíró annak ellenére hogy a VAR is mutatta a szabálytalan jelenetet!Ezt a bírót nem szabad a foci bajnokságban szerepeltetni!Veszélyes a játékosok egészségére a felfogása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.