A kormánypárthoz közelálló elemzőintézet vezetője, Mráz Ágoston Sámuel szerint a stabilitás és az újraválasztási sikerek sorozata bizonyítja azt, hogy Orbán Viktor sikeres és a társadalom többsége által támogatott politikát folytat.

A világ "baráti és Orbán Viktorral ellenséges" része is felfigyelt a miniszterelnök dallasi, a CPAC-konferencián mondott beszédére – értékelt a Nézőpont Intézet vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában az MTI híre szerint.

Mráz: a Trump és Orbán közti történelmi értékű barátság akár a jövő szövetsége is lehet

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

Mráz Ágoston Sámuel összegzése szerint a magyar kormányfő beszédének egyik fontos üzenete, hogy sikeres konzervatív politika érdekében a jobboldali politikusok ne a liberálisok elvárásaihoz igazodjanak.

Ugyancsak a dallasi beszéd fő üzenetének nevezte, hogy az amerikai konzervatívok és a nemzetben, családban hívő magyar, valamint európai konzervatívok egyesítsék erejüket a "liberális hegemónia" legyőzése érdekében.

Mráz Ágoston Sámuel elmondta: Orbán Viktor beszédében a migrációt, családpolitikát és a genderideológia elleni küzdelmet, valamint a közbiztonságot és az adópolitikát emelte ki, ezek a témák a választásokon a többség megnyerésére pályázó amerikai konzervatívoknak, a republikánusoknak is tanulságosak lehetnek.

A Nézőpont Intézet vezetője úgy vélte, hogy a magyar miniszterelnök dallasi szavait a "párhuzamok keresése" és az "egyensúly fenntartása" jellemezte.

A stabilitás és az újraválasztási sikerek sorozata bizonyítja azt, hogy Orbán Viktor sikeres és a társadalom többsége által támogatott politikát folytat – mondta, azt is jelezve, hogy csupán egy felelős politikus, egy államférfi képes arra, hogy "a pőre érdekek mellett az értékeket is képviselje".

"Bizonyos értelemben egy nemzetnek érdeke lehet bizonyos értékek védelme" – fogalmazott Mráz Ágoston Sámuel.

Kijelentette, a migráció elleni küzdelem és a családok védelme Magyarországon "nemzeti érdek és nemzeti érték", az amerikai konzervatívok pedig erről hasonlóan gondolkodnak.

Arról, hogy Orbán Viktort amerikai látogatása alatt Donald Trump volt amerikai elnök a saját birtokán fogadta, Mráz Ágoston Sámuel azt mondta: a két politikus közötti, az eszmei és politikai gondolkodás síkján lévő szövetség a gyakorlatban is megvalósulni látszik, a találkozó ennek a jelképe volt.

Úgy értékelt: ha Donald Trump ismét indul az amerikai elnöki székért, akkor a két politikus közötti kapcsolat "nemcsak egy történelmi értékű barátság, hanem a jövő szövetsége lehet".

Forrás: mti.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Mráz Ágoston Sámuel nertárs elemző leadta a 223-ik hűségnyilatkozatát. Ő bizonyára nem rohangál tűzifa és kandalló után, valamint az infláció sem zavarja a legkisebb mértékben sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ahhoz trumpnak választást köne nyerni a börtönből. + a viktornak.
Apfelbaum
Belső hiteles információk:
Orsós 2.4 Mrd forintot fizetett be azért,hogy meghívja őt
-tovabbi 850 millió Ft volt a kinti költség zusammen
KÖZPÉNZBŐL FIZETETT
A tetves mocskos kan cigányt le lehet lőni, mindenkinek jobb lesz
verőce21
Se Tramp, se Orbán, se Putyin, nem szeretik a hülyéket, elmebajosokat, és a buzernyákokat.

Amit szeretnek, az a normalitás...! de egy lipsinek ezt hiába mondjuk...
balos
A frászágost egy jól megfizetett fostalicska,de ettől még ugyan olyan geci,mint a tartó-segge!
Toller Béla
Leginkább a stabilitás, nem ? Idióta ez a mráz samu, de minek ezt ennyiszer szellőztetni ?
Ábel
Mráz Ágoston Sámuel nertárs elemző leadta a 223-ik hűségnyilatkozatát. Ő bizonyára nem rohangál tűzifa és kandalló után, valamint az infláció sem zavarja a legkisebb mértékben sem.
Néro2
Történelmi értékű. Aha. Legfeljebb a történelem szemétdombján ' érték '.
Nyírfa
Orbán miért bámulja Trump hüvelykujját? Aggódik talán, hogy csak 45 fok lett az a 90? Hiába kakaskodik a vége felé az az ujjbegy, az már csak egy sikertelen korrekciós kísérlet. Nem jó jel, Viktorovics.
verőce21
@Nyírfa: Igen, Trump méretes, de hátrahajló "pöndörödő" hüvelykujja, rendkívüli befolyással bíró, de intelligensen erőszakos egyénre valló...!
Míg Orbán W.-é..., rövid egyenes... hát, legfeljebb egy konok, akarnoké...! :)
Eladott Ország
"A fidesz által rengeteg közpénzzel kitömött tányérnyalókra jellemző, oly megszokott függetlenobjektív fénytörésben tenyérjósolt vasárnap reggel a Rogán-sorminta szerint a fidesz közpénzrádiójában a Nézőpont Intézet nevű fideszes gittegylet háromnevű igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel. Mráz és a Nézőpont (amely udvari propagandaközpont a 15. születésnapját is a regnáló miniszterelnök jelenlétében és alkalomhoz illő háborús beszédével ünnepelte) akkor írta be magát végérvényesen a komolyan vehető bokacsattogtatók sorába, amikor még pár nappal a 2019-es önkormányzati választások előtt is Tarlós István minden kétséget kizáró választási győzelmét mérte szigorúan tudományos alapokon.
Azóta is mindig könny szökik a szemembe, amikor eszembe jut, és azóta iszom minden szavát az állampárti nézőpontnak. A háromnevű úr pedig rendre nem okoz csalódást, ma sem volt ez másképp. Az nem kifejezés, hogy minden szava arany, szinte kár is volt disznók elé hányni a gyöngyöket. De ha már így alakult, a rengeteg intellektuális, elfogulatlan szakmai sziporkából azt emelném ki külön is, hogy Mráz Ágoston Sámuel már most tudja, ahogy Tarlós győzelméhez sem fért kétsége."
ómió
Hát, ha Trumpot legközelebb is ki nem csalják még a bőréből is!
namihami
""Na, a mai hűségnyilatkozat is megvolt! Majdcsak hoz ez is néhány milliárdot Mràzsamu bácsinak. Ismét bizonyítottuk a függetlenségünket--a Viktor fele.""
Clavigo
@ómió: Ma is pont olyan hülye vagy,,mint tegnap.
Tonyróma
Két hatalommániás, hüvelykujj méregetése!
Baker
Sok jelölt van, de Mráz NERtárs a legesélyesebbek közt indul a "Szervilitás szobra" versenyen!
teuton
@ómió: Tudod mit mutat a trampli a fö nöködnek? Igy dugom fel neked!
NKF
Mráz OK! A balfácánok meg kapják be!
terlasz
Érdek és érték: Orbánnál ez antagonisztikus ellentét. A saját érdekén kívül mást nem ismer. A Mráz-féle hasznos idióták O. hatalmas seggénél tovább nem látnak. Csak ignorálásra valók az ilyenek.
ómió
@Clavigo: Úgy "látod" az elmeosztályról?
ómió
@teuton: Biden nevű zakkant efftársad veled "kezel", ha nincs előtte senki?
verőce21
Orbán beszéde történelmi volt. Büszke lehet rá, hogy résztvesz a DS lebontásában...
csak úgy....
@verőce21: nagyzolásért te sem jársz a szomszédba.. :)
Macskaszem
Világ fasiszta akarnokai egyesüljetek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.