Brač szigetén készült róla felvétel egy étteremben.

A Net.hr cikke nyomán számolt be arról a Telex.hu, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnököt szombaton Horvátországban látták. 

Horvátországban nyaral Orbán Viktor – fotó

Fotó: Instagram/Konoba Gajeta, Milna, otok Brač

A cikkek szerint a magyar kormányfő Brač szigetén, a Gajeta étteremben fotózkodott az étterem személyzetével. A kormányfő nem először járt a szigeten.

"Megtiszteltetés volt számunkra vendégül látni Orbán Viktor urat"

– írták az étterem Instagram-oldalán megosztott fénykép alá.

Orbán a fotón rövidnadrágban és virágmintás ingben pózolt.

A magyar miniszterelnök idén májusban pont arról beszélt az orosz gázszállítás kapcsán, hogy anno Magyarországtól elvették a tengerét – ez horvát oldalon elég nagy felhördülést okozott.

A Telex megkérdezte Havasi Bertalant, Orbán sajtófönökét a kép kapcsán a miniszterelnök horvátországi útjáról, de csupán annyi választ kaptak, hogy "Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Konoba Gajeta (@konoba_gajeta) által megosztott bejegyzés

Forrás: net.hr, telex.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Cipöben mezitlab!!! Ez ugyanolyan putris primitiv, mint a rezsiszilard szandalban zoknival!!! Egyebkent pedig az ingröl... KB. 1 eve a kormanyparti media hetekig cikizte Karacsonyt a mintas ingjeert. Nem volt jobb temajuk... EZT ugye nem fogjak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Pihenje ki magát s legalább erre vagy arra a kis időre felejtse el a sok szemét ganaj mocskolódását! megerősödve kipihenve újult erővel és kedvvel rúgja seggbe az Európai vezetést, a moslék balliberális belső ellenséget! Jó pihenést, erőgyűjtést!
Béla333
"Kétharmada a magyaroknak nem megy idén nyaralni a Publicus felmérése szerint"
444.hu/2022/07/17/ketharmada-a-magyaroknak-nem-megy-iden-nyaralni-a-publicus-felmerese-szerint

A maffia, a maffiózók sosem tartoztak a normál állampolgárok közé!
117
#budosparaszt #ugyallminttehenenagatya #keresztenybunozo #ciganybunozo #nehazuggy #gratzvisszavar #maffiaallam #megelhetesifasiszta #kommunistatempo #allatfarm #1984 #micropenis #maaaaaargit
gina
Pedig nem ott lenne a helye, hanem egy Elmegyógyintézetben, olvasd a szintiszta igazat : Antiszociális személyiségzavarban (ASPD) szenvednek. Az ASPD egy mentális betegség, amelynek lényege, hogy a páciens nem foglalkozik azzal, mi a helyes, és mi nem az, nincs benne empátia, valamint nem érdekli mások jólléte sem. Bár a kapcsolatai szinte mindig egészségtelen, mérgező viszonyok, megnyerő, karizmatikus jellemének köszönhetően nem nehéz számára az újabb és újabb áldozatok becserkészése.Haszonszerzéskor természetesen önös érdekek mozgatják. Csak és kizárólag saját magának akar jót, nem a szeretteinek, ismerőseinek, így a hozzá legközelebb állókra ugyanúgy veszélyes lehet. Annak érdekében, hogy megszerezze, amit akar, nem riad vissza a manipulációtól, a hazugságtól, a lopástól sem... OV igazi arca beteg pszichopata

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.