Brač szigetén készült róla felvétel egy étteremben.

A Net.hr cikke nyomán számolt be arról a Telex.hu, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnököt szombaton Horvátországban látták. 

Horvátországban nyaral Orbán Viktor – fotó

Fotó: Instagram/Konoba Gajeta, Milna, otok Brač

A cikkek szerint a magyar kormányfő Brač szigetén, a Gajeta étteremben fotózkodott az étterem személyzetével. A kormányfő nem először járt a szigeten.

"Megtiszteltetés volt számunkra vendégül látni Orbán Viktor urat"

– írták az étterem Instagram-oldalán megosztott fénykép alá.

Orbán a fotón rövidnadrágban és virágmintás ingben pózolt.

A magyar miniszterelnök idén májusban pont arról beszélt az orosz gázszállítás kapcsán, hogy anno Magyarországtól elvették a tengerét – ez horvát oldalon elég nagy felhördülést okozott.

A Telex megkérdezte Havasi Bertalant, Orbán sajtófönökét a kép kapcsán a miniszterelnök horvátországi útjáról, de csupán annyi választ kaptak, hogy "Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Konoba Gajeta (@konoba_gajeta) által megosztott bejegyzés

Forrás: net.hr, telex.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Cipöben mezitlab!!! Ez ugyanolyan putris primitiv, mint a rezsiszilard szandalban zoknival!!! Egyebkent pedig az ingröl... KB. 1 eve a kormanyparti media hetekig cikizte Karacsonyt a mintas ingjeert. Nem volt jobb temajuk... EZT ugye nem fogjak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
Cipöben mezitlab!!! Ez ugyanolyan putris primitiv, mint a rezsiszilard szandalban zoknival!!! Egyebkent pedig az ingröl... KB. 1 eve a kormanyparti media hetekig cikizte Karacsonyt a mintas ingjeert. Nem volt jobb temajuk... EZT ugye nem fogjak...
Néro2
Ott van cápa ? Ha van akkor jó. Jóétvágyat.
( Valaki majd csak bedob mellé némi kenyeret a cápa védelmére ).
gina
Fordulnál fel te becstelen szemét disznó, dőzsőlsz, zabálsz a nép pénzén, de a nép lassan egy kenyeret nem tud venni, nem hogy egy szelet 1000 Ft os tortát, erre vagy büszke szar cigány???
gina
Texasban a K-martban vette az ingét ez a bunkó román kipcsák, hahahhahahaha
justhpeter
Gondolom itthon minden rendben van hogy nyaral. Bár az is lehet, hogy ha nem így van a renitenseket majd Semjén kilövi.
Málna
@teuton: Titokzokni, analfabéta, titokzokni...Nem láttál még olyat, öreg?
cikicakk55
Gondolom kiürítették az egész szigetet mielőtt oda ért a nagyfőnök. A TEK is ott van és körben karnyújtásnyira egymástól védik a kevrárba búgyolált minielnököt. Nem véletlen nyaral szigeten. Az le lehet körbe zárni.
Giovanni Alba
Már számolni sem tudom, mennyi féle-fajta vészhelyzet lett meghirdetve, a kormányfő meg, mintha legjobb rendjén lenne dolga, nyaral gondtalan? Az ország felelős vezetője?
Ez normális dolog?
CsipkeRózsa
@cikicakk55: Lehet, hogy a sziget már az övé.
Málna
@Giovanni Alba: Igen. A kérdésed - az a nem normális.
teuton
@Málna: Analfabeta! A titokzoknit nök hordjak, de az is kilatszik a körömcipökböl! A ferfiaknal a minizoknit sneakerzokninak hivjak, de az meg plane kilatszik, mert bokaig er! Azonkivül neked röntgenszemed van? Ja, nem, csak analfabeta vagy...
Málna
@teuton: Nálunk titokzokninak hívják, analfabéta, és nem látszik ki a cipőből. Nem baj, ha nem tudod, csak legalább ne okoskodnál...Azt hittem, neked van röntgenszemed, merthogy látni véled, hogy zokni nélkül van...:-)
teuton
@Málna: Analfabeta! Tanulj meg olvasni es magyarul! Ilyen a titokzokni, amiket MAGYAR boltokban arulnak, BOKAIG ER!!! www.shopalike.hu/ruhazat/zoknik/titokzoknik/
teuton
@Málna: Nagyon titkos lehet az a "titokzokni", amit csak te latsz a röntgenszemeddel! SENKI MAS nem latja! De a logo cipöfüzöt nem latod??? Vagyis a putris mezitlab volt, mint a fajtajuk szokott valyogvetes közben, csak a foto kedveert ugrott bele a cipöbe, de a potroha miatt nem tudott lehajolni es bekötni!!!
Málna
@teuton: Görgess már lejjebb a saját linkedben, vén hülye! Ott vannak olyanok is, amik nem érnek fel a bokáig. És értsd már meg végre, hogy te vagy az analfabéta. Hányszor bizonyítsam még be?
És ugye, hogy titokzokninak hívják? :-)
Németh István
Pihenje ki magát s legalább erre vagy arra a kis időre felejtse el a sok szemét ganaj mocskolódását! megerősödve kipihenve újult erővel és kedvvel rúgja seggbe az Európai vezetést, a moslék balliberális belső ellenséget! Jó pihenést, erőgyűjtést!
Béla333
"Kétharmada a magyaroknak nem megy idén nyaralni a Publicus felmérése szerint"
444.hu/2022/07/17/ketharmada-a-magyaroknak-nem-megy-iden-nyaralni-a-publicus-felmerese-szerint

A maffia, a maffiózók sosem tartoztak a normál állampolgárok közé!
117
#budosparaszt #ugyallminttehenenagatya #keresztenybunozo #ciganybunozo #nehazuggy #gratzvisszavar #maffiaallam #megelhetesifasiszta #kommunistatempo #allatfarm #1984 #micropenis #maaaaaargit
gina
Pedig nem ott lenne a helye, hanem egy Elmegyógyintézetben, olvasd a szintiszta igazat : Antiszociális személyiségzavarban (ASPD) szenvednek. Az ASPD egy mentális betegség, amelynek lényege, hogy a páciens nem foglalkozik azzal, mi a helyes, és mi nem az, nincs benne empátia, valamint nem érdekli mások jólléte sem. Bár a kapcsolatai szinte mindig egészségtelen, mérgező viszonyok, megnyerő, karizmatikus jellemének köszönhetően nem nehéz számára az újabb és újabb áldozatok becserkészése.Haszonszerzéskor természetesen önös érdekek mozgatják. Csak és kizárólag saját magának akar jót, nem a szeretteinek, ismerőseinek, így a hozzá legközelebb állókra ugyanúgy veszélyes lehet. Annak érdekében, hogy megszerezze, amit akar, nem riad vissza a manipulációtól, a hazugságtól, a lopástól sem... OV igazi arca beteg pszichopata

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.