A 444 forgatott a szombati tüntetésen a Kossuth téren.

A szombati tüntetésen a pokoli hőségben tényleg csak a legelhivatottabb ellenzékiek mentek ki tüntetni a kormány ellen – tényleg nem voltak sokan a rendezvényen, ahol Márki-Zay Péter is felszólalt. 

A 444 helyszíni videójából kiderül, hogy színpadi veszekedésbe torkollott a tüntetés. 

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Maccska: A bolondokháza ott van a Kossuth téren. Valamikor Parlamentnek hívták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
azt láttam a TikTokon, hogy több alkalmatlan bohóc is felszólalt...a fura az volt, hogy senki nem ütötte agyon...szégyen volt némelyik.

A több ezer TikTokos nézőnek sikerült elvenni a kedvét, hogy bármilyen elkövetkező megmozduláson résztvegyen.
Pálinkás Pál
ez egy vicc...a résztvevők intelligenciáját elnézve,bármelyik fideszrendezvényre hajadzott...
balos
@Pegero: A jó édes mostoha anyádat próbáld megérteni,hogy miért tartott a fáskamrában?Már akkor is szálka voltál a körme alatt!
balos
@Pálinkás Pál: Ezt mindenki tudja,csak a fideSSes táliboknak így derogál a szavazója!
verőce21
Nagyon mély az a gödör, ahonnan ki kellene másznia az ellenzéknek...!
Ha gödörben vagytok, ne ássatok tovább...! :)
Rockxy
nincs ellenzék, de kormány sincs.
a lakosság butasága pedig határtalan.
kéretik ezt értelmezni:
veoh.com/watch/v142177681QY6AZhKK
és ezt:
veoh.com/watch/v1421767712Y2aE44g
NKF
Tényleg szánalmas egy csődület! Ki finanszírozza az ilyen összeröfenést?
Az egész ellenzék egy rakás sz..!
simmering73
@Maccska: A bolondokháza ott van a Kossuth téren. Valamikor Parlamentnek hívták.
Németh István
@simmering73: A parlament az most is parlament akik oda mennek hőbörögni azt nevezik csőcseléknek és nagyon finomítva a dolgot kijelenthetjük >> hogy a bolondok házából kikerült őrültek akik a saját érdekeik és a nemzetük ellen tüntettek!
Egy moslék maki majom , meg a még moslékabb róna mit akar,?? szar trógerek!
Ftomi
@Németh István: Ez akkor is így gondolta mikor Orán és társai kordont bontottak??
Ha, megnézi akkor most egy modern Kommunista államot épít Orbán és Bandája!
Tessék csak jól figyelni!
Ja!
Egy magára valamit is adó Miniszter nem emeli a fizetését és a többiekét, majd aljas módon bejelenti a megszorításokat!

Igazi Hazafi az egész BANDA!
Nyugodtan tessék tovább mocskolódni, de a tények azok makacs dolgok!
terlasz
Ez a Márki-féle tüntike. Katsztrófa!
kormanyos63
Ez megint egy olyan "tüntetés" volt, aminek semmi értelme nem volt!
Pár százan lézengtek, így SOSEM lesz elzavarva az orbán rezsim!
MZP nem tudom hogy minek erölködik, csak kavarja a szart, pedig ő már egy bukott ember, kvázi egy politikai hulla!
Azt hiszem orbán, és bűnbandája hosszú időre bebetonozta magát a hatalomba, nem örülök neki, de ez az igazság!
A magyar népnél bírkább, szolgalelkübb, megalkuvóbb nincsen az egész világon, ha orbán beleszarna szájukba, még repetát is kérnének!
Ha télen a fél ország éhenhal, és megfagy, mert nem tudja a megemelkedett rezsiszámlákat kifizetni illetve a brutális élelmiszerárakat megfizetni, akkor sem fog többszázezer ember az utcára vonulni!
Ez Magyarország, és ezt meg is érdemeljük amit csinálnak velünk!
verőce21
Az anarchia fenntartása a cél...!
Mindegy milyen eszközökkel, csak erről a tüntetésről beszéljenek az emberek... Erre kapott Makizaj megbízást DS fenntartóitól...
ómió
Csak nem az efftársi "drogfelhozatal" volt gyenge!?
Nyírfa
Sajnálom, mert nem így indult. De, ami történt, az totális gáz.
Nyírfa
@Ftomi: Modern kommunista állam? Hol élsz, Tomi?
Ez egy dohos fasiszta berendezkedés, feudális beütésekkel.
Nyírfa
@sgl: A kommunista eszme azonos a kereszténységgel. Nem mindegy, ki, miként veszi a szájára őket.
mzp
GO TO HELL felirat félreérthető! Olyan, mintha mindkettőt el akarná zavarni!
Németh István
Tulajdon képen és főképpen nagyon nem jó irányba tipegünk! Ugyan is itt és még sok helyütt egymás minösitgetésében, akár anyázásában merülnek ki épületes gondolatiságaink a napi, de akár a világi politikai eseményekkel kapcsolatban! Ez hallatlanul változatos és izgalmas műsorszámot biztosít, AZONBAN a mérhető haszna mérhetetlen!
Mi lenne ha az adott írással kapcsolatos meglátásainkat - ugye mint elvi valósságközléssel beállt információkat - elemezgetnénk ÉS nem az adott vélemény alapján a véleményeket minősíte-nénk, pontosabban a saját véleményét közreadó személyét! Természetesen fenntartom, hogy lehetnek hülyébbnél hülyébb vélemények >> de minden rosszban van valami jó elven az adott témakörhöz vonatkoztatva a különböző jegyzeteket íróit nem kurva-anyáznánk, hanem akár alátámasztott bizonyítékokkal vezetnénk rá a valós tényhelyzetre! Pl. mit adott az ellenzék a hatalmi adottsága idején? és mit adott a jelenlegi kormány a regnálása idején, ÉS pl. milyen körülmények, nemzetközi helyzet adottságai közt. stb, stb.
Gondolom értitek mint olvasni tudó egyedek a polemizálásomat ? Mert, hogy tulajdonképpen pont a fentiek alapján bucskázott elő ezen gondolatiságom > ha megfigyelitek, most nem kifejezetten egymásra ugatás történik, hanem egy eseménnyel kapcsolatos meglátás, vélemény változatok íródtak le! Mintha lehetne így is!!!
amortizáltok
@Németh István: ehhez a trollokat kellene innen eltakaritani pl a fejetlen halat dubrincsot mert amit ir ha az tissztességgel helytálló irja de handabanda meg bányatöcskölö 50 iQ -IT tartsa otthonra az elején mégg anno ment a dolog normális hangnemben ,utánna lett a libsi meg a komcsi + az anyázás. sajnálatos mert ez a politikusok sara
mert ŐK külön külön és kalákában sem vonhatók felelősségre a tetteikért és a véleményükért .Igy könnyű ám 4-5 milliókért havi szinten valotlansággal rágalmazással támadni azt aki kettőt sem szólt.Az ellenzék itt már régen csak bábokból áll alig akad akire az ország egy emberként fel tudna nézni csak acsarkodás A- Z ig mert a másik az nem ember nem illeti meg a tisztelet vagy az elnézést de ... ezt viszont orbán tarolós stilusa termelte ki. se jog se sajtó se tévé 50-50 % ban megosztva nincs a vélemény szabad de a z álhirekért soha senkit nem bélyegeztek meg hát persze hogy jó, olyan lett az is mint egy száguldó versenyló megfékezhetetlen, Mert a jogalkotónak ez igy JÓ? sajnos igen. a hőskor itt is erről szólt..
Istenakinincsen
Úgy látom lassan elegük lesz az embereknek a politikából és a hazudozó politikusokból! Teljesen új rendszer és új alapok kellenek, mert erre az ingoványos talajra már kockázatos építeni. Ahogy Bródy János már megénekelte: Ezek ugyanazok!
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
Németh István
@Csizmás Kond: Igen sajnos az ellenséges ellenzék azt sem tudja mit akar! Csak azt tudja mondani BÁRMIRE, hogy az nem jó ű, hol az alkotmánybíróság, menjünk tüntetni >> csináljuk a palávert! Hát erre mondom én azt és gondolom sokan, hogy ERRE nincs szükségünk! nem beszélve az az hazaárulási gusztustalanul aljas hozzáállás, hogy a népnek, nemzetnek nehogy már valami jót is eredményezzen az EU járandóság megkapása,kifizetése, ezzel szemben lépnek fel! Ezek miféle képviselői a magyar polgároknak!??? Ezért ki küldte ki őket!???
szóval ez a gondom, mert ha van aki ugyan nem tudja elviselni a jelenlegi kormányt de a nép, a nemzet érdekében nyilvánul meg akkor ez természetes >> azzal hogyha azt is bizonyítja, hogy mivel hogyan volna jobb - de ez nem adatik meg csak az alázás -ez az ami nem kell! ÉS AZÉRT azt a kormányt szidni, alázni aki tesz és eredményesen, méghozzá minősíthetően sokat a nemzet polgárainak jobblétéért - különösen abban a nemzetközi helyzetben amibe belepottyantunk azt nagyon is helytelennek tartom!
Csizmás Kond
@Németh István: ...ez olyan mint a...ha én gazdag lennék, jaga diga diga diga dum..
Bűnbak
Rossz az irány! Előbb a baloldalt kell leváltani! Aztán...
Csizmás Kond
A baloldal azzal agitál, hogy neki demokrácia kell...de éppen azért kellett anno a baloldalt leváltani, hogy demokrácia lehessen...ki érti ezt ?
Yoda69
Ugy latom MZP nem tud leallni az ellenzek levaltasaval.
Yoda69
Azert az megis nonszensz hogy azert ekezik az ellenzeket mert nem nyertek a valasztason. 1 Honappal a valasztasok elott, meg az ellenzeknek jo eselyeik voltak. Az embereket a hazug fideSS propaganda felultette (foleg a bizonytalanokat). Ezen bukott el minden. Ugyhogy inkabb azokat kellene ekezni akik felultek ennek a hazugsag cunaminak, es a ujra a fideSS kezebe adtak 2/3-ot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.