Minden kormány legfontosabb kötelessége vigyázni az emberekre, vigyázni az országra – írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

Gyurcsány Ferenc már készül a kormányváltásra: "Orbán gyülekezete nem vigyáz ránk, menniük és bűnhödniük kell"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc friss gondolatait osztotta meg követőivel a Facebook-oldalán:

"Orbán gyülekezete nem vigyáz ránk. Menniük és bűnhődniük kell.

Olyan kormánya lesz Magyarországnak, mely hallja és érti polgárai hangját. Osztozik aggodalmaiban, terveiben, álmaiban. Vigyáz ránk. Emberekre, családokra, hazára.

Nem kérdezi, hogy ki vagy, csak vigyáz rád. Mert ez a dolga.

Készülünk."

Forrás: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Választásnál is lebőgtél! Most is csak lebőgeted magad! Még annyi szavazód se lesz, mint az elmúlt 12 évben...

Demencia
Körlet
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Gyurcsány minden ilyen megnyilvánulásával csak csökkenti az emberek jogos felháborodását, ami a maffiacsapat működését kíséri. Mit bizonygatja itt hétről-hétre, hogy alig várja már, hogy hatalomba kerüljön???!!!
Kimondja amit az emberek gondolnak az egészről, de ezzel ki is húzza az ügy méregfogát, mert nem fognak mellé állni tömegével az ellenzékiek. Kevesebb Gyurcsány több lenne!
Nem tudom másképpen megfogalmazni: Gyurcsány másra sem jó, mint Orbánék hatalomban maradásának a biztosítására.
r2d2
Választásnál is lebőgtél! Most is csak lebőgeted magad! Még annyi szavazód se lesz, mint az elmúlt 12 évben...

Demencia
Körlet
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 17:38
Eddig hű,de fel voltak háborodva az emberek.
Érdekes azzal hogy mzp felajánlotta szolgálatát a viktormihálynak,miközben a lézer janival kvaterkázik egy percig nem háborodtál fel,csak nyalod tovább a kis mzp-t.
Az lmp megzavarta fejed.
balos
@r2d2: A hitlernél is lett volna jobb!Hát a gecinél is már csak jobb jöhet!Bár amit örökölnek abból még a "pelenkára" sem fog telni!
verőce21
Nem nem feri. Még mindig nem érted. ti itt soha nem fogtok kormányozni, mert nincs ember, aki ezt támogatja. Egy jó kis alkoholos önpusztításra készülhetsz.
Vagy a Franzba eltakarodni...!
percsi
@Béla333: Valami készül, csak még nincs itt az ideje. Meglepi lesz, szerintem nagyobbat fog durrogni, mint a 20-i tűzijáték!
A vitya fogja megbuktatni saját magát, ezt még ki kell várni, már nincs sok idő.
A fidre szavazóknak is hamarosan betelik a pohár, többségük mélyszegénységben él, se kenyér se meleg, ezt már Gyurcsányozással nem lehet kimagyarázni. És akkor remélhetőleg összefog nép.
Az összefogott nép haragját nem fogja tudni legyűrni!
Az ellenzéki pártok feladata az ügyészség- bíróság függetlenítése és a közvagyonnal való elszámoltatás lesz, remélhetőleg meg fog történni! Ha nem teszik meg, tudják nagyon jól, hogy nekik is menniük kell!
Ez csak az én "női" megérzésem, leírom, mielőtt letámad pár okoska:)
adrenalink
Feri! Kevesebbet kellene a tűző napon tartózkodni. A pia mellett ez sincs jó hatással rád..
Béla333
@percsi: 18.17
Legyen igazad! De!
- Emlékszel még Gyurcsány állt az élére Orbán svájci bankszámlájának a leleplezésében.
- Írod: "És akkor remélhetőleg összefog nép." Lehet, de a pártpolitikusok előtérbe nyomulása ez ellen hat.
- "Az ellenzéki pártok feladata az ügyészség- bíróság függetlenítése és a közvagyonnal való elszámoltatás lesz, "
Na ez az, amit az elmúlt 32 évben nem tettek meg a pártok és politikusaik. Én szkeptikus vagyok abban, hogy majd most megteszik. Nem fogják, hiszen tolvaj mindkét oldali "elit" - tisztelet a kevés kivételnek
- " Ha nem teszik meg, tudják nagyon jól, hogy nekik is menniük kell!"
Ha nem követeljük ki garanciákkal a politikusainktól, maguktól nem teszik meg!

Szerintem!
kulabombaafityiszre
@adrenalink: ma, 18:26
Te vagy az mzp?
A hülye képedről gondolom.
NKF
Fletó örökké készül most már f@szkiverős Genny Zsolt is melegit.
Most volt a választás mit akartok seggfejek?
jesz
..."Olyan kormánya lesz Magyarországnak, mely hallja és érti polgárai hangját. Osztozik aggodalmaiban, terveiben, álmaiban. Vigyáz ránk. Emberekre, családokra, hazára...Nem kérdezi, hogy ki vagy, csak vigyáz rád. Mert ez a dolga.
Készülünk."...

A mai ellenzék ilyenre pont alkalmatlan...példa a Székesfőváros ellenzéki vezetése...
Gyurcsány arany pofa...fáradthatatlanul ijesztget...persze csak úgy bele a vakvilágba...

Bolgár György mondta, hogy bárkit is állítanak az élre, azt a fidesz reggelire megeszi...és ha Bolgár mondja...
Virág Árpád
Böszme! Te inkább a 2026 évi választásokra készülj a DK nevű formációddal, de külön - ne bolondítsd be a szegény hülye történelemtanárokat! Mert Jakab Péterből nem lesz Lyndon B. Johnson! Bár töritanár mindkettő!
magyar1
Persze, eladták a gázszolgáltatást meg villanyt a franciáknak, ennyi eszük volt. Stratégiai dolgot idegen ország kezére játszani, már az felért egy hazaárulással.
De Orbánék nem számoltatták el őket, pedig ezzel nyerték meg a választást 10-ben, jól átverték a választókat és sunyi módon ők is szegényebbé tették a népet. Eltörvénykezték a magyar nép pénzét a saját ner embereiknek.
A kormányváltás attól függ mikor sokallnak be az emberek, de az eddigiek közül biztosan nem lesz többé senki.
kulabombaafityiszre
@NKF: ma, 19:53
Azt akarom látni,hogy vacogsz egy fütelen szobában,betegen,éhesen,minözben csorgó nyállal élteted orbán gazdádat.Na ezt akarom faszszopó
adrenalink
@kulabombaafityiszre: 19:36-ra Humorérzéked nulla, képzavar annál nagyobb, sz@r lehet így élni! Nézeged Dobrev tehén képét, lehet, hogy tartós erekciód lesz tőle...
Yoda69
Minden tiszteletem Gy.F.-e, de azert nyugtaval kellene dicserni a napot.
En egyenlore nem latom hogy meginogna a fideSS, meg azt sem hogy szazezres tomegek tuntetnenek az utcakon.
Ezek nelkul pedig nem lesz kormanyvaltas.
percsi
@Maccska: "azon kívül hogy rosszat kívánsz az országnak,miben reménykedsz?"
Ennél rosszabbat, ami már van, senki sem tud kívánni!
percsi
@Béla333: "Az ellenzéki pártok feladata az ügyészség- bíróság függetlenítése és a közvagyonnal való elszámoltatás lesz, "
Na ez az, amit az elmúlt 32 évben nem tettek meg a pártok és politikusaik."

A nép 10 évvel ezelőtt még nem figyelt kritikus szemmel a politikusokra, igaz, akkor még titokban folytak, vityának 1989 óta enyves a keze, az utóbbi években már nyílt titok lett. Azóta évről-évre minden rosszabb lett, teljesen eltűnt a középosztály, helyüket a szegénység váltotta fel.
A népnek elege van, napi 10-14 órát dolgoznak és mégis egyre szegényebbek!
A nyugdíjasok ledolgozták az életüket, termelő-építő munkát végzetek, és utolsó éveiket lehet, hogy hajléktalanként vagy egyedül kell leélniük, mert a fiatalok elhúztak az országból.
A fiataloknak nincs jövőjük, 5-600e nettó fizetés sem elég lakhatás előteremtésére, rezsire, gyereknevelésre, élelemre és esetleg nyaralásra-pihenésre.
A jelenlegi kormi túlontúl nyomta a szekeret, ők már helyrehozni nem tudják, nekik közeleg a vég. Egyre többen vagyunk elégedetlenek!
A legerősebb ellenzék, azaz a DK-s összefogás tudja elszámoltatni őket. És szerintem a háttérben ezen dolgoznak. Csendben figyelik a kormi vergődését, mikor itt az ideje lecsapnak. Biztosra kell menni!
Ha nem teszik majd meg, ahogy írtad, kiköveteljük garanciákkal!
Tudják, hogy ez lesz az első dolguk, minden felszólalásuknál el is mondták, nekik már nincs lehetőségük hazudozni, mellébeszélni.
Gyurcsány sok peren van túl, nem tudta vitya félreállítani, pedig a bíróság a kezében van. Remeg, rémálmai vannak, ezért van naponta Gyurcsányozás, de szerencsére már szinte senki sem hallgat rájuk. Most kaptuk a nagy pofont, ezt már vissza kell adni!
percsi
@Maccska: "akkor örülhetsz."
Nem örülök neki!
Annak örülnék, ha a kis országunk élhető lenne, ha a kormitagok megelégedtek volna a több milliós fizetéssel, ingyen lakhatással, ingyen autóhasználattal stb... és jól végezték volna, az esküjüket nem meghazudtolva, az ország irányítását!

"Bár áprilisban a választók más véleményen voltak."
A választók többsége kényszerből húzta be az X-t, a közmunka miatt. A másik része nem is itt él, meg lettek megvásárolva. Ha ezeket kivesszük, nem lenne olyan rózsás az eredmény, tehát ne gyere a választókkal!
Jó, hogy így történt, most másszatok ki a mély gödörből, amit ti ástatok ki!
Nem fog sikerülni, mert nagyon mélyre rángattátok az országot :((
percsi
Eljött az Orbán-rendszer gyurcsányi pillanata
Hazugságokkal megnyert választás, hangos kampányígéretek után bevezetett megszorítások - idáig ismerős a történet. De vannak fontos különbségek is a 2006-os helyzethez képest.

www.youtube.com/watch?v=SJXmjGF-f9E
magyar1
@percsi: Nem számoltatják el egymást soha.
FLETÓ
Erre megy el az összes energiád, Feri?! Közben az időközi választásokat szinte mindenütt a FIDESZ nyeri! Még fővárosi kerületben is! Hol vagytok??? Lehet, titeket kell előbb lecserélni, aztán megy majd minden gördülékenyen!!!
kereső
@percsi: 02:01 Ez igy momentán egy nagy baromság. Mert orbán kiállt, és elmondta a saját "öszödi" beszédét? Nem. Még csak véletlenül sem. Akkor miért is "gyurcsányi a pillanat"??, Keresztre feszitette az ország az őszinteségéért, azért mert nem akarta tovább folytatni a politikus társadalomra jellemző hazug beszédet, tetteteket? És most, 16 év után még mindig véres rongyként lehet ebben a qrva országban hivatkozni rá. Sajnálom, de úgy gondolom, hogy orbánnál ez a "gyurcsányi" pillanat sohasem fog eljönni- talán még akkor sem, ha újra születne. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy a sajátjai előtt mondta- igen, de utána elmondta a parlamentben is, mondjuk káromkodások és qrva ország nélkül. Aki nem hiszi járjon utána.Ja, és emeljétek még magasabb piedesztálra orbánt- aki "sohasem hazudott".
szaboria1
@percsi: Jó a videó. Benne van a lényeg.
vacsi
Aztán felébred, és a bilibe lóg a keze...
jancsipapa
@Yoda69: Valahogy egy időközin sem ad életjelt magáról a jelenlegi ellenzék iránti "hatalmas" igény...
kereső
@Maccska: Mi közöd hozzá, hogy mi volt Fletóval? Semmi- ti mindent úgy értelmeztek, ahogy nektek tetszik, és hazudtok is hozzá egy vaskosat. Lebukott? Te igy nevezed az árulást? Persze ez náltaok nem is fordulhat elő, hiszen összezártok bármilyen gazembereségről iis essen szó. És ,őszintén nem érdekel a véleményed- te csak maradj meg orbán és putyin nagyszerűségét éltetni.
ómió
Böszme efftárs hataloméhség okozta delíriumai csak-csak nem szűnnek!?
Toller Béla
@r2d2: Gondolod, bejön ez fröcsögés ? Mitek maradt még ?
Yoda69
@jancsipapa: Hat ez az. Nem is ertem, miert lett ez a nagy elfordulas, hiszen a fideSS csapta be az embereket, mind a rezsivel, mid a haboruval kapcsolatban. Az hogy elfordulnak a fideSStol, addig okes, de levaltani a fideSSt csak egy masik parttal lehet. Ez ma a torveny. Ha nincs egy eros kihívó, akkor marad a fideSS. Ezt be kellene latnia a fanyalgoknak. Szerintem most barki (kiveve talan a mihazankat) jobb lenne a fideSStol.
rokker33
Hülye Gyurcsány! 2006 ban kellett volna vigyázni az emberekre és a meglévő rengeteg szavazóra! Már soha többé nem leszel miniszterelnök és ez így helyes!Takarodj!
csak úgy....
szerintem a magyarok megérdemlik orbánt és gyurcsányt egyaránt...
itt csak azon megy a vita,hogy kettöjük közül melyik a hazudósabb és lopósabb.
magyarországra jellemzö,hogy szeretik a sz..t cserélni a f..ra
r2d2
@Toller Béla: A fröcsögés az, amit ti csináltok, libernyákok! Nincs emberetek, nincs koncepciótok! Semmi épkézláb javaslat!
r2d2
@balos: ... volna ... jöhet ... egyik sem kézzelfogható perspektíva! Ahelyett, hogy minket fikáztok, váltsátok le a baloldalt! Jöjjenek új emberek, arcok, karakterek, attitűd... Akkor majd menni fog!
rokker33
@Horizont: ezt a vak is látja azért nem szavaz senki az összefogásra, mert félnek Gyurcsány újabb öszödi kirohanásától! És mi alapon mondjon le Orbán? A nép nem lázad nincsennek komoly tüntetések ezekszerint nincs probléma! És ki volna alkalmas Orbán helyére?? Erre sosem kapok kielégítő választ csak orbánoztok állandóan!
jancsipapa
@Yoda69: És,valljuk be nincs erős kihívó. Gyurcsány meg még ezen is ront,gyengít. De nem csak ő.Ott a Jakab,a Fegyőr, Márki-Zay,meg többi kényszeres megszólaló ...inkább árt ,mint használ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.