Mártélyban.

Mártélynak és Ásotthalomnak is új polgármestert választottak vasárnap: Mártélyon Ambrus István nyert, aki korábban Lázár János sofőrje volt, Ásotthalmon pedig Papp Renátát választották meg, miután elődje, Toroczkai László a Mi Hazánk listájáról országgyűlési mandátumot szerzett.

A csaknem négyezer lakosú nagyközségben azért kellett választást kiírni, mert az eddigi polgármester, Toroczkai László a Mi Hazánk listájáról országgyűlési mandátumot szerzett, és ez a tisztség összeférhetetlen a településvezetői poszttal.

Ambrus István független jelöltet választották polgármesternek vasárnap a Csongrád-Csanád megyei Mártélyon.

Nahát! Lázár János ex-sofőrje nyert a polgármesteri választáson

Fotó: Lázár János/Facebook

A Hódmezővásárhely melletti mintegy 1300 lakosú községben azért kell időközi választást tartani, mert április 27-én a képviselő-testület a feloszlásáról döntött.

A valasztas.hu-n olvasható adatok szerint az érvényesen szavazók közül a függetlenként, de a Fidesz-KDNP támogatásával induló Ambrus Istvánra 407-en, a települést 2019 óta irányító, szintén független Putz Anitára pedig 199-en voksoltak.

A községben képviselő-választást is tartottak. A hat egyéni listás képviselői posztra tizenöt független jelölt közül választhattak a mártélyiak.

Forrás: Index.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Jó tudni ezt a fontos információt így utólag?! Ahhoz képest, hogy Anita mennyire ígéretes volt lemaradt, mint a borravaló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Így megy ez minálunk. A tehetség utat tör magának, mint gaz a repedezett betonon. Lásd egy emberöltő sem kellett hozzá, hogy a falusi hülyegyerekből egy fél ország tulajdonosa legyen.
Eladott Ország
@Maccska: tegnap , 23:12 ♣ "Azt egészen bizonyosan kár lenne vitatni, hogy annak az állam- és kormánypártnak, amelyben a Kósa Lajos vagy Németh Szilárd típusú intellektuális vakondtúrások, valamint szellemi Mariana-árkok vastagon felülreprezentáltak, Lázár János kimagaslóan tehetséges – talán a legtehetségesebb – fegyverhordozónak számít. A Rapcsák András megboldogult hódmezővásárhelyi polgármester táskahordozójából kancelláriaminiszterré felkapaszkodott, minden hájjal megkent Lázár pont ezért a propaganda gépezetének legveszélyesebb és legaljasabb láncszeme. Nem segghülye, mint Kósa, nem primitív, mint Németh, nem kizárólag a szervilizmus tartja életben, mint Semjén Zsoltot. A kormányinfó megalapítója, akinek gyilkosan ravasz, szívtiprónak szánt vigyora hétről hétre egyre félelmetesebbé teszi a kormányzati kommunikáció legmagasabb csúcsait ostromló korrupciós romelhárítást."
Ausztria már megérkezett oda, ahová mi sosem fogunk megérkezni.
A magyarország "előremenés"-éről egy régi vicc jut eszembe:
A székely diák áll az út szélén és stoppol. Arra jön egy székely bácsi szekérrel, a diák megállítja és kérdezi:
- Bátyám! Messze van e innen Kolozsvár?
-Nincs messze fiam.
-S elvinne e egy darabon?
-El.
Már vagy két órája szótlanul utaznak, mikor a diák megkérdezi:
-Bátyám! Messze van e még Kolozsvár?
-Mosmán messze.
Így járunk mi is Ausztriával és a "döglődő" nyugati országokkal. Lázár egy olyan ember, akinek nagy a szája és okosan próbálja eladni magát, de nem több, mint bármely más magát miniszternek nevező, ám mindössze parancsokat teljesítő pártkatona."
tothjani
Nem a választáson a Párt jelöltje nyert, amikor a falú nem követte a Párt direktívákat és másra szavazott akkor Lázár bosszúból az üdülőterületet is elvette tőlük.
Magyarországon Demokrácia van lehet a Párt jelöltjére szavazni a Magyar Demokratikus Népköztársaságban is az volt, akkor is lehetett, és EU segély hiányában nem is volt a lapon más név.
balos
@Eladott Ország: Te most melyikre gondolsz az ezerből?
gina
Ez hir??? ha más lenne az lenne igazán csoda, ez az ország a legaljasabb. legmélyebb balkán, priitiv tolvajok hazája
Dr. Proktor
Miért nem a lovát indította? Az is fölényesen nyert volna, ismervén a választókat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.