A DK elnöke rövid, de velős posztot osztott meg a saját Facebook-oldalára.

Gyurcsány bejelentette, hogy készülnek valamire: „Nincs benzin. Nincs tanár. Nincs orvos és nővér. Nincs pénz.”Gyurcsány Ferenc/Facebook

Rendetlenség lett

– ez a címe Gyurcsány Ferenc legújabb közösségi posztjának, melyben sorra veszi Magyarország jelenleg legégetőbb problémáit.

Nincs benzin.

Nincs tanár.

Nincs orvos és nővér.

Nincs pénz.

Ha nincs rend, akkor nincs biztonság.

Ha nincs biztonság, akkor nincs otthon.

Ha nincs otthon, akkor veszélyben a haza

– sorolja. Szerinte „Megszűnt a rend”, amiért az Orbán-kormány a felelős. A bejegyzést egy kissé hatásvadász üzenettel zárja:

Ti tettétek.

Mi meg készülünk.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@r2d2: ma, 13:18 ♦ Már nincs páncélszekrény a kórházakban, mert a dagadt bűnöző cigányod az ékszereket is ellopta, legfeljebb a befizetlen rezsicsökkentett számlákat tehetné oda. Új építésű kórházak Magyarországon, valójában stadionok. Összeszedtem az elmúlt hetekben, hónapokban, hogy Magyarország mi mindenben jár élen a világban a kormányzati kommunikáció szerint. Legjobban kezeli a járványt. Példátlanul sikeres a magyar járványügyi védekezés, a baloldal hiába próbálta támadni a nemzeti összefogást. Nekünk van a legtöbb lélegeztetőgépünk. Nálunk lesz legelőször vakcina az unióban. Nyugaton irigylik a magyar egészségügyet. Képesek vagyunk egy hétvége alatt mindenkit beoltatni. Legjobban védekezik a migránsok ellen, mi védjük Európa határát. Legjobban fejlődik a gazdasága. Legdemokratikusabb ország Európában. Nálunk a legnagyobb a sajtószabadság Európában. Felszámoltuk a szegénységet. Élenjárunk vakcinaútlevél fejlesztésben. A fidess a legerősebb párt Európában. Magyarországon lesz a leggyorsabb a válság utáni növekedés. Szíjjártó szösszenet, soha nem volt ilyen sikeres évünk. Soha nem volt ilyen jó a nyugdíjasoknak. Az emberek többsége kezd egyre jobban élni. Magyarország Európa felét le fogja körözni 2030-ra. A magyarok megengedhetik maguknak, hogy magánrendelőbe és magánkórházakba menjenek. Magyarország élmezőnyben van foglalkoztatás terén Európában. Mindenki dícséri Magyarországot a sikeres járványügyi intézkedései miatt. És a legújabb ez a szösszenet, Orbán a legdemokratikusabb politikus. Ja, nem!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143630798_2769415039978237_4254974000163420651_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fYkPVyHbKiMAX8ESjTL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9o7c8XIjLuIRMjR72aqPOLDsep80Tx9FL5PrTtoi-qXg&oe=6317C8D9
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A lényeg minden szemétkedésnek van határa, amit tesztek hülye köcsögök az minden határt túllép!
A kormány lojalitását, türelmét csak csodálni lehet, ám sajnos be kell számítani az eu vezetés aljas felbujtó tevékenységét is; amely formai gátja a kemény intézkedésnek, de csak nagyon kevés ideig! @CsipkeRózsa: @Horizont: @Toller Béla: segédszar alakok! Értitek???
Yoda69
Feri, jo lenne egy kicsit több konkrétum. Ez, hogy készültök, tul kevés.
Szervezzetek egy orszagos atfogo tuntetes sorozatot, lehetoleg tobb szazezer emberrel. Es nem abbahagyni a kormany lemondasaig. Nos akkor van ertelme a keszulodesnek, de igy?
r2d2
@Németh István: Én már szóba se állok vele! @Eladott Ország: Felesleges!
ómió
Mi van, Böszme efftárs!? Csak nem "eefogyott", amit "nyócév" alatt elloptatok!?
balos
@Maccska: Hát anyádtól sem ilyen szart vártak,de hát ez gyütt a szarral együtt!
bence
@jesz: ! Úgy lesz tanár meg minden , hogy nem rémhírterjesztésnek fogja fel a magát józannak képzelő szavazó , hanem észhez kap és alaposan átrágja a valóságot , amit a fidesz hívők csak mert Gyurcsány szájából hangzik el (amiben egyébként teljesen igaza van !) észhez térnek , és a haza szót csak józan fejjel veszik a szájukra , miközben ezt az egész káoszt a pálinkás meggyet szopogató vezérük találta ki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.