Felkerült a videómegosztókra a videó, amelyen Karácsony Gergelyt egy magát Vitalij Klicskónak kiadó figura szívatja – szúrta ki a Telex.

Közzétették a videót: így verték át Karácsony Gergelyt az orosz "humoristák"

Budapest főpolgármestere június végén számolt be arról, hogy a bokszolóból lett kijevi főpolgármesterre kísértetiesen hasonló alak kezdeményezett vele videohívást, hasonlóan bécsi, berlini és madridi kollégájához.

Mivel a videohívásra való megkeresés egy a kijevi főpolgármesteri hivatal domainjét használó e-mail címről érkezett, és mivel korábban is kapcsolatban voltunk a kijevi polgármesteri hivatal munkatársaival, így nem volt okunk gyanúra. Noha a hívás nagy részében releváns, az Ukrajna elleni háborúval és menekültválsággal kapcsolatos beszélgetés folyt, a hívás végéhez közeledve több furcsa, gyanút keltően provokatív jellegű kérdés is elhangzott, ami miatt a hívást a tervezetnél jóval korábban be is fejeztem

- írta Karácsony Gergely.

A videó mostantól megtekinthető, például itt is:

A deepfake technológiával dolgozó orosz páros, Vovan és Lexus (Vlagymir Kuznyecov és Alekszej Sztoljarov) és átverték már a madridi, berlini, bécsi polgármestertől Emmanuel Macronon, Boris Johnsonon, Recep Tayyip Erdoğanon, Bernie Sandersen, Alekszandr Lukasenkón és Justin Trudeau-n át egészen Elton Johnig.

A rossz nyelvek szerint jó kapcsolatot ápolnak az orosz titkosszolgálatokkal és Vlagyimir Putyinnal is.

Forrás: telex.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Talán még a városháza eladása "állásáról" is érdeklődtek Mutyigeri efftársnál?
Yoda69
Hol az atveres? Csak egy nehany perces tarsalgas van a videon. Mivel a csalok meghekkeltek a kijevi polgarmesteri hivatal levelezo rendszeret, igy K.G. joggal hihette hogy hivatalos megkereses erkezik.
Ilyen trukkel barkit becsaphatnak, de az idovesztesegen kivul semmilyen kar nem tortent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.