Az ápolónőként dolgozó nőre munkahelyén támadt rá volt párja hétfőn Székesfehérváron, aki a nőt fojtogatta, majd egy kést szorított a torkához és azzal fenyegetőzött, hogy megöli. A nőnek sikerült kiszabadulnia, a menekülni próbáló férfit a közelben tartózkodók kapták el és a rendőrök kiérkezéséig fel is tartóztatták.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint augusztus 8-án, hétfőn kora délután kaptak bejelentést a rendőrök arról, hogy egy férfi Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Hunyadi utcai rendelőintézetének egyik helyiségében rátámadt egy ápolónőre. 

Volt párjára támadt egy férfi Fehérváron, fojtogatta, kést szorított a torkához és a megölésével fenyegetőzött

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A 40 éves férfi a nőt – aki volt párja – fojtogatta, majd egy kést szorított a nyakához és a megölésével fenyegetőzött. A 41 éves nő a dulakodás során megsérült, de sikerült kiszabadulnia támadója szorításából, aki emiatt menekülni próbált, de a közelben tartózkodók megállították és a rendőrség kiérkezéséig feltartóztatták. 

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították és kihallgatták, emberölés bűntett kísérlete miatt folyik elszámoltatása.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: Biztos migráncs. Csak magyarosította a nevét.
134.bátor
Varga,dekázós- hegedülős ! "Megvèdjük a családokat". Főleg a nőket,igaz?? Isztambuli egyezmèny? Minek?
Málna
@134.bátor: Tényleg, minek? Ezt mindig beveted, de fogalmad sincs, hogy minek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.