A természetvédők szerint érthetetlen a rendelkezés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
törökök veszik jó pénzért gondolom akkor most országpusztítást is lehet ilyen barbárságért senki nem szólhat JOGÁLLAM EZ cirkusznak is maximális.galádság, aztán ennyi üzemanyag van annyi van akkor ki hazudik itt és nem felelősséggel nyilatkozgatnak?
amortizáltok
MOL PLD több hétre valo tartaléka van 2 oldallal odébb teljesen mást irnak akkor?
csipetke
Ez van,ha egy kormányba pofára összeválogatott, semmihez se értő senkiháziak kerülnek, mint most az orbán kormányban.
Ide egy szakértői kormány kellett volna, nem ilyen szedett-vedett banda. Pl ez a szalai-bobroviczki,vagy hogy a nyavalyába hívják, úgy lett hadügyminiszter,hogy egyszer valamikor látott már messziről fegyvert, és a nagypapa térdigérő golyózáporban harcolt Doberdónál. Nagyon sok idióta,agyament ötlete volt már orbánnak, és ne legyenek kétségeink, ezt ő egyedül találta ki, hogy mindenhol ki lehet nyiffantani az erdőket. Sokszor hangoztatta orbán,hogy megmaradt vidékinek. Na ha így lenne,akkor tudhatná,hogy a fa nem olyan,mint a borsó,elvetem,és két hónap múlva szedhetem. Ha az idén kinyírják az erdőket, mi lesz jövőre?A fa 15-20 évig nő,mire vágásérett lesz. Kicsit emlékeztet a választási pénzszórásra, csak az adott pillanat a fontos, hogy aztán mi lesz, qrvára nem érdekli ezt az impotens bandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.