A DK frakcióvezető-helyettese, Vadai Ágnes írásbeli kérdést nyújtott be azzal kapcsolatban, hogy Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília cége 85 százalékos profitrátát ért el 2021-ben – derült ki a párt közleményéből.

Pénzmosodának hitték Sarka Katáék csúcsprofitot termelő cégét, a rendőrség dobta a vádat

Rogán Cecília (b) és Sarka Kata licenctulajdonosok, a zsűri tagjai a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án. Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Vadai azzal a kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez, hogy „Tényleg gazdasági csoda a Top News Hungary Kft. profitja?” Vadai azt vetette fel – olvasható a rendőrségi határozatban, amelyben a feljelentés elutasításáról döntöttek. A vád szerint 

fiktív szerződésekkel álcázva, valós gazdasági tevékenység nélkül, szándékosan jogtalan haszonszerzés céljából és eleve a vagyoni károkozás érdekében cselekedve, összehangolt és konspirált tevékenységgel, részben állami hirdetések és közbeiktatott kormányközeli cégek formális felhasználásával közpénzből is nyújtott támogatásokból is származó felháborító és jogállamban megengedhetetlen vagyonátmentés történt.

Vadai ezzel annak a gyanújának adott hangot miszerint a milliárdokat termelő profitbánya valójában csak színlelt gazdasági tevékenységet végez, magyarán pénzmosoda.

A rendőrség azonban elutasította a feljelentést, mert szerintük csalás bűncselekménye nem állapítható meg a céggel kapcsolatban, és Vadai nem is hozott erre bizonyítékokat, önmagában a 85 százalékos profitráta pedig nem elég a nyomozás elindításához.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Miért ne lehetne 85%-os profit a ner két repedtseggü kurvájának.
Hiszen jelmondatuk:szopok,nyalok,gombot varrok(Hofi)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Cilike fotóján előnyös a hosszú ruha, igy legalább eltakarta az " elefánt lábait "
Macskaszem
Ahol az olajszőke maffiózó Sintérsanya asszisztál a maffiának, ott a maffiatagok védve vannak.
Yoda69
polpot leallitatta a nyomozast, az eljaro ugyeszt meg felmentette.
Munkaban az orban-maffia.
balos
A luxus kurvákat sem adóztatják meg,mert lenyelik a lank-adót!
namihami
Azt, ami nélkülözhetetlen, azt meg kell fizetni. És annyira, amekkora szükség van rá.
Most végre felmérhetjük (pénzben is), hogy Cilike (ex-Rogánné) és Katika (ex-Hajduné) milyen mértékben végez az ország számára nélkülözhetetlen és az utolsó fillérig hasznos munkát.
Akkor pedig:: ""Ami jár, az jár!""--ugyebár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.