A kétéves kihagyás az árakon is megmutatkozik.

1290 a csapolt sör, 1950 a rövidital – Meredek árakkal tér vissza a Sziget FesztiválMTI/Sóki Tamás

Gazdasági válság, rezsi- és katapara ide vagy oda, úgy tűnik, a Sziget Fesztivál idén sem fog kongani az ürességtől: már több napra is közel teltházat hirdettek. Azonban ha nemcsak koncertet nézni, hanem inni – esetleg enni – is szeretnénk, akkor is mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. 

A Forbes.hu közzétett néhány információt a hivatalos árlista alapján. Eszerint a fesztivál területén a

a csapolt Dreher 1290,

a cider 1590 forint,

a dobozos sör 1390 forint,

a vodka, whiskey, pálinka és rum (4 cl) átlag 1950 forint,

a Paulus bora decinként 690 forint lesz.

Ez még semmi: a fél literes üdítőkért 890 forintot, az ásványvízért 850-et, a koktélokért pedig 4 és 6 ezer forint körül kell fizetni.

Ha ezeket összehasonlítjuk a 2019-es árakkal, azt láthatjuk, hogy a rövidital-árak 39,2 százalékkal, a csapolt Dreher 72 százalékkal, az üdítők 56 százalékkal kerülnek többe, mint két éve.

És ha valaki még enne is valamit, az végképp kiborító lehet, egy gyros pitában ugyanis 3000, boxban 4000 forintba kerül. 

Forrás: Forbes.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Nem kötelező ott lenni, illetve ott enni!
De! Akinek fussa heti 130 - 202 ezres bérletre, vagy akár napi 32 ezres jegyre, az nem reklamál a kaja árak miatt! Gondolom én...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Keszthelyen voltunk a kastélyban , minden vízre ki van írva , nem ivóvíz . N a jó akkor megvettem a 690 -es félliteres vizet
namihami
A sok külföldi az jó! Nagyon jó!
Így legalább nagyobb eséllyel indulhatunk, hogy a leendő covidunk és egyéb, nemi- és bőrbetegségeink nem válnak beltenyészetté.
Ezután is erősen sanszos lesz egy nagyobb covidhullám. Éppen úgy, mint amikor az Eufémisztikus Kongresszusra idecsődítették a népet.
Kell az a kis költség a TB-nek. Legalább lesz mire elverni a rengeteg felesleges pénzt, ami már az erdélyieknek se kell.
KisGenyo2
4000-é giroszoznak, aztán meg reklamálnak, hogy drága a gáz, meg mér nincs KATA... XD
Eladott Ország
5000 forint lesz a sör az Oktoberfesten, a hölgy nélkül. Van még hová fejlődni a magyar béreknek is.
pcdn.hu/articles/images-md/o/c/t/octoberfest-fesztival-sor-munchen-getty-stock-528535.jpg
namihami
@Eladott Ország: Pedig a hölggyel nem tűnne rossz üzletnek. Csak az asszony, mindig az asszony---ott bukik a dolog. És én rohadtul utálnám a fejemet vödörben szállítani.
balos
Ez a sziget fasz-tivál azon kívül,hogy jó üzlet a drogistáknak a kotton piacot is nyereségessé teheti!A fellépő mű-vész-eket meg olcsón lehet hallgatni hideg sör mellett a youtube-n!Aki meg hányni szeretne ezt ingyé otthon is megteheti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.