Hamarosan indulhat a tesztüzem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez olyan matyaros. Szerintem még Észak Koreában sincs ilyen. Jaslom még az elektromos rollert.
Pálinkás Pál
remek., várom mikor jelennek meg a tűzoltó szekerek...nos lássuk csak...valaki rosszul lesz..kiküldik hozzá a biciklist,ami azért valljuk be, sokkal lassabb egy szirénázó mentőnél..,..odaér, és megállapítja hogy korházba kell vinni...tehát az ellátást sokkal később kapja, mintha a mentőautó jött volna rögtön...és nem valószínű hogy a bringák fel lesznek szerelve életmentő gépekkel../ defiblirrátor, oxigénpalack,stb../...röviden ez egy baromság, az USA -ban is csak elsősegélyre van,nem mentésre-..
kereső
Következnek majd a túzoltók? Mert lehetséges, hogy az egyik autóban lesz üzemanyag, a másikban meg viz. Azok hiába pattanak biciglire. Esteleg át kell állitani őket lovas lajtosra.
kereső
Eddig arról szólt a fáma, hogy "legalább kormányozni tudnak". Egy nagy frászt tudnak- lopni, csalni. hazudni.Azt igen- na, de kormányozni???,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.