Valerij Vasziljev vezérőrnagy, a zaporozzsjai atomerőműben állomásozó orosz csapatok parancsnoka az Energoatom ukrán állami atomenergetikai ügynökség által hétfőn közzétett Telegram-üzenet szerint azt mondta, hogy Oroszország aláaknázta a zaporizzsjai atomerőművet. Hozzátette, az erőmű „vagy orosz föld lesz, vagy felperzselt sivatag, közölte a Newsweek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezeket az elmebeteg oroszokat isteníti egy csomó hülyemagyar maffiahívő is.
Ezek akkor sem térnek észhez, ha Magyarország is egy sugárszennyezett felperzselt terület lesz.
Most már életveszélyes a hülyemagyar maffiahívek orosz imádata...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: te még magának a ruszki parancsnoknak sem hiszel? @Maccska: na itt a másik marha..
kereső
@Maccska: Én tudom, hogy mit jelent- te narancsos moszkovita. Ne védd a magyar nyelvű szlovákot- ide pofázik, amikor semmi köze Magyarországhoz. Majd akkor lesz ide köze, ha viseli a terheket, és a pofázása, szavazata következményeit.
kereső
@Maccska: A te "fajtád" az, aki ennek a szép országnak a sirásója.
kereső
@Maccska: Nem vagyok román- csak "plagizáltam" a kifejezést. Szabad? Ezek nem tisztelik a saját hazájukat,a szülőföldjüket.Már ezért sem lehet őket tisztelni. Magyarország meg nem a hazájuk, Magyarország a mi Hazánk, akik itt születtünk, itt tanultuk meg Édesanyánk nyelvét, itt éljük az életünket jóban-rosszban.
Ha annyira odáig, meg vissza vagy értük, költözz hozzájuk, és boldogitsd őket .
kereső
@Maccska: trgnap 20?24 Akinek szólt, éppen nem magyar. Csak ugatja a magyart, és magyarkodik. Ettől még nem lesz az.Majd ha Radnótit szaval, Márait,József Attilát, Ady-t ,Csokonait és Vörösmartyt és Esterházyt idéz. Talán akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.