Valerij Vasziljev vezérőrnagy, a zaporozzsjai atomerőműben állomásozó orosz csapatok parancsnoka az Energoatom ukrán állami atomenergetikai ügynökség által hétfőn közzétett Telegram-üzenet szerint azt mondta, hogy Oroszország aláaknázta a zaporizzsjai atomerőművet. Hozzátette, az erőmű „vagy orosz föld lesz, vagy felperzselt sivatag, közölte a Newsweek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezeket az elmebeteg oroszokat isteníti egy csomó hülyemagyar maffiahívő is.
Ezek akkor sem térnek észhez, ha Magyarország is egy sugárszennyezett felperzselt terület lesz.
Most már életveszélyes a hülyemagyar maffiahívek orosz imádata...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@kereső: ha plagizálni akarsz akkor inkább nevezd a zsidókat például tetűcsúzdásoknak.Vagy a románokat szőröstalpúaknak.
És ne nevezz egy magyart bozgornak.Persze csak ha tényleg magyar vagy.
Maccska
@kereső: az M7 is ezért dugult be?

Mondtam hogy ne higgy az ukrán propagandának.Majd ha a ruszkik is ugyanezt mondják,azt majd elhiheted.
Shikari
@kereső: Román szőröstalpú, primitív patkány. Kussolj aztán vinnyogva takarodj a magyarok internetes felületéről. Hogy merészeltél ide tekeregni, te szarcsomo?
Shikari
@gina: Kuss van szőröstalpú, primitív, beteg, libernyák állat. Neked itt nem osztottak lapot a magyarok. Amúgy sem értesz semmit, te tanulatlan, hányás szagú retek!
kereső
@Maccska: trgnap 20?24 Akinek szólt, éppen nem magyar. Csak ugatja a magyart, és magyarkodik. Ettől még nem lesz az.Majd ha Radnótit szaval, Márait,József Attilát, Ady-t ,Csokonait és Vörösmartyt és Esterházyt idéz. Talán akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.