Rossz ötlet otthon tárolni a benzint és a gázolajat. Az átlagos forgalomhoz képest az elmúlt nagyjából egy hétben jelentősen megnövekedett a benzinleszívó csövek forgalma. Ebben mintegy 200 százalékos a növekedés, a benzinkanna-eladásokban pedig 450 százalékos növekedés tapasztalható - írja az index.hu A gazdasági bizonytalanságok hatása a tankolási szokásainkban is megmutatkozik Mindenki igyekszik olcsóbban hozzájutni az üzemanyaghoz, illetve tart az esetleges hiányától, emiatt jelentősen emelkedett a kannákban otthon tárolt üzemanyag mennyisége. Hiába figyelmeztetnek folyamatosan a szakemberek arra, hogy ezek a megoldások egyrészt tűzveszélyesek, másrészt az egészségre is károsak lehetnek, ráadásul az üzemanyagok nagy többsége nem megfelelően tárolva meg is romlik - a tendencia nem csökken. A Független Benzinkutak Szövetségének elnöke, Egri Gábor az Indexnek elmondta, hogy miért nem jó ötlet otthon tárolni az üzemanyagot. Egri Gábort elmondta, hogy „nem célszerű otthon...

Forrás: agroinform.hu
Feltöltő: eletreceptek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
pedig annó jőttek a hirek hogy a panelokba a fürdőkádat is 1-2 megtöltötte amikor taxisok még a nép mellett állottak ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.