Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elemezte Magyarország gazdasági helyzetét az 1995-ös "stabilizáló" csomagjáról ismert egykori pénzügyminiszter, közgazdász.

Bokros Lajos: az államcsőd réme fenyeget

Bokros Lajos úgy vélekedett, a magas infláció és a magyar gazdaság állapota a 12 éve regnáló Orbán-kormány hibája, és – bár ezen tovább súlyosbított - nem az orosz imperialista háború.

Bokros Lajos úgy látja, a kormány helytelen, szakszerűtlen, ésszerűtlen gazdaságpolitikája vezetett idáig. Ha pedig a kormány nem tud megállapodni Brüsszellel, és nem jönnek a "jogállamot nem szétverő országoknak" járó EU-s források,

az államcsőd réme fenyegeti majd az országot.

Saját csomagjára visszaemlékezve felidézte, akkoriban alig volt tüntetés, mert becsületesen megmondták a társadalomnak, hogy addig lehet nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. Három dologgal kell majd mindenképp leszámolni:

a rezsicsökkentéssel, ami a gazdaságot romboló, káros intézkedés, és nem ösztönöz takarékosságra,

a benzinárstoppal, ami a hiányt és a feketegazdaságot erősíti,

a katával, mert azzal szerinte egy jelentős réteg felmentést kapott a társadalom-biztosítási járulék alól.

Bokros Lajos összegezve még egyszer hangsúlyozta, a gazdaság rossz állapotáért az Orbán-kormány felelős.

Forrás: atv.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
@justhpeter: nem emlékszem arra, hogy Bokros valaha kijelentette, hogy orbán kurvány felelős a rossz gazdasági politikájukért.
jesz
Bokros pontosan elmagyarázta merre is van az előre..
...a mostaniak is úgy fognak bukni, mint Gyurcsány...
A katáról alkotott véleménye sajnos igaz, csak nincs, aki meg merné mondani a katásoknak az igazat...egyszerűbb lázítani őket
verőce21
Szerencsére ez a Bokros a világon semmihez sem ért..., de sajnos tanítja...! - szerinte a KATA-val teljesen le kellene számolni, mert: "egy jelentős réteg felmentést kapott a társadalom-biztosítási járulék alól." - ez teljes röhej...!
Ehhez képest a kormány megkötésekkel, de fenntartotta...a katát...!

Akkor mégiscsak szükséges volt a törvényi megszorítás, ami a kormányt igazolja..., lehet hazamenni az emiatt tüntetgetőknek...!
Peller Anikó
Ha még egyszer halomrajutok tönkreteszem ezt a 'szar szemét' országot, mert nem választottak meg másodszorra, akkor. Ez egy szar ország amely nem választott újra ENGEM.

Engem a nagy vezírt, a kirájt, a fő fő főispánt, aki a népemet szolgáltam egy repke pillanatig, de aztán rájöttem, hogy el is lehet lopni azt a rengeteg pénzt amit elbasztunk a nyuggerekre, betegekre, rokkantakra, azok majd szépen éhendöglenek, én meg építem az arénákat, stadionokat, küldök eurómilliárdokat a külföldi templomokra, focipályákra, miközben lerabolom fél magyarországot ami amúgyis fél.

Tőlem.
(ov. sk)
Törölt Nick
A KATA-val az a legnagyobb baj, hogy létrehozták. Nem véletlen, hogy az ellenzék nem szavazta meg anno. De ha már létrehozták, nem lehet egyik napról a másikra megszüntetni, mert egzisztenciák mennek tönkre, családok válnak földönfutóvá. Persze ez a kormány szociálisan annyira érzékeny, mint a tuskó.
Levendula
lajos bácsi ismét bokros-csomagot szeretne...
Abból nem eszik!
Arra is ki miatt és mi miatt volt szükség?
Nem ártana emlékezni...
Peller Anikó
@Levendula: Ha beszűkült az agyad használd a netet, bár alzheimer ellen nincs orvosság.

Nem világos ugye: államcsőd fenyeget.

Mert magyarország ugyan teljesít, de a viktor kiráj csődbe navigálja az országot.
magyar1
Mindig államcsőd fenyeget amikor a milliárdosok sokat loptak.
Macskaszem
@Horizont: De az Orbán-csomagot szívesen fizeti a fideszhitű, tán még kéri is, pedig tízszer akkora mint a Bokrosé volt.
Eladott Ország
@Levendula: ma, 06:16 ☻ "Magyarul az van, hogy a hozzáértő, családbarát kormány mindent elbaszott, amit csak lehetett. Addig szart a brüsszeli asztal közepére Európa DNS-e, ameddig megunták az egybegyűltek, tehát nincs pénz. Addig ugatott a Norvég Civil Alapokkal a kipcsak kormány, ameddig azok beintettek, tehát nincs pénz. A választás előtt a kormány kisöpörte a padlást, hogy megvásárolhassa a szavazatokat, tehát nincs pénz. Az évek során az országba érkezett uniós források döntő részét ellopták, a maradékot baromságokra költötték, tehát nincs pénz. Ha például a stadionok helyett a vidék önnfenntartását tűzték volna ki célul, és hűtőházakat, élelmiszerfeldolgozókat, varrodákat építenek, most előbbre lennénk, mert a közmunka helyett lenne rendes munka. Ha a multik helyett a magyar kkv-kat támogatják, akkor most lenne, aki adót fizet. Ha az egyetemek alapítványba mentése helyett szellemi, innovációs központokat hoznak létre, ide vonzva a azokat a kutatókat, tudósokat, újító szellemeket, akiknek munkájára aztán majd felépülhetnének a fejlett munkahelyek, és kialakulhatna a tudásalapú társadalom, akkor most nem kellene ész nélkül kapkodva megoldást kínálni a katából kiszorított vállalkozóknak, akiket előtte kiszorítottak az ekhóból, majd oda akarják most visszaterelni őket, mindenzt adóév közepén, a legnagyobb fejetlenséggel. Ha a kormány nem törli el a svájci-indexálást, akkor most nem az lenne, hogy a nyugdíjak reálértéke napról napra csökken. Ha nem Mészáros Lőrincet kellett volna feltőkésíteni, akkor most nem kellene leállítani az onkológiai központ fejlesztését. Ha átalakították volna az egészségügyi rendszert, akkor most lenne elég orvos és szakdolgozó, nem kellene egész osztályokat bezárni, a betegeknek sem kellene idő előtt távozni ebből a világból. Ha a fél ország lebetonozása helyett a megújuló energiákra való átállást segítették volna, most nem lenne ekkora para."
Macskaszem
Az a baj, hogy ha Orbán körül vannak is hozzáértő emberek, azt lesik, hogy a főnök vajon mit akarhat, mert jobban járnak, ha a zsírháj agymenését erősítik, mint ha észérveket mondanak az ellenkezője mellett.
Diktátorok nem tűrik a más véleményt, mert ők tévedhetetlennek képzelik magukat.
magyar1
@Eladott Ország: Ez megy amióta kapitalizmus van.
kisfalud
@Horizont: Ma 07: 34. Valamikor azt hittem, hogy a Varga M. jó szakember, de szolgamód végrehajtja Orbán legnagyobb baromságait is, az eredmény pedig kézzelfogható. Simicska is akkor sokalt be, amikor a ROSZATOM-al akarta megvetetni az RTL-t a dakota. Meg is lett a következménye, örüljön, hogy megúszta, hogy ki merte a rövid véleményét írni a hirdető oszlopaira.
Látom itt már a Bokrosnál is van jobb pénzügyi szakember, alighanem ezt is Erdélyből szalasztották, Nógrádba, itt osztja az észt, ahelyett, hogy a szülőhelyén osztaná, de ahhoz nem volt bátorsága
Egy biztos, hogy a vitathatatlan közgazdasági szabályokat nem lehet tartósan áthágni, legfeljebb olcsó népszerűséget tud vásárolni a csirkefarháttal, az ugyanolyan olcsó árfekvésü politikus.
Németh István
A bokros a csomagjával adja fel magát > címzés a pokol !!! Rohadjon meg!
Az állat azt nem méri fel, hogy miféle lehetőségek vannak hanem csak sír és rombol! undormány féreg!
ómió
Ez, ha éppen nem zsebelhet, mindig hazudozik!?
Eladott Ország
@magyar1: mas, 07:43 ☻ A "kapitalisták" könnyebben ki fogják tudni fizetni a rezsiköltségeket, mivel a nettó kerestekhez viszonyítva kisebb terhelést jelent mint a magyaroknak. Az állam ott is támogatja a rezsiköltségeket, nem csak az orbáni rezsim! Nálunk nem csak államcsőd várható, hanem lakhatási katasztrófa is!
Yoda69
Sajnos minden szava igaz Bokrosnak. O tisztan latja a helyzetet. Nagyon szomorú sors var a magyar népre orban tébolya miatt.
DR PRÉDlKÁTOR
@Peller Anikó: te vén pics@ peller néni! Menj főzni, hogy a peller bácsi ne a szomszédba járjon át pitáért... :)
DR PRÉDlKÁTOR
@Horizont: öreganyám te horizontális bunkó néni. te sem tudsz mást csinálni, mint zagyvaságokat írogatni? horizont bácsinak pita kell, érted??? :) pita! nincs pitád? süsssss !!! mit sücc horizont néni? pitát sücccc?
Fenyöfa58
@ómió: Kimaradt a ff !!! HALDOKLASSZ ??? amnéziás lettél??? Az O1g ISTENE segitsen meg !!! Alle luja!!!
verőce21
Én a Pest megyei Kamara elnökével értek egyet, hogy csak emelni kellett volna a KATA havi díját, 100-120 ezer forintra, mert ez egy nagyon jó és praktikus adó...!

Nem akarom részletezgetni, de néhány ügyeskedő miatt lett felrúgva..., de nem is emelkedett a havi összege a kitalálása óta 50K, és azóta már háromszorosára emelkedett a benne elérhető jövedelem, ez így tényleg nincs rendben, mert egyre kedvezőbb adókulcs mellett lehetett nagy pénzeket kivenni a vállalkozásból. Persze, hogy visszaélésekre csábított...!
Fenyöfa58
@verőce21: O1g csinál egy törvénynek nevezett SZART ,majd 10év mulva azzal vádol 400 ezer embert ,hogy ADOCSALÓK !!!ROHADJATOK meg a gazdáddal eggyűtt!!! RABLÓ,TOLVAJ F1-esbanda !!!
verőce21
@Fenyöfa58: nem szar a KATA, csak nem követte az inflációt a havidíj...!
Akik ezzel tudatosan visszaéltek, azok pedig tényleg adócsalók...! Gyorsan hozzáteszem nem a Wolt-os futárok...!
Fenyöfa58
@Németh István: NEKED IS !!! EGY LEHETŐSÉGED VAN !!!UTÓKEZELŐ A GULÁGON , AZ AGYHALOTT BAJTÁRSAID ÖRÖMMEL VÁRNAK !!!
Peller Anikó
@Eladott Ország: 7:38, Minden szava,
"Magyarul az van, hogy a hozzáértő, családbarát kormány mindent elbaszott, amit csak lehetett. Addig szart a brüsszeli asztal közepére Európa DNS-e, ameddig megunták az egybegyűltek, tehát nincs pénz. Addig ugatott a Norvég Civil Alapokkal a kipcsak kormány, ameddig azok beintettek, tehát nincs pénz. A választás előtt a kormány kisöpörte a padlást, hogy megvásárolhassa a szavazatokat, tehát nincs pénz. Az évek során az országba érkezett uniós források döntő részét ellopták, a maradékot baromságokra költötték, tehát nincs pénz. Ha például a stadionok helyett a vidék önnfenntartását tűzték volna ki célul, és hűtőházakat, élelmiszerfeldolgozókat, varrodákat építenek, most előbbre lennénk, mert a közmunka helyett lenne rendes munka. Ha a multik helyett a magyar kkv-kat támogatják, akkor most lenne, aki adót fizet. Ha az egyetemek alapítványba mentése helyett szellemi, innovációs központokat hoznak létre, ide vonzva a azokat a kutatókat, tudósokat, újító szellemeket, akiknek munkájára aztán majd felépülhetnének a fejlett munkahelyek, és kialakulhatna a tudásalapú társadalom, akkor most nem kellene ész nélkül kapkodva megoldást kínálni a katából kiszorított vállalkozóknak, akiket előtte kiszorítottak az ekhóból, majd oda akarják most visszaterelni őket, mindenzt adóév közepén, a legnagyobb fejetlenséggel. Ha a kormány nem törli el a svájci-indexálást, akkor most nem az lenne, hogy a nyugdíjak reálértéke napról napra csökken. Ha nem Mészáros Lőrincet kellett volna feltőkésíteni, akkor most nem kellene leállítani az onkológiai központ fejlesztését. Ha átalakították volna az egészségügyi rendszert, akkor most lenne elég orvos és szakdolgozó, nem kellene egész osztályokat bezárni, a betegeknek sem kellene idő előtt távozni ebből a világból. Ha a fél ország lebetonozása helyett a megújuló energiákra való átállást segítették volna, most nem lenne ekkora para."
DR PRÉDlKÁTOR
@Horizont: Így az élettársaddal beszéljél, nyanya, aki biztos nem a te pi ...Csádba jár bulizni ... ?)
ómió
@Fenyöfa58: Felébredtél a szedáltságodból ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!? Szólj az ápolóidnak, hogy újabb kúrát kérsz magadnak!
dr préditákor
@Peller Anikó:Ez írod magadról pellet nyikó: "Kedvenc idézet, mottó: A mergel tisztán emberségből árasztja el Európát a keleti hordákkal. Gazemberségből." Ez tényleg téged minősít vénlány.
Yoda69
@verőce21: Vissza az agarakkal vergoce! Ki a csalo? Az aki a rossz torvenyt hozta, vagy az aki ezt betartja?
A KATA elott volt az EVA, ami egy sokkal jobb torveny volt. Azt a fideSS egy tolvonassal megszuntette es behozta a KATA-t, ami egy idozitett bomba volt. Amiatt pedig nem azok a hibasak akik a KATA-t hasznaltak, hanem az aki ilyen torvenyt hozott. Pontosoan ahogy azt Bokros az Egyenes beszedben elmodta.
Fenyöfa58
@Peller Anikó: ÉN aTORGYÁN JÓSKA bácsit okolom ,hogy hitt ennek a GYPSY KINGNEK !! Ő hozta a nyakunkra !!! KÖSZÖNJŰK JÓZSI BÁCSI!!! ÖRŐK HÁLÁNK ŰLDŐZZÖN A MÁS VILÁGON !!!
durbinsc
@Horizont: A horizont a vonal az ég alján a távolban. Itt pedig egy szip-irtyó
Fenyöfa58
@ómió: ANYÁDNAK KÉRJ !!! TE KEVERÉK F1-es UV ==/ utcai vegyes/ !!! MI van az ff-ekkel már nem birod leirni???SS az lehet .hogy kőnnyebben menne ??SZADISTA ÁLLATOK !!!
Fenyöfa58
@ómió: Kettővel balra megtalálod a ső betűt az fö betü HELYETT ,, HALYRÁ UV-és !!!
verőce21
@Yoda69: Hülyeségeket beszélsz,t mint Bokros! Épp az előbb mutattam rá...!
Fenyöfa58
@Levendula: MUZEUM igazgato !?? vagy az is a gyurcsány volt ???
balos
Azt azért nem tette hozzá,hogy akkora a hitel kitettsége az országnak a geciék miatt,hogy még 100 év múlva is zörgetik a koporsónkat a hitelezőink!
csak úgy....
egy következö titkosított kölcsönnel,minden államcsöd elkerülhetö!
kár,hogy a pógároknak ez a lehetöség nem adatott...,persze nélkülük ki fogja törleszteni a sok orbáni titkosított ,ablakon kibaxott milliárdot?
Eladott Ország
„Micsoda ésszel kormányozzák ezt a szerencsétlen országot? ... 115 éve is itt tartottunk. Mágnás, ispán, püspök, inas... kurvavilág. Nagy fölfordulás lesz ebből... "A magyar ugaron nem változik semmi, mert a gaz lehúz, altat, befed." Ezt írta 1905-ben. Ady 100 évvel ezelőtti megállapítlátásai sajnos a mai magyarországi állapotokra is teljes mértékben helytállóak. Lehet, hogy ezért is szálka a regnáló hatalom szemében Ady?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298323201_511993057395558_3496040413853727198_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XDLbaJ8I3sIAX8OFdkG&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9Xto13cX2lbGWpsfxhWN-GEGhzX5sl6LpcxM9NylQdCg&oe=62FA5E77
magyar1
@Horizont: Orbán Bokros nélkül is tett elég megszorításokat, nem hiányzik ez a bokrosodás.
NKF
Ezt Peller Anikót valaki kúrja már szájba rendesen!
csak úgy....
@NKF: valami vezetö szereped van a fideszéknél,hogy csak úgy kiosztod a föladatot? -te szánalom...
Peller Anikó
@Eladott Ország: 7:38, Minden betűje idegesíti a faszparasztokat,
"Magyarul az van, hogy a hozzáértő, családbarát kormány mindent elbaszott, amit csak lehetett. Addig szart a brüsszeli asztal közepére Európa DNS-e, ameddig megunták az egybegyűltek, tehát nincs pénz. Addig ugatott a Norvég Civil Alapokkal a kipcsak kormány, ameddig azok beintettek, tehát nincs pénz. A választás előtt a kormány kisöpörte a padlást, hogy megvásárolhassa a szavazatokat, tehát nincs pénz. Az évek során az országba érkezett uniós források döntő részét ellopták, a maradékot baromságokra költötték, tehát nincs pénz. Ha például a stadionok helyett a vidék önnfenntartását tűzték volna ki célul, és hűtőházakat, élelmiszerfeldolgozókat, varrodákat építenek, most előbbre lennénk, mert a közmunka helyett lenne rendes munka. Ha a multik helyett a magyar kkv-kat támogatják, akkor most lenne, aki adót fizet. Ha az egyetemek alapítványba mentése helyett szellemi, innovációs központokat hoznak létre, ide vonzva a azokat a kutatókat, tudósokat, újító szellemeket, akiknek munkájára aztán majd felépülhetnének a fejlett munkahelyek, és kialakulhatna a tudásalapú társadalom, akkor most nem kellene ész nélkül kapkodva megoldást kínálni a katából kiszorított vállalkozóknak, akiket előtte kiszorítottak az ekhóból, majd oda akarják most visszaterelni őket, mindenzt adóév közepén, a legnagyobb fejetlenséggel. Ha a kormány nem törli el a svájci-indexálást, akkor most nem az lenne, hogy a nyugdíjak reálértéke napról napra csökken. Ha nem Mészáros Lőrincet kellett volna feltőkésíteni, akkor most nem kellene leállítani az onkológiai központ fejlesztését. Ha átalakították volna az egészségügyi rendszert, akkor most lenne elég orvos és szakdolgozó, nem kellene egész osztályokat bezárni, a betegeknek sem kellene idő előtt távozni ebből a világból. Ha a fél ország lebetonozása helyett a megújuló energiákra való átállást segítették volna, most nem lenne ekkora para."
KisGenyo2
@NKF: Ha már értelmes érved egyetlen állítása ellen sincs... XD
Fenyöfa58
Volt egy idő ,amikor a cememtet lopták ki a betonból !!! azok voltak a PIROSAK !!! meg jöttek a SÁRGÁK ők már mindenre rá tették az ALKOTMÁNYOS kőltséget!!! LETT BELŐLE GRÁNIT SZILÁRDSÁGU alaptörvénynek nevezett PAPIR KUPAC !!! U,i Gyártotta : SZAROS ERESZSZÖKEVÉNY JÓOSKA !!!O1G áldásával !!!
Eladott Ország
@Fenyöfa58: ma, 13:15 ♦ Zárójelbe teszik a történelmet, jelszavakat pisálnak hóba és a sárga kacskaringókra azt mondják gránitba vésett fundamentum.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298836780_511763130751884_7904510255357682128_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hapUAGjolagAX_m89oK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_Rvp5rCBatn1Npo3g1e--0ZTeER_f-gYElEzw4P6bYjg&oe=62FA2FD5
Ez a lényeg. Lopnak és víziójuk vannak. Propagandával mossák az agyakat, és édesbús nótákat fingorásznak. Propagandájuk vízió, lopásuk agymosás, kommunikációjuk pálott metánszagot recseg... fehérvári dakoták.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298222835_511764154085115_5162948752577171111_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=zEQUR2rTQ3kAX-LTF1s&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-8bDLj1Hp5kBB0J0a-7JPdK1yyvTZujQqds-mbmw_Q9A&oe=62FAD538
Németh István
Hát kérem most felsorolom a degenerált tetves hülyéket, azzal az alapos gondolatisággal, hogy a nemzetgazdaság teljes értékű kibaszása a bokros tetves szemétláda okán következett be! A horn kormány pénzügyére mint az szdsz főtolvajlásra megbízott üdvöskéje sikerrel tüntette el a horn-kormány által eladott, kiárusított nemzeti értékeket, de úgy ám, hogy a bevételt is lenyúlták! Ezt persze a moslékok már elfelejtették >>@Eladott Ország: @Fenyöfa58: @KisGenyo2: @Peller Anikó- a főhülye: @Horizont: @FLETÓ: Tulajdonképpen ő nyitotta meg az utat Fidesz-Kisgazda kormányzás utáni időszak az ország további le-rablására és kiárusítására! Amit a gyuscsányék sikerrel folytattak!
Peller Anikó
@Eladott Ország: 7:38, Ez nagyon fájhat a német faszparasztoknak,
"Magyarul az van, hogy a hozzáértő, családbarát kormány mindent elbaszott, amit csak lehetett. Addig szart a brüsszeli asztal közepére Európa DNS-e, ameddig megunták az egybegyűltek, tehát nincs pénz. Addig ugatott a Norvég Civil Alapokkal a kipcsak kormány, ameddig azok beintettek, tehát nincs pénz. A választás előtt a kormány kisöpörte a padlást, hogy megvásárolhassa a szavazatokat, tehát nincs pénz. Az évek során az országba érkezett uniós források döntő részét ellopták, a maradékot baromságokra költötték, tehát nincs pénz. Ha például a stadionok helyett a vidék önnfenntartását tűzték volna ki célul, és hűtőházakat, élelmiszerfeldolgozókat, varrodákat építenek, most előbbre lennénk, mert a közmunka helyett lenne rendes munka. Ha a multik helyett a magyar kkv-kat támogatják, akkor most lenne, aki adót fizet. Ha az egyetemek alapítványba mentése helyett szellemi, innovációs központokat hoznak létre, ide vonzva a azokat a kutatókat, tudósokat, újító szellemeket, akiknek munkájára aztán majd felépülhetnének a fejlett munkahelyek, és kialakulhatna a tudásalapú társadalom, akkor most nem kellene ész nélkül kapkodva megoldást kínálni a katából kiszorított vállalkozóknak, akiket előtte kiszorítottak az ekhóból, majd oda akarják most visszaterelni őket, mindenzt adóév közepén, a legnagyobb fejetlenséggel. Ha a kormány nem törli el a svájci-indexálást, akkor most nem az lenne, hogy a nyugdíjak reálértéke napról napra csökken. Ha nem Mészáros Lőrincet kellett volna feltőkésíteni, akkor most nem kellene leállítani az onkológiai központ fejlesztését. Ha átalakították volna az egészségügyi rendszert, akkor most lenne elég orvos és szakdolgozó, nem kellene egész osztályokat bezárni, a betegeknek sem kellene idő előtt távozni ebből a világból. Ha a fél ország lebetonozása helyett a megújuló energiákra való átállást segítették volna, most nem lenne ekkora para."
Németh István
@Peller Anikó: na látód ráérzel a lényegre!! A családbarát kormány sikerrel viszi az országot 12-13.éve és nagyon remélhetőleg még sokáig, a hülye németek még nagyobb bosszantására - különösen! Mer igazad van @Peller Anikó: az adócsökkentések is magukért beszélnek, meg a közmunka program is, a beruházások fejlesztések sora a szociális intézkedések, KATA nyújtotta nyerészkedések a magyar kreativítás ékes bizonyítéka, mily sikert aratott - az ellenzék-ellenzékének- ellenzékelésére! A Mészáros Lőrincet említed, hát igen őt el kell ismerni, igaz hogy hatalmas létszámnak ad munkát, kenyeret sok családnak, de bizony az adományai, hogy sok milliós tételben realizálódnak a családoknál az mind kevés ahhoz képest amit a te fajtáid adnak te szerencsétlen hülye!
Peller Anikó
@Német István: "az adományai, hogy sok milliós tételben realizálódnak a családoknál az mind kevés ahhoz képest amit a te fajtáid adnak"

Így van, ahogy mondod gyökér. Kevés. Vagy.
magyar1
@Horizont: Így már semmi bajom vele, hogy nincs beleszólása semmibe. De sokan, én is gyűlölöm a csomagjáért mert akkor is a szegényektől vett el ő is mint a többi tetű. Pld. a fogászat fizetőssé tétele és nem volt mellé vagyoni megosztás.
DR PRÉDlKÁTOR
@Fenyöfa58: mi van fenyőfasz?!?!? '58-ban születtél? Akkor már nem áll a fenyőfa-szod... Itt ba-szod az időd, pedig mehetnél a szakmádba: közmunk-ás-ba!
DR PRÉDlKÁTOR
@Peller Anikó: nyanya, kevés vagy reggelire is. Az élettársad a horizontnál keresi a pelletet? Adj neki, ne csak a szomszéd öregnek! :)
DR PRÉDlKÁTOR
@Horizont: Tudjuk, hogy te vagy a "Peller Anikó" is... Több néven nyomulsz itt a Propelleren, állandóan gyalázod a kormányt...
ómió
@Fenyöfa58: Nem kaptál újabb kúrát!? A gyógyszerrel is spórolnak rajtad? Olcsóbb, ha hagynak téged hülyeséget ontani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.