Elfogyott a pedagógusok türelme, nem tudnak tovább várni arra, hogy a kormány beváltsa a bérrendezésre vonatkozó ígéreteit – így összegezték a kormány és a két pedagógus érdekvédő szervezet szerdai tárgyalását a szakszervezet képviselői a tájékoztatójukon – írja a Blikk nyomán a 24.hu.

Megelégelték a pedagógus-szakszervezetek a kormány igérgetéseit

Fotó: pixabay.com

A cikk szerint úgy érkeztek az egyeztető tárgyalásra a pedagógus-szakszervezetek képviselői, hogy azt várták, tegyen a kormány értékelhető ajánlatot az ez évi béremelésre. Ez nem történt meg, Maruzsa Zoltán közoktatásért felelős államtitkár továbbra is csak ígérgetni tudott, és arról beszélt, hogy az Európai Bizottsághoz benyújtott javaslat szerint 2029-re felzárkóztatják a pedagógusfizetéseket a diplomás átlagbér 80 százalékára.

Ígéretekkel tele van a padlás

– közölte Nagy Erzsébet, a PDSZ (Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete) ügyvivője.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
És a brüsszeli efftársaiknak "elfelejtettek" szólni a pénzvisszatartás feloldását kérve!?
csak úgy....
@ómió: csak nem annak a huncut brüsszelnek kell fizetni a magyar pedagógusokat?
a magyar focistákat ki fizeti? -azt is ök?
Fenyöfa58
@ómió: F2 -es AGYHALOTT !! 2006-ban páncélozott autoval menekűlt a KIPCSAK GYPSY KING mikor felgyujtatta pestet a rohadék nagy utcai harcos!!!PÉNZ kéne f2-esek ??!!! kérjetek a putyin -tol vagy kinátol !! TOLVAJ BANDA !!!
Nessy
@csak úgy...: Csak tudnám, mi köze van Brüsszelnek a magyar pedagógusok fizetéséhez? Esetleg az "emútt 12 évben" sport, látvány beruházások, határon túli építkezések (stadion, templom, iskola etc) helyett pártunk és kormányunk erre is költhetett volna! Volt Brüsszeli pénz!
Fenyöfa58
@ómió: F2-es !! a pedagogusok béremelésére szánt 400 milliárd ott van a NEMZET GÁZSZERELŐLŐLŐNÉL !!! ITT a lehetőség ,hogy vissza ADJÁTOK amit ELLOPTATOK !!!ROHADT TOLVAJ BANDA !!
Fenyöfa58
A pedagogusoknak ajánlom ,hogy be mennek az órákra ,szabadfoglalkozást tartanak tanitás helyett !!50% MUNKABÉR ==50% tanári munka / GYEREK FELŰGYELET / !!!50% BÉREMELÉS után lehet majd a TANITÁSRÓL beszélgetni !!!
Yoda69
Altalanos es orszagos munkabeszuntetes szeptember 1-tol az iskolakban. Magyarul : STRIKE
Egeszen addig amig meghatral ez a mocsok fasiszta kurmany.
Nessy
@sgl: Néha nem tudom őket megérteni! A fekete ruhás nővér, és a kockás inges pedagógus mögül a saját kollégáik hátráltak ki! Nem tudom, miben reménykedtek! Igaz, az egészségügyet sikerült az orvosok béremelésével megosztani. Viszont az meg annyi negatív intézkedést tartalmazott, hogy mára már sem orvos, sem ápoló, csak osztályok, részlegek rövidebb, hosszabb idejű bezárása maradt! A jövő évi tanítás sem mutat szebb képet! Az óvodásokkal majd foglalkoznak a közmunkások!
Havanagi
@Nessy: Nincs társadalmi összefogás a birka társadalomban,ez itt a nagy baj.
ómió
@csak úgy...: Az a "huncut Brüsszel", bolsiék idiótája, azzal a feltétellel adja - jelenleg visszatartja(!) - a Magyarországnak járó pénzt, hogy abból pedagógusbér emelés (is) történjen! Gyagyaságod most már vágja!?
csak úgy....
@ómió: tudod mi jár nektek!? a buta szátok!
ómió
@Fenyöfa58: Tolvajbandát láttál, bolsiék fajkreténje!? Eszerint ott voltál a bolsi pártkongesszusotokon! A "demokratikus" szemkilövetést meg magad vezényelted az elkúrtuk ellen tiltakozókra? Most meg, mint a rablóbanda vezércsicskája, a Böszmeánuszból azt delirálod, hazudozod, hogy az efftársilag szétlopott 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" holmi "gázszerelőnél" van? Ezt a "mentális kiesést" nálad a túl szoros Böszmeánusz okozta oxigénhiány váltotta ki, vagy csak a normál elmebajod?
csak úgy....
@ómió: persze az nem zavarja a hozzád hasonló hülyegyerekeket,hogy fideszék még a tetves bolsiknál is többet loptak...,te mentálisan hol tartasz? -saccra a bányász béka segge alatt...
ómió
@csak úgy...: Mi van? Tovább butulsz? És még ezt a "többet loptak"-ot is csak meghazudni vagy képes? Mentalitásban már a kutyád is legyőzött téged?
balos
@csak úgy...: Meg a nyelvük a geci és putyin tandem seggében!
balos
@szópó-ómió: Ezek szerint van rálátásod az itt ellenkedőkre is?Ahogy itt megszólalsz nyalván való,hogy ezért fizetnek a nyalódásódért ilyen jól!
jesz
a pedagógusok most sem fognak látványosan cselekedni...ugyanis gondolni kell azokra a tanerőkre, akik kis vidéki iskolában küszködnek, megpróbálnak a felszínen maradni. Ők biztosan nem engedetlenkednek, mert nincs más munkalehetőségük. A hatalom ezt jól tudja..a Pestiek pedig nem kaparják ki másnak a gesztenyét...a hatalom erre számít, ezért megy tovább a rongybicikli...
ómió
@csak úgy...: Onnét, az elmeosztályról fektedben, mindig másokat látsz hülyének!?
ómió
@balos: Frusztrált vagy!? Nem nézhetted meg Gréczy efftársadnál a "verdit"? Se a "fauszt"? Maradt a térkép, rajta meg a "klucsevszkaja szopka"?
fergeteg
Hol a hivatás bolsik? Tanítani kellene basszátok meg nem a presszóba ücsörögni.
fergeteg
Gyüjtünk nekik elemózsiát mint 1822-ben.
Rockxy
szoval megelégelték.
megaztán a türelmük is elfogyott.
és most nem csinálnak semmit, mert megelégeledettek.
balos
@szópó-ómió: Az asszonykád gumi nélkül kérte a brokkolimat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.