Hiába szerette volna kihallgatni a New York-i főügyészség Donald Trumpot a pénzügyi kimutatásairól, a korábbi amerikai elnök az 5. alkotmány-kiegészítésre hivatkozva megtagadta ezt, élve azzal a jogával, hogy senkit nem lehet arra kényszeríteni, hogy saját maga ellen tanúskodjon.

Trump bizonyítékok meghamisításával vádolja az FBI-t

Fotó: pixabay.com

Trump a floridai, Mar-a-Lagó-i birtokán történt hétfői házkutatás ügyében már nem volt ennyire szűkszavú, az ügyben a saját közösségi médiás alkalmazásában, a Truth Socialben kezdett el elég vad vádakat megfogalmazni. Nemes egyszerűséggel

azzal gyanúsítja az FBI-t, hogy ők helyeztek el bizonyítékokat a birtokon a házkutatás során.

Ez bevett eszköz Trump fegyverarzenáljában, korábban is előszeretettel kezdte minden ellentámadását azzal, hogy megpróbálta a másik felet teljesen hiteltelenné tenni.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Telex

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"...előszeretettel kezdte minden ellentámadását azzal, hogy megpróbálta a másik felet teljesen hiteltelenné tenni."
Milyen ismerős.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@balos: Most meg már anyád főállású, "képesített" foglalkozását hazudnád másokra, bolSSiék agyhalottja!? És mindezt szemkilövető Böszme vezér efftársadra "visszarévedve", őt is másra hazudni próbálva, gyagyás efftárs!? És sehogy se sikerül?
balos
@ómió: Az enyémet apád nyilas haverjai akarták a Dunába lőni!Mint látod nem sikerült,de az apád téged nyugodtan a wc-be "löhetett" volna,mert senki nem sírt volna utánad!Szarjál sünt a tányéródra!
ómió
@balos: Na! Annyi se fér már szúnyognyi agyadba, hogy nyilas haverjai, "koalíciós társai" a saját bolsi tetübandátoknak vannak!? Mára már a zsidólistázó lett a főnökük! Vagy - tetvesbolsi módra - direkt hazudnád őket másra? Netán attól lettél olyan gyagyás, hogy anyád - mintegy előre meglátva a "kvalitásodat" - téged anno direkt pottyantott méltó helyedre, a bolsi latrinába?
balos
@ómió: Azt vágód,hogy azért van pötty a seggeden piroska,mert az atamán volt az első a mamid ágyánál?
ómió
@balos: Azt vágod, hogy azért nincs agyad, mert anyád anno téged ab ovo a bolsi latrinába pottyantott?
balos
@szópó-ómió: nedveske,ne haragudj de most éppen a sírcsokrodat állítom össze!Később majd leszarlak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.