Az államtitkár szerint minden a tervek szerint zajlik

Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe

Fotó: MTI/Kovács Tamás

"A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági és közületi tűzifaigényt már nem tudjuk a korábban tervezett fakitermeléssel biztosítani" – mondta a Magyar Nemzetnek a fakitermelésre vonatkozó intézkedéssel kapcsolatban Zámbó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára.

"Azt azonban le kell szögezni, hogy az említett kormányrendelet kizárólag vészhelyzet esetére készült. A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági és közületi tűzifaigényt már nem tudjuk a korábban tervezett fakitermeléssel biztosítani. Amennyiben ilyen vészhelyzet nem következik be, a hazai erdőgazdálkodás – benne a fakitermelés – az eredeti 2022-es tervek szerint zajlik."

Az államtitkár szerint

"nem csökken az erdők területe és semmiféle erdőirtásról nincs szó, ezek szokásos baloldali hazugságok."

Pedig nem is kizárólag ellenzékiek tiltakoztak az intézkedés miatt, Cser-Palkovics András fideszes polgármesternek sem tetszett az új rendelet. 

Forrás: 24.hu

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Sajnos mindig ez van, ha a baloldal nem tud értelmezni egy törvénymódosítást vagy el sem olvassák!Csak folyamatosan ömlik a szar a szájukból, de le van írva hogy vészhelyzet esetén, szóval megint beégett a gyurcsótány által alapított 6=pártos ellenség!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@ómió: Megint csak bolsizól, Brüsszelezel, most a sorost meg a gyurcsányt kifelejtetted. De ha nem lennél ennyire szúklátokörű akkor felfognád, hogy mit jelent. a felújítás nélküli tarvágás lehetősége és a természetvédelmi területeken történő fakitermelés.De ezen teljesen felesleges vitatkozni met te nem csak az idóta pártársaid direktíváját mantrázod, távol áll tőled a gondolkodás.
ómió
@Yeromos: A "felfogni valamit" témakörét megkezdhetnéd magadon! Nevezetesen abban, amit írtam! Első az emberélet alapon, rendkívüli helyzet beálltára vonatkozó rendeletről van szó! Amig ezt képtelen vagy vágni, addig csak a pánik- meg a rémhírkeltésre, mellébeszélésre fogja tőled futni! Mintegy a "haladó baloldalt" visszhangozva!
Sámannus
@rokker33: Te aztán tudsz. Legalábbis a Fertőtó, és balatoni nádasok, ligetes védősávok a miniszterelnök vejének traktora igazolja mit rejt a félreérthető fogalmazaás. Nincs védve semmi ebben az országban amire ti "vigyáztok".
Látod ilyen őszinzesági rohamban mi minden kiderülhetne, ha csak kicsit is körülnéznétek.
Yeromos
@ómió: Felfogtam, ezekszerint azt mondod, hogy az orbán kormány 12 év alatt olyan energia politikát alakított ki, hogy tartani kell az emberek éhenhalásától, fagyhalálától. Mi előtt elkezdenél károgni, mit is tett a 12 év alatt az energia függőség megszöntetésért?
Csak, orosz kőolaj, csak orosz gáz, rosatom,
Eladott Ország
@rokker33: A fidesz 12 év alatt Európa koldusházát csinált az országból, és ez nem kis teljesítmény! Ha EU-s pénzek sem jönnek, akkor az államcsőd is beköszönhet ( leminősítés már elkezdődött Stabilról negatívra módosította Magyarország adósosztályzatának kilátását a Standard and Poor’s), a lakakhatási válság és megélhetési katasztrófa pedig év végére be is köszönt! [email protected]átok meg a jó qrva anyátokat! A fidesz szemináriumon , vagy a polgári ökröknél ugassál te hülyegyerek!
ómió
@Yeromos: "Következtetésed" efftársi! Mármint a hazudozáshoz, pánikkeltéshez! Nem a "Zorbán alakított ki" 12 év alatt olyan energiapolitikát, hogy a megfagyástól tartani lehet, hanem a brüsszeli efftársaid "embargózták ki" ennek esetleges veszélyét még számunkra is! De, azért, csak hazudd a "Zorbánra", az áll nektek jól! És mondd csak - esetleg hazudd meg nekünk - Európa (ami már a megfagyásra készül), mit is tett, évtizedek óta(!) az energiafüggőség csökkentéséért!? Mármint a zöldnek hazudott neobolsi atomellenességen, atomerőműfelszámolásokon kívül! Ja, hogy a normál államközi viszonyok, a békés piacgazdaság mindezt sehol nem indokolta!!!? Ugye, mekkora meglepi ez a zakkantaknak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.