Szlovákia után Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken keresztül: csütörtök reggelre helyreállt a szállítás – közölte a társaság az MTI-vel.

Mol: Szlovákia után Magyarországra is megjött a kőolaj

Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

A kőolajvezeték újraindítását a Mol gyors intézkedése tette lehetővé: a késlekedés miatt a vállalat azonnali egyeztetésbe kezdett az ukránokkal és az oroszokkal is, majd átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat – tartalmazza a közlemény.

"A megállapodásnak köszönhetően a Magyarországot és Szlovákiát is ellátó Barátság-kőolajvezetéken ismét zavartalanul működik a szállítás"

- írták.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a mol kifizette a tartozást...és? A másik két versenyző beszállt a részével, vagy valamiért ez elmaradt? Nehogymá mi fizessük az ő részüket!
rokker33
Remélem Szlovákia megköszöni ezt a gesztust Magyarországnak! Bár ezek is olyan hálátlan, mint ukrajna...
amortizáltok
nem tartozás volt bocsi TRANZIT dij a vezetéken való továbításért akkor most " Ne vágj ki minden fát !!! " mert a jövőre is gondolni kell nem 7 nap alatt nő meg és nem is úgy mint a pinokíó órra.
60 éves vörös tölgy ma 20 méter magasságú és 45-55 cm- törzsátmérővel van, lehet képzelegni.Nyárfa papirfának 20-30 év, Fenyő 32-33 éves korra 13--14 m magas törzse 3-5 m magasságban 30-36 cm átmérőjü talajtipustól függően.és fajtától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.