A volt köztársasági elnök egy podcast beszélgetés keretein belül fejti majd ki álláspontját az ezzel kapcsolatos rendeletről – tudta meg az ATV Híradója.

Áder János végre elmondja, hogy mit gondol a fakivágásokról

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azt közölte a híradóval: a volt köztársasági elnök a közeljövőben kifejti majd az álláspontját egy podcast beszélgetés keretein belül.

Hozzátették azt is, hogy a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a természet megóvása mellett.

"Tevékenységünkkel, oktatási kiadványainkkal és programjainkkal, rendezvényeinkkel, ösztöndíjainkkal ezeket segítjük és ösztönözzük"

- írták az ATV-nek.

Forrás: atv.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"a volt köztársasági elnök a közeljövőben kifejti majd az álláspontját"

De előtte megkérdezi, vikkanycsot, hogy mit is gondolhat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csak óvatosan Jani. Ez a fideszparlamenti 133-ak bármikor megszavaznak egy ""egyénit/!!!/, amiben te is kaphatsz egy 90%-os levonást.
Volt már rá példa...
csak úgy....
jajj jani szeretlek hallani...,persze a te volt palotádban, már a náladnál is símulékonyabb katica domináskodik...
Qqberci
"a volt köztársasági elnök a közeljövőben kifejti majd az álláspontját"

De előtte megkérdezi, vikkanycsot, hogy mit is gondolhat...
jesz
Áder a fakivágásokról?...mit is mondhatna? Neki nem kell, a többi meg le van szarva.
csipetke
Majd a pártközpontban elmondják neki,hogy mit gondolhat, mit nyilatkozhat...Meg kell dolgozni a luxus budai kecóért. Ingyensajt csak az egérfogóban van...
Apfelbaum
Jól megmondtad Jani, hogy szakadtál volna fejjel anyádba mert akkor most nem kellene az erdőben fütyülve menned mert akkora tuskó vagy, hogy véletlen még téged is kívágnának a bdskrvnydt te bajszos szar
..
Eladott Ország
Áder nem szólt egy büdös szót sem, amikor nekikezdtek a Balaton lebetonozásának, nádírtásnak, mint ahogy akkor sem, amikor a Fertő-tó környékét elkezdték feltúrni. Lehetne persze még sorolni azokat a példákat, amikor Ádernek nem volt egyetlen szava sem, de nincs sok értelme. Áder sötét örökségén ez már semmit nem változtat.
János úr! Aztán ez k-vára érdekli... De remélem így fog járni. 700 millás villába beköltözni full környezetvédelmi program. Szaros vagy János! Áder mint környezetvédő? Annyira hiteles, mintha Szabó Tímea azt állítaná, hogy ő nehézatléta, vagy ahol Selmeczi Törpilla "védi" meg a nyugdíjakat? Hogy a pitsába’ lehet leélni egy életet munka nélkül úgy hogy utána még büszke is rá valaki. Soha nem fogom megérteni. Ugy, hogy fityeszesnek szülecc’... Áderrel trágyáznám a tavaszi szántást. 2in1. Érted?! Kib*szott 720 négyzetméteres térkőbuzi bolygóhollandi kapitány. Milyen szép is az, amikor a gólyapöcs fészket rak a kotrógépen !
uploads.disquscdn.com/images/f93e670194ee0f2ec554d57298cdd7da7a264728c34a3bd3f717c6238e43daf8.gif?w=800&h=156
Ne beszélj hülyeségeket, menjél inkább pecázni, Jánoska!
uploads.disquscdn.com/images/4463b64988a96ba7dadd58cf4f265d114ffe8b0178b345ff6a841bac0903ae23.gif?w=800&h=147
lampa laz
Ez a barom is kb úgy védi a természetet mint a láncfűrészes favágó, aki lopja a fát.
Macskaszem
Nincs őneki saját gondolata, éppen várja, hogy elmondják neki.
fergeteg
Kibicnek semmi sem drága !
De a cigánygyerek megfagy ha nincs tüzelő télre.
Csak hát urak lettek a cigányok is. Nem kell már fagally,és a kidobott fabútor.
Minden területen csak a jólétet látni az országban.
Németh István
@Qqberci: @fergeteg: @Macskaszem: @lampa laz: @Eladott Ország: @Apfelbaum: Ezek az itt felsoroltak az agybetegek abszolút díszpintyei! A Balaton lebetonozástól a madárfészkek (szegény pintyek) pusztulásáig meg a levegő teljes értékű bekéküléséig mindent össze-kavarnyikolnak a nélkül, hogy észre vennék, hogy a FÖLD a mi élőhelyünk "Ő" veszi a fáradságot, hogy gondoskodjon rólunk, csupán egy dolgot "kér", hogy amit elhasználunk, felhasználunk azt a mi érdekünkben a saját érdekünkben újra telepíthető, fejleszthető, rekultiválható módon, arról gondoskodjunk! Ezt teszi a napjaink kormánya a MI kormányunk, az hogy a felsorolt barmok a saját törvényeinket nem ismerik - amellyel pont a FÖLD -anya érdekeit védjük a saját érdekünkben, arról sajnos nyilván a szülő anyjuk tehet, mert hülyéknek hozta a világra őket, ÉS sajnos mivel olyan hülyék voltak, hogy a formálásaikról le kellett mondaniuk, hát így nagyon hülyék is maradtak! Így lettek a társadalom a mi társadalmunk környezetrongáló szemetjei!
Yoda69
Ki a faszt erdekli a bajszos golyostoll velemenye? Amikor tehetett volna valamit, lapitott mint szar a fuben. Gerinctelen mocsok ez is mint a tobbi fideSSes bolsevik kommunista.
csapnivalo
Nemsokára már ünnepelni is fogjuk, mert azt is el fogja mondani, hogy Ő a pozíciójában mindig ellenállt - gondolatban.
Csizmás Kond
Bár sokan fel sem fogják a dolog lényegét, lakott területen igenis ki kell vágni a kiöregedett fákat mert azok veszélyt jelentenek.
Nyírfa
Nem ér rá. Megy horgászni a Velencei-tóra. Amikor meglátja, hogy már csak libausztató van a helyén, pokoli haragra gerjed, hogy Gyurcsány mit művelt a természetes vizeinkkel. Mérgelődve, de átruccan a Balatonra, vonattal, mert ügyel az ökológiai lábnyomára, és mit lát? Hová lettek a fák, néz körül döbbenten. És a nádasok? Sok ideje nincsen feldolgozni a hirtelen jött traumát, mert a magaspart, növényzet híján ráomlik a sínekre, és felborítja a vagonokat. A mozdonyvezető utolsó lehetével még mentőkért kiált, de azok biciklivel csak
nagysokára érnek a helyszínre, a katasztrófavédelmisek pedig nem tudják, hogy az exköztársasági elnököt is ki kellene menteni, így küldenek néhány közmunkást, hogy lapátolják el azt a kis földet.
Magyarország, Orbán-kormány, 2022.
Lepényleső
... arra várhatunk,hiszen ha lenne mersze már el mondhatta volna,- de még a vezértől nem érkezett meg annak leirata?
(Egyébiránt ''10-től tud valaki egyetlen egy törvényről ami a népnek kedvezett volna nem nekik,akár személyre szabva?
Szinte hétről - hétre felkeve nagy álmaikból; mit lehet még ellopni ebből a kis hazából,- szólhatna tudósítás a
tanácskozásról?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.