A Jobbik elnöke megelégelte a párton belüli csatározást, és nyílt levélben szólította fel elődjét, Jakab Pétert, hogy döntse el, mit akar. Jakab hamarosan bejelentheti, hogy új pártot alapít.

A Jobbik elnöke nyílt levélben osztotta ki Jakab Pétert: "egy görcsbe rándult arccal, szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus lett"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kemény hangú nyílt levélben szólította fel Jakab Pétert a Jobbik elnöke arra, hogy döntse el végre, mit akar.

Az már köztudott egy ideje, hogy a volt pártelnök-frakcióvezető és a Jobbik útjai elválnak, ennek formája, vagyis új párt alapítása és ezzel együtt a Jobbik hasadása is borítékolható.

A hvg.hu úgy tudja, hogy Jakab az aktív, önálló “brandépítés” után hamarosan bejelentheti új pártját – akár már a közeljövőben, nem kizárt, hogy augusztus 20-án.

Gyöngyösi azt írta Jakabnak, hogy az elmúlt időszakban sokat változott, és nem éppen előnyére, miközben a Jobbik népszerűsége csökkent. Az elnök szerint Jakabból mostanra

"egy görcsbe rándult arccal, szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus lett, akiből a közélet mémeket gyárt”.

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Unikum volt Ő parlamentben. Valaki, aki köntörfalazás nélkül, a maga vulgáris szókimondásával tolvajnak nevezte a tolvajt, csalónak a csalót és aljas patkánynak a Felcsútról beköltözött rágcsálót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Unikum volt Ő parlamentben. Valaki, aki köntörfalazás nélkül, a maga vulgáris szókimondásával tolvajnak nevezte a tolvajt, csalónak a csalót és aljas patkánynak a Felcsútról beköltözött rágcsálót.
Málna
@Nanya: Ne fárassz, Nyanya. Kissé unom már a vergődéseteket. Olyan egyformák vagytok.
terlasz
@Pegero: Csak a fidesz marad, és reméled, hogy neked is osztanak lapot.
Nagyot kell dobni ahhoz egy csicskának, hogy előléptessék. Képes leszel rá?
terlasz
Mondjuk, a szélsőbalos vonal stimmel Jakab esetében. Csodálkoztam is, hogy a jobbik miért mondta magát jobboldali pártnak a vezetése alatt.
Forgácsolódik az ellenzék rendesen...
ómió
Talán még a zsidólistázás irányába is orientálta!?
Málna
@Nanya: Tényleg olyan egyformák vagytok. Egyformán nem mondtok semmit, csak az üres ostobaság dől belőletek. Nem az én szintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.