„Nincsenek bizonyítékaim, de erős a gyanúm, hogy ugyanolyan államilag szervezett lopás folyhat a gázimporttal és a nyersanyag-behozatallal kapcsolatban, mint folyt a kínai vakcinabeszerzésnél... ezen valaki(k) nagyot nyer(nek) vagy szeretné(nek) nyerni” – mondta Inotai András a Hírklikknek adott interjúban a 730 millió eurós piaci hitelfelvétel kapcsán

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
"– Az elmúlt 10-12 év gazdaságpolitikájának hiánya, az, hogy mindent kizárólag a hatalom megszerzésének, megszilárdításának rendeltek alá, ez pedig drámai nyersességgel jelent most meg.
A jelenleg tapasztalható teljes kormányzati pánik mutatja, hogy mennyire nem értenek – soha nem is értettek – a gazdaságpolitikához, a gazdaságstratégiáról már nem is beszélve.
A benzinártól a tűzifán át a kenyérárakig bármit nézünk, azt látjuk, hogy fogalmuk nincs arról, mit is csinálnak. Csak kapkodnak, kapnak fűhöz-fához. "

Mindehhez képest kb 8 éve írtam le ezek csak sodródnak, kommunikációval leplezik a lopást és semmittevést. amit lázas munkának akarnak beadni.
És a segghüyle ellenzék meg soxor beveszi, tegnap Bolgár volt a csúcs, aki azt tudta mondani szeinte a választás előtti nagy pénzosztás nem a hatalom megtartása miatt volt.
Iylen hülyék az ellenzék vezető kommunikátorai, és csodálkoznak ha a fidesz nyer.
Néro2
A qurmány mindenre KIZÁRÓLAG csak gyűlöletkampánnyal reagál. A másik reakció a mindenki hibás csak mi mint fityma-köpnömkő qurmány . Viszont minden helyzetre vagy egy alapkoncepciójuk mit hogyan mi módon lophassanak el természetesen jogszabályosan éjfélkor alkotott jogos-szabállyal , hogy reggel nyolckor már vihessék is haza.
Szemét alja tróger lények ezek mind meg az is aki támogatja őket. Bármiben.
Németh István
A helyzet >> semmi helye nincs semmiféle gyűlölet kampánynak, de inkább gyűlölet KELTŐ kampánynak! Ugye NAGYON HÜLYE SZERKESZTŐ URAK!
Mi légyen helyette?? a kérdés jogos!!! > kérem szépen > első körben szöges korbáccsal kereken 150-et verni a meztelen testükre egy kondis; akár hölgy, vagy férfi részéről!
Ha netán nem tetszene a dolog akkor likvidinci! Kérem garantáltan nyugalom lenne e hazában!
ÉS MOST MÉG KOMOLYABBAN > Meg kellene szüntetni ezt a sok barom pártot, egyszerűen meg kell tiltani az új pártok szerveződését. A mindenféle kutyafasza párttól a momentum -baszott hülye gyülekezetig mindegyiket be kell tíltani! Nem úgy működik a dologa nagy demokráciában sem, hogy gondol egyet a seggfej jakab és alapít egy pártot, egy valójában pénzfejő gépet! Persze ez vonatkozik a mi hazánk mozgalomra, és a többi akár a Volner pártra is! Bár ez utbbi teljesen elfogadható és korrekt társaságnak tűnik de nagyon nem helyes a személyi kultusz felé hajló elnevezés!
Alapos okkal feltételezhető , hogy sok párt(ma még párt) programjai - ha van - össze-egyeztet-hetőek a másik akármelyik szerveződés "ha van" programjával! Ha nem akkor menjenek a fenébe semmi szükség nincs a 8-10 fős csoportosulásokra az általuk kevert szar-bűzre!
Hiszem, hogy igen is nagyon is szükség van egy alaposan átgondolt un PÁRT-TÖRVÉNYRE!
ez is a programjába illenék a jogi tárcának! Csak éppen ezzel is foglalkozni kéne a nemzet, DE a saját irányítási mechanizmusuk érdekében is!
@Néro2: @sgl: ti egy nagyon nagy barmok vagytok, veletek a seggünket nem lehetne kitörölni.
Valójában ti nem léteztek mondjuk 12 éve előtte meg tönkre vágtátok az országot! miért nem mentek a tudálékos, kekeckedő büdös gyurcsányista picsába! > aki hülye is, részeges is és várományosa egy pihentető közéletből való elvonásnak! Tul. képen szar tróger!
Mirabilis
orbán csak saját zsebre kormányoz. Ez nem miniszterelnök, hanem rabló. Kizsákmányolója a Mo.on élő magyar népnek.
Csak pusztulást, éhhalált, fagyhalált okoz az intézkedéseivel, miközben a családja és az ő zsebe duzzad a milliárdokkal!
orbán takarodj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.