A fideszes megmondóember igencsak felhúzta magát. 

Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"

Fotó: YouTube/HírTv

Bayer Zsolt "A régen nem mosott ánuszgyűrű" címmel írt szerdán a DK-ról blogján. Ebben kifejti, hogy azon akadt ki, hogy amikor pár napja leállt az olajszállítás a Barátság vezetéken, a DK arról adott ki közleményt, hogy „az oroszok átverték Orbánt, nem jön több orosz olaj a Barátság vezetéken – Orbán miatt nemcsak egy fagyos téllel, hanem kiapadt benzinkutakkal néz most szembe az ország”. Bayer levezette, hogy az egészért nem Orbán Viktor a felelős, hanem – ahogy ő nevezte- „Ukrajna mint latorállam”.

Bayer pontokba szedte véleményét:

1.: Nem az oroszok miatt nem jön olaj a Barátság kőolajvezetéken.

2.: Az ukránok miatt nem jön olaj a Barátság kőolajvezetéken.

3.: Orbánnak ehhez az égvilágon semmi köze.

Hozzátette:

A DK-sok valójában teljesen gátlástalan, rohadék, eltakarítandó gazemberek. Nincs kivétel. Mind az. Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban. (Idehaza számosan vannak, akik majdnem megütik ezt a szintet, nagy a verseny, de azért ezek még őrzik első helyüket.)

Nos, így kell olvasni a DK közleményét.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
mint tudjuk Bayer Orbán Viktor szinkronhangja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Sajnos igaza van. A DK moslék egylet.Fletóval az élen.Klárikájával
,a faszkiverős genny Zsoltival.Olgikával,sorolhatnám még.De minek.
jesz
mint tudjuk Bayer Orbán Viktor szinkronhangja...
Nessy
Mondhatná szebben is "kis lovag"! Ha már lovag keresztet kapott Orbántól!
balos
@sin-kari: Osztva neked is a lovalag-rend vazelinnel!Csak hogy érezd a tőrődést!
troppauerhumer
@Maccska: Innen is csókoltatom a doktorminiszterelnöKurat özvegy, életiskolás ,mélytorok Pupákné 78..erre szavaztam és sikerült, Orbánnak jósok pénzért -piaci árnál 6x drágább-GAZPROM,Paks2 -MOL -on keresztül túlárazott orosz gáz-olajért úgy leszopni Putyint ,hogy azóta is felcsapott farokkal jár ..csak éppen nem fizet a tranzitdíjért
Az oroszoknak kellett volna fizetniük a tranzitdíjat ,hoppá csak éppen az ukránok nem kapták meg mert a
Gazprombankon keresztül fizettek volna amit érint a 7.szankciós csomag
Ingyen nem tranzitálnak,ellenségnek főképp nem .Jogos nem fizetni az ellenük folyó agressziót.
Hogyis nevezik az ingyenszop...höhöö..orális szexet ?h..nem egy gombóc fagyi aminek a tetejét kell nyalogatni...ha a fogaidnak ütközik nix pénz

A MOL-nak honnan van pénze erre?Van ám!
Köszönjük a magyar adófizetőknek-a piaci ártól brutálisan -6x- drágábban vett orosz gáz-olaj -MOL -on keresztül átmosott -olcsóbban vett urali,drágábban brent árban eladott árkülönbség -extraprofitjából minden áru árában -aki nem tankol ,nincs autója is fizeti -a 78 féle új adóból,a világbajnok 27%-s ÁFÁ-ból ,a kétszámjegyű inflációból ,a 404 ft/euró árfolyamból állták a cehcet.
Szívesen ,nincs mit höhööö...parasztvakítás ,a kirabló odavet egy ezrest leütött áldozatának ,nesze
igyál meg a kocsmában valami erős fájdalomcsillapítót,egészségedre...
izéke
A bayerrel egyetértők között egyhavi plusz rezsiszámlát sorsol ki orbán :D"fizesss paraszt,másra úgyse vagy jó"
troppauerhumer
@Maccska: Szopóroller .Gondolom ott nincs extraprofit, amit meg kéne adóztatni.Jújj, de jó nekünk. Még tapsoljunk tovább hátha a jó istenük csodát tesz.Nem a szamla magas , te vagy csóro , ha nem tudod kifizetni
Mészárosék cége adja legdrágábban a gázt, így kilenc milliárd pluszt kaszál.
Az MVM kalkulátorán számolva látszik, mennyivel kér többet fogyasztóitól az Opus Tigáz és egy kis cég, mint a többi kilenc szolgáltató.

hvg.hu/360/202232_opus_tigaz_megkeri_azarat?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gs_wXHrrUeXYutLH1bUzRCoplawwnIPGBHBvRrOqtbhnsDQAZT-vbmIM#Echobox=1660295867
"Andi jó,de kapni még jobb!"(Mészáros L. Coelho)mindig az a seggokos ossza az észt akinek az evolúció -az ő nagy ,előrelátó bölcsességeben semmit nem osztott ,aki soha nem rendelkezett a gondolkodás,a tudás ,a tehetség ,a humánus emberi jellem ,morál ,intelligencia tulajdonságokkal,így természetesen soha nem gyakorolhatta azokat
-olyan ostoba ,de mint a vak a csengőt tolja tovább szopórellert ...tuti önkéntes ingyenhülye ,valami fogyatékos propagandista ,mint deákgoebbelsdani ,köcsögbohár ,de azok jósok közpénzért szopatják az orbánvallási orálszektát
troppauerhumer
@jesz: Ezen becsináltam a röhögéstől Bayer Orbán náci magyar hangja , orbán-putyinfelszopó a Népszabadság pártrovat vezetője ,akinek Orbán f.szagyereke Horthyról Kenderesnél veszett oda minden,szakadt volna anyjába a feje,.90-ben mint az ÁVH kár,hogy nem lövettünk,aztán csókos gyerek voltam éppen jókor váltottam a FideSSre höhöö..
De aztán amikor a fijugg kezdtek úgy kinézni mint Kolumbia alsón a drogbárók
mégiscsak kiszeretett a FideSSből ,hja ,de fiatal volt kellett a pénz újra -5-számú FideSSpárttag,adócsaló szlovák frsz .terepjáró,lakásüzér ,magyar vérből külfölddel üzletelő ,horogkereszteslovag Orbán náci magyar hangja beléjükszerelmesedett...höhöö..ja természetesen a magyarokért höhöö...mégvéletlenül sem piszkos anyagi érdekből ,kiválságokért prostituálta magát az éppen hasznot hozó hatalommal...á nem höhöö.nem olyan fából faragták.
percsi
Hiába hőzöngsz zsótika! Internet több oldalról is tájékoztat a nagyvilág eseményeiről, az emberek többsége már nem hisz nektek, nem kell erőlködnöd. Inkább minden nap vedd elő a kicsi perselyed, számolgasd az apróidat amíg lehetőséged van rá.
troppauerhumer
@Maccska: Látom, megjöttél a megdönthetetlen érveiddel. Légy üdvözölve derága baro...viszontválaszodban pedig az érvelés hiányára hívnám fel becses a figyelmed.Olyan érvet kellene felhozni, ami nem az agy nélkül vegetálók számára érv csak,neked is kisebbségi komplexusod van, amit folyton táplálni kell..melyik részt tudsz érvekkel megcáfolni, ja, hogy semelyiket. Enélkül pedig,csak egy újabb szervilis agyhalott sivalkodását olvashattuk.Természetesen ne várj értelmes választ, főleg nem valami tényszerű felsorolást, hiszen valamilyen rejtélyes okból - no persze tudjuk, hogy miért - az agyhalottaknak erre a kérdésre soha nincs konkrét válasz, hanem valami süket duma és lám csak már meg is született,szorítunk neked is egy kis helyet, amennyit az agyi kapacitást igényel.Tudod ha majomnak tükröt tartanak, az dühbe jönnek és összetöri a tükröt...
Ha ki akar törni a kultúra, engedjünk utat neki!
Meg nem gátolnám a nép egyszerű gyermekét, hogy még nagyobb hülyét csináljon magából ...
Nessy
@Maccska: Azért Szabadnépes elvtársként nem volt ilyen ordenáré! Meg ártott neki a tagkönyv csere! Tényleg! Ez a védett jobboldali keresztény kultúra?
Baker
Bayer Zsolt pofája egy régen nem mosott ánuszgyűrű.
troppauerhumer
@Maccska: Kiderül,ja a csalás .Hogyan lehet valakinek ilyen buta nézése?
ÍgyGyőztek a jobb módúak, gazdagok és a nyomorult tájékozatlanok. Az utóbbiak voltak többen.Ja nyertek ? Győztek a közpénzen kitartott ,haszonleső jobb módúak, gazdagok és a nyomorult-tartsd őket nyomorban ,tudatlanságban ,hogy aztán az tegye amit te akarsz, az aluliskolázottak, tájékozatlanok,a fogyatékos propagandával megvezetettek.-Magyarország 2022: miként manipulálják és próbálják
elcsalni a választást?Nem egy nagy választási csalás, hanem sok kisebb-nagyobb stikli van
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/01/miert-mondjak-azt-hogy-nem-tiszta-a-valasztas
A hungarikum, ami nélkül ismét nem lenne kétharmada a Fidesznek.
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/12/kulhoni-magyarok-gyozteskompenzacio-fidesz-kdnp-ketharmad-elemzes
A győzteskompenzációt a FIDESZ vette törvénybe (2011.évi CCIII. törvény...15pagrafus (1) b. Tehát e törvény elött NEM volt győztes kompenzáció. A pártfinanszirozási törvény megspékelve a győztes kompenzációval teszi a FIDESZt gyakorlatilag leválthatatlanná.
Ez 2014-2018-ben is így volt, mert gondoltuk, hogy most nem?EBESZ: nem voltak egyenlő feltételek a magyar választáson
hvg.hu/itthon/20220404_ebesz_jelentes_valasztasi_megfigyelok
Bújj vissza szépen a jó meleg orbánakolba,az való neked nem a kommentelés .
amortizáltok
paraszt te jobb ha nem szólasz meg, 5 pártkönyv üres FEJ moslékba való másra nem meg max fideszesnek
Pálinkás Pál
ezt a bayert el kell tüntetni, undorító még a látványa is...
kereső
És akkor mi van, ha ez az "aranyszájú" kiakadt? Semmi. Csak éppen ismét megmutatja a fideSS erkölcsi,és kultúrfölényét. Ennyi(ke).
kulabombaafityiszre
Mint annyian a fideszben bayer is volt már minden csak akasztott ember nem.
Viszont amilyen jól csinálja az emberek szívatását vitéz döbrögi ez az akasztás rövidesen eljön.
ila51
@kulabombaafityiszre: ellopta a kötelet ?
CsipkeRózsa
" "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni"

Bayert, mint a legmocskosabbat lámpás nélkül is meg lehet találni!
simmering73
Magukról beszél ez a szarszájú? Mert ilyen aljas, mocskos férgeket, mint ők valóban még lámpással se találni.
kulabombaafityiszre
@ila51: ma, 13:34
Amit kérdezel arra a válsz nagy valószínűséggel.
Egy azonban biztos ennek a tetű bayernek a felesége a magyar emberek vérével üzletelt
miközben itthon a rokonoknak kell összeadni a vért egy mütéthez.
Szar szemét csavargó csaló banda kivétel nélkül.
hvg.hu/itthon/20220511_OVSZ_Bayerne_verplazma_per_ValaszOnline
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Elég gyakran.

Tyú, de finoman fogalmaztam.
kereső
Milyen "megkülönböztető jelzés" viselésére gondolhat az "aranyszáj"- amely alapján be lehet azonositani a dk-s-okat? Karszalag, csillag, háromszög-...és a "minden dk-s"-ba, csak a párt tagjai, vagy a szavazói is beleértendők? Vagy elég, ha csak lájkolta DK oldalát??? Na, akkor nem sok értelmes ember marad Magyarországon! Nem baj, azután meg majd jönnek mindazok, akik egy kicsit is ferde szemmel néztek valamikor bayerre, és vérplazmával üzletelő feleségére.
Jó kis náci tempó!
Gazella
@sgl: trumpot nem választják meg többet...
Libbantölő
Finoman fogalmaztál Zsolti! Kár beléjük még a kés is! Az éhhalált javaslom mindegyik dékás gecinek.
qunta
Sajnos bayernek alapvetően igaza van. ezt bizonyítják az országgyúlési és időközi helyhatósági választások aratott gigantikus győzelmei, valamint az ellenzék orbitális vereségei. /konkrétan szar...rá lettek alázva/
qunta
@sgl: ezek szerint bayer a legélesebb kés a fiókotokban. szerintem közületek az utolsó nyugodtan lekapcsolhatja a villanyt.
Peller Anikó
@Eladott Ország: 7:38, Na nézzük, hogy is van ez faszparasztok,
"Magyarul az van ez, hogy a hozzáértő, családbarát kormány mindent elbaszott, amit csak lehetett. Addig szart a brüsszeli asztal közepére Európa DNS-e, ameddig megunták az egybegyűltek, tehát nincs pénz. Addig ugatott a Norvég Civil Alapokkal a kipcsak kormány, ameddig azok beintettek, tehát nincs pénz. A választás előtt a kormány kisöpörte a padlást, hogy megvásárolhassa a szavazatokat, tehát nincs pénz. Az évek során az országba érkezett uniós források döntő részét ellopták, a maradékot baromságokra költötték, tehát nincs pénz. Ha például a stadionok helyett a vidék önnfenntartását tűzték volna ki célul, és hűtőházakat, élelmiszerfeldolgozókat, varrodákat építenek, most előbbre lennénk, mert a közmunka helyett lenne rendes munka. Ha a multik helyett a magyar kkv-kat támogatják, akkor most lenne, aki adót fizet. Ha az egyetemek alapítványba mentése helyett szellemi, innovációs központokat hoznak létre, ide vonzva a azokat a kutatókat, tudósokat, újító szellemeket, akiknek munkájára aztán majd felépülhetnének a fejlett munkahelyek, és kialakulhatna a tudásalapú társadalom, akkor most nem kellene ész nélkül kapkodva megoldást kínálni a katából kiszorított vállalkozóknak, akiket előtte kiszorítottak az ekhóból, majd oda akarják most visszaterelni őket, mindenzt adóév közepén, a legnagyobb fejetlenséggel. Ha a kormány nem törli el a svájci-indexálást, akkor most nem az lenne, hogy a nyugdíjak reálértéke napról napra csökken. Ha nem Mészáros Lőrincet kellett volna feltőkésíteni, akkor most nem kellene leállítani az onkológiai központ fejlesztését. Ha átalakították volna az egészségügyi rendszert, akkor most lenne elég orvos és szakdolgozó, nem kellene egész osztályokat bezárni, a betegeknek sem kellene idő előtt távozni ebből a világból. Ha a fél ország lebetonozása helyett a megújuló energiákra való átállást segítették volna, most nem lenne ekkora para."
troppauerhumer
@Libbantölő: Libbantölő? Teccik :) Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen :)
Balfasz vagy, ülsz a fingszagú buborékodban és nem érted, mi is zajlik körülötted.Ismét felcsökkent az a párt IQ szintje, nem is kicsit!Az a fránya megfelelési kényszer.Hofi úgy mondta : "Gyerekkoromban Veszprém-megyében ilyeneket legeltettem, de már volt amelyik akkor több tejet adott!"
Néro2
Pontosítanám :
Ezeknél a fideszeseknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a KDNP-sek rohadék, eltakarítandó gazemberek"
Nagy így már helyes.
Toller Béla
Most vagy ne idézzétek, mert csak erőszakot szül, vagy bírósággal mondassátokki, hogy tartóz6kodnia kell a nyilvánosságtól a trágárságaival ! Azért moindennek kell, hogy legyen határa !
Nessy
@Toller Béla: Kivéve az emberi hülyeséget, és a világegyetemet! Akinek ez a primitív, trágár mocskolódás maga az igazság, arra nincs mit mondani!
134.bátor
Vajon mièrt èrzi mindig úgy,ez a mocskosszájú degenerált,hogy neki kell megvèdeni a nagy orbánt? Szerelmes belè? Amúgy nem èrtem,hogy nincs egy ember aki egyszer elkapná,ès kivernè belőle a szart is.
Fenyöfa58
@Maccska: Legelősszőr kőszőnje meg a GYURCSANNAK ,hogy meg szabadlábon van ',,,,
Fenyöfa58
@NKF: A csatorna KARBANTARTODDAL,,A PEDOFIL KOMMANDOVAL mi van te F1-es AGYHALOTT ZOMBI
szép új világ
5 pontba szedtem, hogy mit szeretnék nagyon a a következő félévben. Ezek közül előkelő helyet foglal el az, hogy
- Találkozni Bayerrel egy sötét félreeső helyen, tanuk nélkül...
Fenyöfa58
@Shikari: szerinted a BAYER magyar (MIGRÁNSS sváb) és te (SZARKUPAC) 2-dik generácios migráns INDIÁBOL rohadjatok meg ,,
Fenyöfa58
@Shikari: Melyik porno oldalrol szabadultál,,anyád vagy apád volt transvestita / AGYHALOTT ZOMBI,,,
Logogrif
Zsóti Az ilyen balfékre mondják jobb helyen : "...bottom burp.." az az alfarhang " . 00 ... HPL azaz hess ... lábújjhegyen !
Clavigo
@Shikari: Nem mész haza hétvégére,,bozgor ?
tothjani
A Fideszesek valójában teljesen gátlástalan, rohadék, eltakarítandó gazemberek. Nincs kivétel. Mind az. Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban.
surdilloFUJT
@jesz: ..meg a legnagyobb rakás fekália,teljes másságában!!!@tothjani: ez az egyik legaljasabb tróger senkiházi,agybajos,a fidess idótatenyészetéből!!!
csak úgy....
bayer már annyiszor kiakadt,hogy egyszer úgymarad...
Németh István
Azon túl, hogy ez természetesen igaz, van még egy bökkenő!
Mégpedig az, hogy elhíresült >> "életveszélyes lenne az Eu. tagság ügyben népszavazást tartania" A moslékok maguk kezdeményezték a gondolatiság felvetésével!
No ez az egyik, azonban a népszívatáshoz több kérdés is csatolható, pl. azonnal megtagadni minden befizetést > igen/nem, felfüggeszteni a tagságot az Eu. járandóságok kifizetéséig > igen /nem Az eu. parlamenti tagság felfüggesztési ideje alatt az eu. semmiféle bizottságának kép-viselő az ország területérebe nem léphetnek be, a magyar képviselők nem vehetnek rész sem-miféle Eu. tevékenységben. igen/nem >> még mondhatnék néhány kérdést a migrációval is, stb.!

NOS mi a gond uraim, hölgyeim!? talán be vagyunk szarva saját magunktól? Hogy a politikusok-nak az érdekeivel szemben foglalna állást a közvélemény! Az ország felelős irányítását a polgá-rok érdekszférájának érvényesítését követelnénk meg! A moslék Eu. vezetés selejtes termékek-kel látnak el, másodrangú (sőt harmadrangú) tagként kezelnek, a határvédelem hatalmas anyagi költségeit nem térítik, a covid helyreállítási programban adósok, hazug rágalmak alapján büntetnek, szankcionálnak, nem gondoskodnak az ő érdekükben megvalósított migráns vonulat kárainak rendezéséről, stb.
Ha be vagyunk szarva magunktól, ha saját magunk a jelen szarban akarunk pancsíkolni a jelen abnormális Eu vezetés mellett ,ha elfogadjuk az usa mocskos belepofázását az Eu, dolgaiba, ha eltűrjük az usa agressziót az ukrán-Oroszföderáció területen, ha megvárjuk míg az usa aljas agressziója alapján az általuk támadott atomerőművet felrobbantsák >> MERT EL AKARUNK PUSZTULNI akkor csak dugjuk a fejünket a homokba, had rúgjon picsán minket a valóság!
Aztán ti hülye szemétládák nyissátok ki végre a szemeteket nem csak rólatok van szó hanem a környezetetekről a családotokról amit ti barmok leszartok >@csak úgy...: @surdilloFUJT: @tothjani: @Clavigo: @gina: @jesz: meg a haverjaitok! szar ganajok!!!
Jozefina
Viszont neked lámpáson lenne a helyed!!??
telegdilaci
@jesz:Ez a Farok gondolom magából indul ki!
Németh István
@Jozefina: @telegdilaci: nem tudni kinek címeztétek az írásotokat, ez is azt mutatja gennyes alakok lehettek, még magatokért sem tudtok kiállni, saját magatokat takargatjátok minek dacára a szar szag ömlik ki a takarótok alól!
NKF
A DK meg az összes ellenzék szaregylet! Bocs,a Mi hazánk kivétel!
Eladott Ország
@NKF: tegnap 18:24 ☻ Orbán: „Itt sorozatos botrányok lesznek, tüntetések lesznek, sztrájkok lesznek, szóval minden lesz,... Ezzel kellene "kiplakátolni" az országot!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273275987_2011998602338197_6768932738247574645_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=svtRyggZdegAX-YWMYI&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8gx4zByoMNd6vY1ZVEQeYjW7uLGW3PFe8meSWFQrqzew&oe=62FF27F0
Köszönjük fidesz! Másodikak lettünk, mert a magyaroknál csak a bolgárok szegényebbek. Nem hagyjuk! Üzenjük Brüsszelnek elsők leszünk! Ide süllyedt Magyarország 12 év alatt, mióta a kolostorsperma, bonsaiduce, a dagadt, debil, despota, parazita, uralkodik a nyakunkon!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272450239_2003077169897007_2392497714658168909_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-G2EIh0EbDoAX-7FSmq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_zbeABMs9JY6XpJ8-vORW3811Vy8HgG10dbAs1kske1w&oe=62FFF977
- Hölgyem keresnék egy könyvet, a címe: " Magyarország jobban teljesít!"
- Humor és vicclapok a földszinten.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275441683_4910651612360555_4880277745151644664_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=AUDqqjIIjdYAX8p4Tjl&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9b6YF2PWUy86pAPrYLDnqZkmh6FA4Xk0AAqxfPwX4rdQ&oe=62FE9B32
Lepényleső
...most a takarékosság jegyében talán nem is kellene költenie energia függő lámpásra a keresésükhöz,
elég volna,ha szert tenne a legelső drogériában egy környezetbarát egyszerű síktükörhöz?
Istenakinincsen
@Németh István: augusztus 13., 07:48 Megmagyaráznád amit írtál? :"az usa aljas agressziója alapján az általuk támadott atomerőművet felrobbantsák >> MERT EL AKARUNK PUSZTULNI akkor csak dugjuk a fejünket a homokba, had rúgjon picsán minket a valóság!"
Mit is modott Medvegyev, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese? Azt mondta:"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Mit is mondhatnék? "Ne felejtsük el, hogy az Európai Uniónak is vannak atomerőművei. És ott is történhetnek balesetek."
A teljes cikk:www.portfolio.hu/global/20220812/ezuttal-az-europai-uniot-fenyegette-meg-medvegyev-561009

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.