Mivel a tankerületeknek nincs adata a katásként dolgozó pedagógusokról, így a minisztérium sem tudja, hány tanár kerül nehéz helyzetbe a katatörvény szigorításával. A szakszervezet szerint több tízezren is lehetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Honnan tudnák!Olyan hülyék,hogy a + és minusz jel náluk nem "fejlődött" ki!
Néro2
A többi fityma szaktárcának sincs fogalma semmiről se De legalább kormányozni tudnak. Jahhhh.
Németh István
Na figyeljetek csak!!! > ki a kurva anyja mondta a tanároknak,hogy a havi bérük mellett ami nem minimálbér vagy ha úgy tetszik közelről sem bérminimum, legfeljebb a hatszorosa;
hogy KATA-sok legyenek. A kapzsiságuk vitte rá őket mi a büdös kurva anyjuknak rinyálnak, tanítsanak, de arra is képtelenek, betegséget jelentenek, lógnak, svarcba dolgoznak! - tisztelet a kivételnek! @Néro2: @balos: pont olyan hülye szemetek mint ti! Gondolkozzatok!! egy bérből fizetésből élő akárki mi a kurva anyjának megy KATA-melóra!? Mert kicsi a takaró amivel takaródznia kell, hát bassza meg húzza össze magát ahogy sok más teszi! Ha meg a pluszt vállalja akkor meg ne rinyáljon! Mostanság meg éppen rohadjon meg a kapzsi kurva anyjával együtt! Ez vaskosan így van > mit gondoltok a tisztességesen ledolgozott 8 óra gyakran tíz óra után megadatik mindenkinek a KATA-módi? örülnek az emberek ha élnek a mostani körülmények közt! Ki teheti meg a KATA-zást az a sok geci aki nem dolgozik tisztességgel a hivatalos, bejelentett munkahelyén! -Tisztelet a kivételnek!
kereső
Nem sokára kiderül, amikor majd az iskolák felmérik, hogy tulajdonképpen nem lesz aki megtartsa az órát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.