A fakivágások ellen, pontosabban a kormány azon határozata ellen tüntetnek ma este 6 órától Budapesten, amely többek között a védett területeken is engedélyezi a tarvágásokat.

Megkezdődött a Kossuth téri tüntetés, most jóval többen vannak, mint a legutóbbi ellenzéki demonstrációkon
Fotó: Facebook/Keresztes László Lóránt

A megmozdulást a Partizán élőben közvetíti:

A tüntetésen felszólal többek között Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke, Keresztes László Lóránt, az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságának elnöke, Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője, illetve több zöld aktivista is.

A 24.hu beszámolója szerint nagyjából ezren vannak kint, így esélyes, hogy jóval többen vesznek részt ezen a demonstráción, mint a szombati műanyag székesen

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tehenész
Úgy látom, hogy a fideszes csürhe képviselői ide lettek szolgálatba vezényelve. Ezek azok akik mindenhez is értenek iq 40-el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Horizont: 1000 ember mit fog elérni? Semmit!2010 óta nem tudtak 50=100 ezer embert összedni?? Állítólag szar az Orbán rendszer, de valamiért mégis csak 1000 + = 500 embert tudnak összekaparni minden tüntezésre! Szégyen...
Istenakinincsen
@rokker33: Akkor ugass ide ha itt élsz! Fingod sincs róla hogy mi van itt! Szerinted 1000 ember nem számít? Dögoljenek meg te tahó? Egy db elégedetlen kizsákmányolt ember sem lehet, mert ha van és sok van akkor az 0rbán kormány szar!
csak úgy....
@rokker33: te azért is vagy egy különösen ostoba, buta fajankó,mert állítólag 8 éve a labancoknál élsz,és még mindíg nem vetted észre,hogy ott miért élnek jobban az emberek,mint magyarországon!
rokker33
@Istenakinincsen: 1000 munkanélküli tahó senkiházi nem számít!Az Orbán kormányt csak erőszakkal lehet leváltani, de ehhez 1000 ember nagyon kevés! @csak úgy...: azért élünk jobban mert az ilyen nyomorék megkeseredett emberek mint te nem nagyon van az országban vagy csak nagyon kevesen vannak.Én sok idős embert ismerek, de egyik sem ilyen negatív mint te! Szerintem azért kerülnek a családtagjaid, mert lehúzod őket a negatív gondolkodásoddal! Szánalmas vagy...
csak úgy....
@rokker33: már megint nem találtad el! :) nehéz volna rámkenned,hiszen több mint 5 éve be sem tettem a lábom magyarországra,te buta okoskodó!
balos
@rokker33: Kurva anyád!Magyarországon a föld alatt 500milliárd tonna földgáz rejtőzik!Vajon a geci eltartóid miért nem azt hozzák felszinre,miért a mi adónkat agják az olyan turhőknek,mint te is?Ja és 15 évre kötnek szerződést a tömeggyilkossal!Mert abból a pénzből is lehet lopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.