Dezse Balázs, a Pesti TV egykori és a Pesti Srácok jelenlegi munkatársa üzent szépet Soros György 92. születésnapjára.

Dezse azt írja, nem kíván (az egyébként Orbán Viktor külföldi tanulmányait is finanszírozó) Sorosnak boldog születésnapot, csak eszébe jutott, hogy

hajlamosak vagyunk néha számon kérni a Jóistent, hogy egy ember aki ennyi kárt okoz, miért hagyja a Jóisten ennyi ideig, jólétben élni.

Azt is hozzáteszi, ő (Soros) nem a Jóistennel kötött szövetséget, az “ajándékot” máshonnan kapta. És ki tudja, mi az ára.

A poszt alatti kommentek között némi buzizás is előfordul, aki szeretne bekapcsolódni, itt teheti meg:

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez a meggondolatlan kurafi észre sem vette,hogy ez az ö (jelenlegi) fönökére és a kuka magyarok istenére is érvényes? :) különben seggnyalásból jeles a gyerek..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr préditákor
@Horizont: hori néni hogy ityeg hori bácsinak a fityegője? Már sehogy?
Nessy
@Toller Béla: Isten nem ver bottal, csak Orbán Viktorral!
Nyírfa
@rokker33: aug.13. 14.15

Ha olyan a tiszta szívű magyar ember mint te, akkor az általad fémjelzett tiszta szívű magyaroknak nincsen helyük nemhogy Európában, de sehol a civilizált világban.
Azt a kéményfüstöt Sorossal kapcsolatban gondold át mégegyszer, akár bocsánatot is kérhetsz, hogy ne kelljen azzal a bélyeggel meghalnod, amely azonossá tesz sok-sok millió ember , köztük gyermek elfüstölőivel.

Ha én lennék a munkaadód Ausztriában vagy bárhol, azonnal elbocsátanálak, és olyan ajánlólevelet adnék, amely földönfutóvá tenne. Persze, ha hazajönnél, és felkínálnád magad a fidesznek, begfutnál egy rapid karriert. Csak igyekezz, mert dől a fideszdominó.

Még egy: nem tudom, hallottál-e már a gondolatok teremtő erejéről. Nos, bárkiről is fantáziálunk, kívángatunk neki vágyaink szerint, az mindig visszajön hozzánk. Vagy talán el sem megy tőlünk, hiszen a mi energiánk, mi élünk, és gazdálkodunk vele. Gondoltam, szólok, hogy tudd, amit beszélsz, az elsősorban a te életedre van hatással.
Nyírfa
Soros Györgynek utólag is jó egészséget, boldog családi életet kívánok születésnapja alkalmából.
Nyírfa
@Horizont: Úgy megdöbbentem, többször elolvastam, tényleg, van ember, aki azon kesereg egy nyilvános fórumon, hogy ahelyett, hogy a krematórium
kéményén keresztül távozott volna, még mindig él Soros György?
És vajon hányan gondolják, mondják ugyanezt ebben a zéró toleranciájú országban, ahol a tolerancia csak álca, mézesmadzag, mert maga a miniszterelnök úszít, hergel a zsidók által dominált, irányított háttérhatalom elméletével?
Nagyon ideje már, hogy rádőljön erre a kormányra minden alávalósága.
Remélem, Gyurcsányék tényleg készülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.