Dezse Balázs, a Pesti TV egykori és a Pesti Srácok jelenlegi munkatársa üzent szépet Soros György 92. születésnapjára.

Dezse azt írja, nem kíván (az egyébként Orbán Viktor külföldi tanulmányait is finanszírozó) Sorosnak boldog születésnapot, csak eszébe jutott, hogy

hajlamosak vagyunk néha számon kérni a Jóistent, hogy egy ember aki ennyi kárt okoz, miért hagyja a Jóisten ennyi ideig, jólétben élni.

Azt is hozzáteszi, ő (Soros) nem a Jóistennel kötött szövetséget, az “ajándékot” máshonnan kapta. És ki tudja, mi az ára.

A poszt alatti kommentek között némi buzizás is előfordul, aki szeretne bekapcsolódni, itt teheti meg:

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez a meggondolatlan kurafi észre sem vette,hogy ez az ö (jelenlegi) fönökére és a kuka magyarok istenére is érvényes? :) különben seggnyalásból jeles a gyerek..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez a meggondolatlan kurafi észre sem vette,hogy ez az ö (jelenlegi) fönökére és a kuka magyarok istenére is érvényes? :) különben seggnyalásból jeles a gyerek..
percsi
"...hogy egy ember aki ennyi kárt okoz..."
Az az "ennyi" mégis mennyi, és mik azok?

2018. október 13. A Magyar Narancs most összeszedte, hogy pontosan mennyit köszönhet a fidpárt a milliárdos adományainak:
Szinte nincs olyan régi Fidesz-vezető, aki nem kapott volna milliókat.
A Rajk- és a Bibó-szakkollégium, A Fidesz maga
Orbán Viktor többször is, Deutsch Tamás, Kövér László, Németh Zsolt, Szájer József,
Schmidt Mária, Kósa Lajos, Fellegi Tamás, Bába Iván, Hörcsik Richárd, Cséfalvay Zoltán, Áder János, Habony Árpád
Nem apanázst kapott, hanem közvetlenül a szervezetnek dolgozott Mikola István, Stumpf István, Sólyom László, Jeszenszky Géza, Chikán Attila.
A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivő és Kumin Ferenc New York-i főkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár jelenleg is ott tanul.
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adomanyok

Szégyen, ezek Sorosoznak tele szájjal, ha nincs Soros, ezek sem lennének nagy urak, milliárdosok.
Soros valóban hatalmas kárt okozott az országnak!
verőce21
A kijevi Majdan téri mészárlást és puccsokat is az usa és eu férgei szervezték. Donald Tusk volt a felelőse, és 5 mrd eurót fordított csak erre 2012 és 2014 között.

Az usa-eu ds vezetése ezt már 1990 óta tervezte és hajtotta végre lépésről lépésre, beépítve az akasztanivaló féreg timmermansokat, habeck-eket, vanlejjebbeket, webereket, itthon pedig bolgár_bojler_dobrevat és gyucsótányt, simor_andrást, kopits_györgyöt, kókány_kókát, csekk_atkát, donát_kannát, stb.
verőce21
Az elmúlt években csúfos kudarcot vallott nálunk minden kormánybuktató kísérlet, a jelentős külföldi támogatás ellenére is...!
Dr. Proktor
Ugyanilyen alapon ezt akár én is kérdezhetném Orbán születésnapján, csak én nem vagyok debilis féreg...
verőce21
Csak figyelni kell, hogy Táblás Józsi a rettenthetetlen kormánybuktató, a tüntetés után hova megy és kitől veszi át a veszélyességi pótlékkal megfejelt tüntetési gázsit... :)
Pálinkás Pál
hát nem tudom...szerencséje van a puhosnak az öreggel...ha én lennék soros, a világ profi sniperei a mangalicára vadásznának!..
vacsi
Megértem, hogy ezt gondolja, ezen már én is elgondolkodtam. A történelemben annyi gonosz ember volt, és közülük sokan ágyban, párnák közt haltak meg, öregen. Az Isten miért engedte? És miért engedte a sok-sok ártatlan (köztük gyerekek millióinak) a meggyilkolását? És miért engedi, hogy egyesek jól éljenek,az összeharácsolt vagyonból, mások meg kemény munkával sem jutnak semmire?... Na, ezért nem vagyok vallásos. Szerintem, ha lenne Isten, ezeket nem engedné.
Néro2
Ne mááá ! Olyan , hogy fideszes újságíró nincs is . Vagy újságíró valaki vagy fideszes. Valahogy pont úgy mint amikor azt mondja a mentősszóvivő , hogy valaki az élettel összeegyeztethetetlen agykárosodást szenvedett és elhunyt.
justhpeter
Dezse Balázs is a fideSS intelligencia emblémája.
jesz
Dezse nagyon jól tudja, hogy Soros halálát milliók remélték a világ minden táján, az ő szerény jókívánsága semmiség...dél-Amerikától észak-Európán keresztül az usáig
sok ember vuduzza, szurkálja a rongybabáját, mert tönkretette a bankbetétjét. Ahogy az otp-t is be akarta dönteni, úgy az angol fontot is térdre vitte, de ázsiában is van halálos ítélet ellene.

Dezse csak itt akart feltűnősködni...

Soros örök életet kapott a Teremtőtől, hogy elvégezze azt a munkát, amire neki nincs ideje..
Néro2
@m73: A kettő együtt meg még nagyobb.A felét leírják a másik felét meg saját magától teszi hozzá.
Peller Anikó
@vacsi: 5:54, "És miért engedi, hogy egyesek jól éljenek, az összeharácsolt vagyonból, mások meg kemény munkával sem jutnak semmire?" Noláma összeharácsolt vagyonkát:

"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha...
Peller Anikó
A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl?d=m%3E
csipetke
Ennek a baromarcnak a gazdája a mi jóvoltunkból él baromi jól,mialatt tönkrevágta az országot. Azzal is megelégednénk,ha végre belátná,hogy ehhez a felafódathoz,---a 12 év alatt létrehozott katyvasz kibogozásához---ő pont annyi,mint a lósz@rban a vitamin, és végre kitakarodhatna az életünkből, hogy végre jöjjön egy szakértői kormány, és a miatta visszatartott uniós pénzek.Nem Sorossal kéne foglalkoznia az ilyen seggfejeknek,mint ez a dezse, hanem ezzel a katyvasszal, amit a gazdája létrehozott. Amúgy meg Gyuri bácsit Isten éltesse sokáig!
kereső
Én is számon kérem a jóIstent! Miért van ennyi barom az emberek között, mint ez a sajtómunkás is?
Jozefina
Isten éltessen Gyuri bácsi még sokáig!!! Segítsed a magyar nemzetet, hogy újból szabad, diktatúra mentes legyen!!!
Akinek a halálát kívánják az állítólag hosszú életű lesz!!!
134.bátor
Azèrt jobb èrzèsű emberkènt remènykedjünk,hogy túlèli a Nagy Tanîtványt...Isten èltesse Gyuri bácsi!
balos
Ezek nem is olyan hülyék!Ha netán egy ember meghal találnak másik áldozatot!Olyanok,mint a szálasi terrorlegényei!A kivégzettek a Duna parton a hibásak,hogy pont arra jártak!Ebben az országban ,minél sötétebb egy "majom" annál magasabb posztot kaphat a geciéktől!A média kurvák is ilyen jól élhetnek!
balos
A dezse féle megfelelési vágya,ebben a nehéz helyzetben is érthető!Ennyike telik az apjuk faszán szocializálódott senkiktől!
lampa laz
Dezse balázs, anyád mennyi ápolási díjat kap utánad, h gondodat viselje?
Gauntlet
negyedannyit se érsz mint Ő! ő a saját pénzén sok magyar fiatalnak adott oktatást!
a fél fidesznek! de azok csak a lopást értették, meg se érdemelték!
simmering73
Szerintem meg ilyen barmoknak volt teljesen felesleges megszületni, mint ez a köcsög.
vacsi
@Peller Anikó: Hát, igen... De bármerre nézünk, ez van.
Qqberci
Azt lehetne inkább számonkérni, hogy O1G miért születhetett meg...
emerencia
@Jozefina: ma 7:59 Egyetértek. Remélem rajtad kívül is akad egyre több pedagógus aki ebben a szellemben neveli az ifjúságot.
Nessy
Ilyen a fidesz féle státusz keresztény " Jókívánság", Isten áldásával! Ezt a hapsit is fenemód keresztényi szellemben nevelhették!
telegdilaci
@csak úgy. Miért nem a gazdályára kérte Isten áldását,Aki soha nem hozható helyre károkat okozott Magyarországnak,akit itt bűnösnek lehet mondani az egyedül Orbán,Soros annyiban okozott kárt Magyarországnak hogy érdemtelen Pökhendi aljas Embereket támogatott a saját vagyonából,érdemtelenekre pazarolta a pénzét,ezek Oda X@RNAK,ahonnan enni kaptak!
gina
Én inkább az agyhalott zsiros OV t kérdezném a helyében--- a koleszterin sem az ami volt, már régen el kellett volna patkolnia ennek a patkánynak
Kapanyél
Szerintem nincs olyan ember, akinek a száján ki ne csusszant volna, hogy "dögölj meg!", DE alapvető morális kérdés, hogy SENKINEK nem kívánjuk a halálát kortól, nemtől, bőrszíntől, meg mindentől függetlenül! Aki ilyet tesz egyszerűen BUNKÓ! Legyen nyugodt, érte is kopogtatni fognak, ha ő lesz a soros!
szegfue
Azért nagy sz@rban lesz O.V. és a Fidesz, ha meghal Soros György... uj "bünöst" kell találniuk.
Kapanyél
@szegfue: Szerintem annyi jelölt van a tarsolyban, hogy el se tudjuk képzelni!
rokker33
Ha 1942=44 ben Auschwitzban a kéményen át távozik füst formában, akkor most békesség lenne ! Kicsinyes bosszúját a 21. Századi Európán tölti ki, pedig ez a generáció nem tehet arról amit a zsidókkal műveltek! Ennek ellenére én nem ítélem el Hitler munkásságát, csak kár hogy félmunkát végzett...
Nessy
@rokker33: 10,51 Ez szép, és emberséges, jobboldali, keresztény hozzászólás volt! Gondolom, sajnálod hogy épp nem működik a szent inkvizicíó!
Sámannus
Aki a patással van jóban az könyörögjön annak. A jóisten a jóemberekkel van.
szegfue
@Kapanyél: 10:07 Könnyen elképzelhető, de azért lássuk be, hogy az emberek agyába Soros Györgyöt döngölték bele, igy baromi nehéz lesz egy uj "patásördögre" váltani az igen sok IQ-val rendelkezőknél.
szegfue
@Eladott Ország: Szerintem a "kicsi" Soros közel sem kelt akkora "félelmet", mint az apja.
szegfue
@rokker33: 10:51 Természetesen lehet véleményed, de az ilyen hozzászólásaid miatt nekem is kedvem lenne Téged lelökni a Taigetoszról... nem érdemled meg az életet.
dr préditákor
@Horizont: te is mutasd meg magad, nyanyus! Csak nehogy megijedjünk...
CsipkeRózsa
"hajlamosak vagyunk néha számon kérni a Jóistent, hogy egy ember aki ennyi kárt okoz, miért hagyja a Jóisten ennyi ideig, jólétben élni."

Ez a szemét újságíró talán abba gondoljon bele, hogy az ő mondata szerint, Orbánnak már nagyon régen meg kellett volna döglenie!!!
amortizáltok
és e szépreményű firkász ugye a főnökére mármint viktorkára gondolt ugye ?
rokker33
@Horizont: miért Soros nem az? Szándékosan tönkre akarja Európát tenni emberek millióira akarja a migránsokat rásózni! És én vagyok szemét? Érdekes felfogás... @Nessy: Nem tartozom semelyik oldalhoz! Tiszta szívű magyar ember vagyok aki félti a hazáját az ilyen zsidó piócáktól és az Orbán cigányoktól! @szegfue: miért Soros megérdemli? 90 évesen is csak Magyarországgal és Európa jövőjével foglalkozik! Milliárdos vén geci már 30 éve vissza kellett volna vonulnia és nem kérünk az oktatásaiból! @csak húgy...: gyorsan vegye be az aszpirint hogy bolondulj meg estére :)
dr préditákor
@Horizont: Az élettársadat köcsögözd le nyanya! Gyereket se tudott csinálni hehehe huhuhu hahaha
rokker33
@Horizont: jobban szeretem a hazát mint a magadfajta senkiházi megmondó ember.
szegfue
@rokker33: 14:15 Szerintem ahogy él valaki, ugy is itél. Meg aztán kicsit "durva", hogy többes számban irsz, hiszen Te csak Magadat képviseled... vagy valamit rosszul gondolok? Én egyenesen utálom O.V-t, mégsem irok róla soha ugy, ahogy pl. Te Soros Györgyről. Vélhetően személyesen nem is ismered, sőt nem is bántott Téged, akkor mi lehet a oka annak, hogy ennyire nem emberhez méltóan kezeled?
CsipkeRózsa
@rokker33: 14:15

Azt írod: "Szándékosan tönkre akarja Európát tenni emberek millióira akarja a migránsokat rásózni!"

Ezt a hazugságot terjeszti Orbán, hogy téged és tsaidat ijesztgesse, úgy látszik hatásosan.
Hol olvastad Soros saját szövegében ezeket, és a többi hülyeséget, amit kitalálnak vele kapcsolatban?
A te és az összes magyarországi ember pénzét és értékeit pedig Orbán és bandája lopta és lopja folyamatosan, ő teszi tönkre a saját országa embereit. Milyen minielnök az ilyen.?
Nem árt néha gondolkodni is!
Toller Béla
Isten ( a magyarok istene) jelenlegi első számú szégyene orbán, meg a bandája ! Az újságírüi, a bajerjei ...Majd utána foglalkozzon a többi szégyenével !
dr préditákor
@Horizont: hori néni hogy ityeg hori bácsinak a fityegője? Már sehogy?
Nessy
@Toller Béla: Isten nem ver bottal, csak Orbán Viktorral!
Nyírfa
@rokker33: aug.13. 14.15

Ha olyan a tiszta szívű magyar ember mint te, akkor az általad fémjelzett tiszta szívű magyaroknak nincsen helyük nemhogy Európában, de sehol a civilizált világban.
Azt a kéményfüstöt Sorossal kapcsolatban gondold át mégegyszer, akár bocsánatot is kérhetsz, hogy ne kelljen azzal a bélyeggel meghalnod, amely azonossá tesz sok-sok millió ember , köztük gyermek elfüstölőivel.

Ha én lennék a munkaadód Ausztriában vagy bárhol, azonnal elbocsátanálak, és olyan ajánlólevelet adnék, amely földönfutóvá tenne. Persze, ha hazajönnél, és felkínálnád magad a fidesznek, begfutnál egy rapid karriert. Csak igyekezz, mert dől a fideszdominó.

Még egy: nem tudom, hallottál-e már a gondolatok teremtő erejéről. Nos, bárkiről is fantáziálunk, kívángatunk neki vágyaink szerint, az mindig visszajön hozzánk. Vagy talán el sem megy tőlünk, hiszen a mi energiánk, mi élünk, és gazdálkodunk vele. Gondoltam, szólok, hogy tudd, amit beszélsz, az elsősorban a te életedre van hatással.
Nyírfa
Soros Györgynek utólag is jó egészséget, boldog családi életet kívánok születésnapja alkalmából.
Nyírfa
@Horizont: Úgy megdöbbentem, többször elolvastam, tényleg, van ember, aki azon kesereg egy nyilvános fórumon, hogy ahelyett, hogy a krematórium
kéményén keresztül távozott volna, még mindig él Soros György?
És vajon hányan gondolják, mondják ugyanezt ebben a zéró toleranciájú országban, ahol a tolerancia csak álca, mézesmadzag, mert maga a miniszterelnök úszít, hergel a zsidók által dominált, irányított háttérhatalom elméletével?
Nagyon ideje már, hogy rádőljön erre a kormányra minden alávalósága.
Remélem, Gyurcsányék tényleg készülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.