A recesszió elkerülhetetlen, de sok magyar már most válságot él át, mondta László Csaba. A volt pénzügyminiszter nem tartja kizártnak, hogy ismét az IMF-hez kell fordulni, a befektetők bizalma kezd meginogni Magyarországban. A recesszió elkerülhetetlen, de sok magyar már most válságot él át, mondta a Szabad Európának László Csaba címzetes egyetemi tanár. A volt pénzügyminiszter nem tartja kizártnak, hogy ismét az IMF-hez kell fordulni, a befektetők bizalma kezd meginogni Magyarországban. Szerinte a kormányzati intézkedések most azért tűnnek kapkodónak, mert a választások előtt politikai okokból nem volt szabad foglalkozni a megszorító intézkedések előkészítésével.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Az IMF Nem nem soha ! Akkor inkább o-rossz vagy made in csaj(l)na pénz mert nem leszünk gyarmat :))))
Az IMF-re Béke röfögést kell . Mert mi az már , hogy kevés kamat mikor mimagyarok bármilyen nagy kamatot is ki tudunk fizetni. Bár az kissé érthetetlen , hogy akkor miért nem csak a mimagyarok fizetik. Közöm hozzájuk ?
Eladott Ország
"Az unortodox magyar gazdaság (fideszül: zászlóshajó, gőzmozdony, világítótorony) száguldva rohan a recesszióval nyakon öntött tartós infláció szakadékába (a mostani közel 14 százalékos infláció már ősszel húsz százalék fölé emelkedhet), a kormány pedig 12 év bűnös szabadrablása után az egyik probléma kétségbeesett orvoslásával a másikat súlyosbítja; miközben az augusztusban és szeptemberben még csak köbméterenként 732, 4 forintba kerülő, átlagfogyasztást meghaladó gázért fűtési szezonban nem 747, hanem 752,5 forintot kell majd fizetni. Lassan a Holdról is látszik, hogy hova vezet az, amikor egy propagandára szakosodott, 13. éve kétharmaddal pöffeszkedő, a saját érdekeit az ország érdekei fölé/elé helyező kormánynak egyszer csak valódi válságot kell kezelnie. Tény, hogy a valóság rögös talaján állva, a tényeket és az összefüggéseket nem messziről elkerülve jóval nehezebb élni, és gondolkodás nélkül bevenni, hogy a magas infláció valójában a mindenhez értő nemzetstratéga és gatyás békegalamb nemzetvédő és -mentő tervének része, hogy a magas infláció ugyan más országokat nyomorba dönt, de mimagyarokat pont ellenkezőleg, mivel itt direkt így akarták azok, akiknek évtizedes tapasztalatuk van egy ország vezetésében. Hiszen köztudott, hogy a brutál infláció kéz a kézben jár a bérek növekedésével. Vagyis minél inkább dühöng az infláció, annál jobb nekünk. Mert annál gyorsabb ütemben növekednek a bérek, és ha ez így van (márpedig így van!), akkor előbb-utóbb milliomos lesz a saját kizsákmányolásáért hálás kisember. Csak győzze kivárni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.