Van visszaút, a gazdaság növekedési üteme jövőre visszatérhet a 3 százalékhoz közeli szintekre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Gondolom ennek hatására csak úgy özönlenek majd a befektetők az országba!
Sámannus
A háromezermilliárdos kínai bejelentés rögtön javítottt a forinton, bár a jószándék nem minden. Ezek rögtön eltapsolják, és leshetünk ki a fejünkből, mivel lehet rontani ezen a helyzeten is.
Eladott Ország
@Kapanyél: Különösen az amerikaik fognak tülekedni, a kettős adóztatás, visszaálítása után. Mindig a szokásos helyre spriccel. Kellett nekik republikánus Disneylandet csinálni Magyarországon, most annál nagyobb motiváció a demokrata kormányzat részére, hogy aláássa az Orbáni politikai modellt. Ha jönnek UFOk erre bolygóra az csak azért lesz, hogy elpusztítsák az UNIVERZUM legbölcsebb, legokosabb, leg-leg-leg MAGYAR népét! De a mi miniszterünk ettől is megfog védeni, akkor lesz majd UFO infláció! Ne felejtsük el azt sem, hogy Szíjjártó zseniális ütemérzékkel és fantasztikus diplomácia érzékről tanúbizonyságot téve habosra szopta a republikánusok f*szát a CNN-en. Mindezt egy demokrata elnöki ciklus alatt. Egy amerikai érdekeltségű szervezetnek vagy személynek nem lesz érdeke, hogy ott is meg itt is adóztassák, majd választ melyik országba vonul vissza. Vajon hova fog, vajon hova? Pláne az amerikai adóhivatal nem szívbajos külföldön aktív és élő állampolgárait is amerikában adóztatni.
uploads.disquscdn.com/images/b333161fa592939a55957d1a620456b88ae6f3cf2a742d5595ebd902dd8f48c5.gif?w=800&h=240
O1G addig kavarja a nemzetközi szart, amíg az ország is rámegy. Kisebb Magyarországot! Hofinak volt erről egy remek száma hogy ide minden begyűrűzik csak a jólét nem. Jó ez a hintapolitika amíg tart a lendület. Amikor elfogy meg jól pofára lehet esni, mert senki sem bízik az emberben. Orbán aki tényezőnek képzeli magát, de nem tényez ő tovább, ez az öntényezés. Az vár Magyarországra, ami 44-45'-ben ! Szerintem ki kell lépni az EU -ból és meg kell alapítani a Trianon miatt zokogó szövetséget, tömegek csatlakoznának a történelmi tradícióink miatt az új pénz lehetne az avar. Összel minden igazmagyarnak avarral lesz tele az iszákja. És akkor egy iszák avar értéke elérné az egy iszák avar csereértékét! De jó lesz nekünk! Azután ha a NATO-ból is kilépünk, aztán a hét szomszédunk felosztja egymás között putriországot. Ott a csengő nevű pengő, az kell minden vármegyébe! Az inflációs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.