Tóth Gabi az elmúlt évben rengeteg bántó üzenetet, fenyegetést kapott, de úgy tűnik most szintet lépett az ellene folytatott gyűlöletkampány – írja a Blikk.hu.

Már telefonon is fenyegetik Tóth Gabit: Az ő és kislánya halálát kívánják
Fotó: TV2

A Blikk arról számolt be, hogy az énekesnő Instagram-történetében mesélt arról, hogy újabban elkezdték hívogatni a honlapján található telefonszámon, amit egyébként a koncertszervezője kezel.

Az emberek azt gondolják, hogy az az én telefonszámom, ezért fenyegető, nyomdafestéket nem tűrő hívásokkal bombázzák, amiben a halálomat kívánják és egészen megdöbbentő stílusban juttatják kifejezésre a véleményüket. Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem. Nem értem, hogy lehet ennyi gyűlölet egyes emberekben és vajon mi az oka? Mit vétettem nekik, amiért a halálomat kívánják?

– kezdte a Blikknek Gabi.

Gabi elmondása szerint az egész akkor kezdődött, amikor felkérték hírnöknek és fellépőnek a tavaly szeptemberi eucharisztikus világkongresszusra. Az énekesnő szerint azért választották őt, mert látták, hogy a kislánya születése óta rendszeresen énekel imadalokat és bibliai idézeteket.

Ez részemről egy lelkileg felemelő, megtisztelő küldetés volt, de van, aki politikai kérdést csinált belőle. Elkezdtek támadni, közéletiből a politikai térbe toltak, teljesen indokolatlanul és össztüzet zúdítottak rám a sajtóban. Megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt. Előfordult, hogy valaki követett és azt fotózgatta, hogy éppen kivel találkozom, majd olyan ügyekbe próbáltak belekeverni, amikhez közöm nem volt

– mesélte.

Gabi elmondása szerint a helyzet némileg normalizálódott a június végi, erdélyi turnémig. 

Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják.

Forrás: Blikk

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A kislányt nagyon sajnálom. Nem tehet arról, hogy ilyen hülye, szélkelep anyja van.
Vajon, miért olyan meglepő, hogy egy nő, aki (mielőtt orbáni zsoldba állt) mindenhol a qrva megjelenést favorizálta és művelte. Most, hogy beállt a keresztény kurzus szélárnyékába, azonnal kijött rajta a ""mélykeresztény és a nagymagyar"".
Mitől hiszik ezek a pénz hatására mindig a kassza felé forduló celebek, hogy az internet is és a köznép is hülye vagy szenilis és elfelejti azt, hogy milyen volt például ez is. Minél kersztényebb és magyar, annál inkább felidéződik a tegnapi élete. Kicsit túl meredekebbre sikerült a fordulat a damaszkuszi útján.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
HÜLYE MIGRÁNS PICSA!!! NE NYIHOGJÁL HANEM KUSSOLJ , TE KERESTED MAGADNAK A BAJT!!!
csak úgy....
@Málna: bezzeg te egy igazi tanyasi szépasszony,föleg a kék gumicsizmádban,kedves h. balázsné! :)
Aki Én
@Málna: ...nebassszz, te tényleg minden kibaszott hétvégén itt rohadsz...
Mekkora lúzer vagy!
Málna
@Aki Én: Imádok itt lenni. És mindig azt csinálok, amit akarok. Hát nem fantasztikus?:-)
Aki Én
@Málna: ...igen, erről beszélek.
Tényleg egészen fantasztikus.
fideszes gyökér
Támogatom a fenyegetést, hiszen ez az Miniszterelnökúr alapvető hozzáállása is.
Egyszerűen csak egyértelműen és határozottan fejtik ki a véleményüket.

Hajrá Fidesz-KDNP!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.