Tóth Gabi az elmúlt évben rengeteg bántó üzenetet, fenyegetést kapott, de úgy tűnik most szintet lépett az ellene folytatott gyűlöletkampány – írja a Blikk.hu.

Már telefonon is fenyegetik Tóth Gabit: Az ő és kislánya halálát kívánják
Fotó: TV2

A Blikk arról számolt be, hogy az énekesnő Instagram-történetében mesélt arról, hogy újabban elkezdték hívogatni a honlapján található telefonszámon, amit egyébként a koncertszervezője kezel.

Az emberek azt gondolják, hogy az az én telefonszámom, ezért fenyegető, nyomdafestéket nem tűrő hívásokkal bombázzák, amiben a halálomat kívánják és egészen megdöbbentő stílusban juttatják kifejezésre a véleményüket. Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem. Nem értem, hogy lehet ennyi gyűlölet egyes emberekben és vajon mi az oka? Mit vétettem nekik, amiért a halálomat kívánják?

– kezdte a Blikknek Gabi.

Gabi elmondása szerint az egész akkor kezdődött, amikor felkérték hírnöknek és fellépőnek a tavaly szeptemberi eucharisztikus világkongresszusra. Az énekesnő szerint azért választották őt, mert látták, hogy a kislánya születése óta rendszeresen énekel imadalokat és bibliai idézeteket.

Ez részemről egy lelkileg felemelő, megtisztelő küldetés volt, de van, aki politikai kérdést csinált belőle. Elkezdtek támadni, közéletiből a politikai térbe toltak, teljesen indokolatlanul és össztüzet zúdítottak rám a sajtóban. Megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt. Előfordult, hogy valaki követett és azt fotózgatta, hogy éppen kivel találkozom, majd olyan ügyekbe próbáltak belekeverni, amikhez közöm nem volt

– mesélte.

Gabi elmondása szerint a helyzet némileg normalizálódott a június végi, erdélyi turnémig. 

Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják.

Forrás: Blikk

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A kislányt nagyon sajnálom. Nem tehet arról, hogy ilyen hülye, szélkelep anyja van.
Vajon, miért olyan meglepő, hogy egy nő, aki (mielőtt orbáni zsoldba állt) mindenhol a qrva megjelenést favorizálta és művelte. Most, hogy beállt a keresztény kurzus szélárnyékába, azonnal kijött rajta a ""mélykeresztény és a nagymagyar"".
Mitől hiszik ezek a pénz hatására mindig a kassza felé forduló celebek, hogy az internet is és a köznép is hülye vagy szenilis és elfelejti azt, hogy milyen volt például ez is. Minél kersztényebb és magyar, annál inkább felidéződik a tegnapi élete. Kicsit túl meredekebbre sikerült a fordulat a damaszkuszi útján.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A kislányt nagyon sajnálom. Nem tehet arról, hogy ilyen hülye, szélkelep anyja van.
Vajon, miért olyan meglepő, hogy egy nő, aki (mielőtt orbáni zsoldba állt) mindenhol a qrva megjelenést favorizálta és művelte. Most, hogy beállt a keresztény kurzus szélárnyékába, azonnal kijött rajta a ""mélykeresztény és a nagymagyar"".
Mitől hiszik ezek a pénz hatására mindig a kassza felé forduló celebek, hogy az internet is és a köznép is hülye vagy szenilis és elfelejti azt, hogy milyen volt például ez is. Minél kersztényebb és magyar, annál inkább felidéződik a tegnapi élete. Kicsit túl meredekebbre sikerült a fordulat a damaszkuszi útján.
simmering73
@Shikari: Senki nem megy börtönbe. Már megint túl tolod a biciklit.
Galway
@namihami: Sajnos senki nincs, aki azt a szegény kisgyereket megvédje az anyja elmebajától! Mert mi más lenne annak a célja, minthogy folyton-folyvást beszéljenek róluk, ha kell, ha nem, ezért egyre vadabb históriákat hazudozik össze, ahelyett, hogy befogná a száját és észrevenné, hogy úgy is lehet élni, ha a címlapra valaki más kerül?!
fergeteg
Csak prolik és zsidónácik lehetnek ilyenek.
jesz
a magamutogatásnak bizony ára van, főleg, ha nem mindenki által szeretető amit tud, csinál, tesz...
ha politizál egy arra nem alkalmas, akkor ez az eredméye...

(egy régebbi népi szólás: -aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megbasszák)
balos
@fergeteg: A szép kurva anyád nem mondta,hogy egy orosz baka csinálta fel a kamrában!Abból lettél kipcsakk!
justhpeter
Egy dolgot biztosn nem értek: milyen közösségi értéket képvisel Tóth Gabi, hogy ennyien foglalkoznak vele ? Mi lenne, ha nem is vennék észre és hagynák békében élni ?
Macskaszem
Provokál állandóan a hülye NER-nyalóka, aztán csodálkozik ha elküldik a bdsQrva anyjába.
Németh István
Na ezért kell a moslék balliberális, kommunista fasiszta moslékokat kiírtani egy életre! minél kevesebben vannak annál szemetebbek !@szép új világ: @justhpeter: @Macskaszem: @balos;
nektek csupa baráti alapon > a náthás, büdös, trippeles, kurva anyátokat a megszületett és a megszűletendő kölkeitekkel együtt! moslékok!
Málna
@Horizont: Nekem nem tetszik, amiket itt irogatsz. Ha ezért az unokáid halálát kívánnám, az a te hibád lenne, ugye?
Málna
@namihami: Kellene neked egy nő, egy olyan igazi, nem mama-típus. Ha még nem késő...
Nyírfa
Gabi soha nem fog eljutni ahhoz a felismeréshez, hogy ez a rajongó kiállás Orbánék mellett az általuk okozott sok-sok elhalálozás semmibe vétele.
Hogy a hazánk milyen sorsra jutott, ennek a megértését el sem várnám tőle.
Ez az érem egyik oldala. A másik, hogy a gyerek, bárkié is legyen: tabu.
Málna
@Horizont: Nem, hanem azt írtad, hogy ő tehet róla, hogy ilyen helyzetbe került. Ritka hülye felfogás. És mellesleg - ő tényleg csak énekelt.
Málna
@Horizont: 21:53 Nyitott kapukat döngetsz...:-)
kormanyos63
Én sosem kedveltem Tóth Gabit, sem a személyisége miatt, sem a művészete miatt, nagyon nem szeretem a dalait!
Viszont elitélem azokat, akik az ő és a kislánya halálát kívánják!
Én soha nem tennék ilyet!
Galway
@kormanyos63: Szerintem a szöveg úgy hangzott el, hogy "meg tudnám fojtani azt a nőt, amiért képtelen befogni a száját"
Toller Béla
@Málna: Ne mentsd fel azért teljesen, Ha valaki gyengeelméjű, arról nem tehet. Ez a csaj egyáltalán nem idióta, ez egy primitív kis fasiszta genya !
Málna
@Toller Béla: Értékrend kérdése. Nálam a fenyegetőző a "primitív kis fasiszta genya".
csagyi
Na végre egy igazi gondolkodó keresztény mondat a naponta nyilatkozó kedvencünk tollából.("baráti alapon")
"Na ezért kell a moslék balliberális, kommunista fasiszta moslékokat kiírtani egy életre! minél kevesebben vannak annál szemetebbek !@szép új világ: @justhpeter: @Macskaszem: @balos;
nektek csupa baráti alapon > a náthás, büdös, trippeles, kurva anyátokat a megszületett és a megszűletendő kölkeitekkel együtt! moslékok!"
Mindenhez hozzá szól ezzel a stilussal.
Hát nem aranyos?
Hajrá magyarok!
namihami
@Málna: 21.16: Pl egy ilyen--""Gabifajta""? Háááát, akkor már inkább csak megmaradnék a 40 éve mellettem szenvedő ""mama"" mellett.
Ez még azzal az előnnyel is járna, hogy nem lenne családon belüli politikai nézetkülönbség, DE FŐLEG---sokkal kevesebb ""sógorom"" lenne.
És ez számomra az egyik, de roppant fontos szempont.
Málna
@namihami: Nem, nem Gabifajta. Egy olyan, aki tetszik neked. Vegyél már egyet! Talán megnyugodna a kis lelked, hogy egyszer végre neked is összejött...:-)
namihami
@Málna: Az már megvolt---40 évvel ezelőtt. Ezek szerint ""összejött"". És ha még 40-et már nem is tervezek, de nincs szándékomban egy újjal ismét belevágni. Először is a mostani már bevált (kis hibákkal), másodszor nekem már nincs időm tanítgatni.
Mondjuk egy ""gabifajta"" se tőlem nyerné el a tudást, mert annál neki sokkal több ""oktatója"" volt, de pont ez az egyik (bár döntő) kizáró ok az irányába. A másik a bankszámlám nagysága. Az orbáni és egyéb póráz hosszabbra van eresztve.
Málna
@namihami: Nem nagyon érted. Fizess be egy jó nőnél egy menetre és akkor talán lenyugszol és abbahagyod az állandó ribancozást.
namihami
@Málna: Te vajon honnan tudod, hogy a nejem jó nő-e vagy sem!?!?! Miből gondolod, hogy nem ""abszolváljuk"" egymás igényeit!?!?!
Az ilyen ""távolbalátók"" számomra azokat a lilafejű homofóbokat vagy qrvagyűlölőket juttatják eszembe, akik majd megdöglenek azért, hogy bekerülhessenek az általuk oly nagyon utált csoportba.
Egyébiránt: milyen a ""jó nő""? Egy helyen már leírtam, hogy ami x-nek álomnő, az y-nak csalódás. Ezalapján (ha egyáltalán van partnered), akár neki is szegezheted a kérdést, hogy jó vagy-e neki egyáltalán!?!?! Legalább egyszer jó voltál-e?
Málna
@namihami: "Te vajon honnan tudod, hogy a nejem jó nő-e vagy sem!?" Onnan, hogy minden fiatal, jó nőt pocskondiázol.:-) És már mondtam, a jó nő az, aki tetszik. A partneremnek meg nyilván jó vagyok, ha velem van. MIvel semmiféle kötelezettsége nincs felém.
namihami
@Málna: Neked, ezzel a kopasz fejével, tetovált testével, hirtelen támad kereszténységi és nagymagyarsági hitelességével és ""mozgalmas"" előéletével valóban jó nő?!?! Ez persze sok mindenre próbál magyarázatot adni.
dr. prédikátor
HÜLYE MIGRÁNS PICSA!!! NE NYIHOGJÁL HANEM KUSSOLJ , TE KERESTED MAGADNAK A BAJT!!!
csak úgy....
@Málna: bezzeg te egy igazi tanyasi szépasszony,föleg a kék gumicsizmádban,kedves h. balázsné! :)
Aki Én
@Málna: ...nebassszz, te tényleg minden kibaszott hétvégén itt rohadsz...
Mekkora lúzer vagy!
Málna
@Aki Én: Imádok itt lenni. És mindig azt csinálok, amit akarok. Hát nem fantasztikus?:-)
Aki Én
@Málna: ...igen, erről beszélek.
Tényleg egészen fantasztikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.