A már leszerződött mennyiségeken felül még mintegy 700 millió köbméter érkezik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Basszák meg, még az sem jött át a csövön amire már leszerződött ez a kopasz kakadú. Az volt az ami annyira olcsó volt, h a piaci ár többszörösébe került nekünk, h nekik ebből mennyi esett le az számunkra nem ismeretes. A megújuló energiába fektetnék ez a rengeteg pénzt akkor jól járnának az emberek. Úgy látszik ebben orbán még nem látta meg a lehetőséget (a lopásra), mert különben mészáros birodalma már bővült volna ilyen üzleti ággal.
Eladott Ország
Azzal riogatnak, hogy nem lesz gáz, erre a mi tározóinkban a szerbeknek tárolnak 500 millió köbméter földgázt. Ez a gyagya alkalmas csak arra, hogy ilyen Patyomkin-világban rávegyék a semmibe integetésre. De azért integetés közben is nyúl a nyakkendőjéhez. Pedig nincs is rajta. Ez már orvosi eset.
- Te Viktor, tudnál adni egy kis gázt? - Persze! - De marad nektek elég? - Pont leszarom! Viktornak ingyen fűtést tudok felajánlani, máglya alakjában. Volna rá igény. Eladtunk újabb 500 millió köbméter gázt Szerbiának az energia-veszélyhelyzet kellős közepén HAZAÁRULÁS
uploads.disquscdn.com/images/2adefd47d130d12cfce01241160586e25982ceae07858dc3be789243649567a4.gif?w=800&h=352

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.