Pócs János fideszes képviselő a Jászságot képviseli az országgyűlésben, és a Jászsági Térségi Televízió Képviselő Infó című műsorában arról tartott kiselőadást, miért jó, hogy nálunk alacsonyak a bérek.

A cigányt kazánba záró fideszes képviselő: Az alacsony bérek jók, nem tunyulnak el a magyarok
Kép: Facebook/Pócs János

Ám egyértelmű az, hogy Pócs szembemegy Lázár János véleményével, de szerinte azért jó, hogy nálunk alacsonyak a bérek, mert így az emberek nem tunyulnak el, mint nyugaton, mert folyamatosan adnak nekik munkát a multik. 

A műsorvezető által idézett vélemények szerint ahelyett, hogy Magyarországon európai szintre emelkedtek volna a bérek, inkább mesterségesen alacsonyan tartották az árakat, és elhitették az emberekkel, hogy jobban élnek.

A kritikák szerint a rezsicsökkentés elhibázott döntés volt annak idején, mivel a kormány nem a gazdaság igazi fejlesztésére költötte a pénzt, hanem inkább erre. Pócs erre úgy válaszolt, hogy

az alacsony bérek és a szakképzett munkaerő miatt külföldi cégek előszeretettel ruháztak be Magyarországon, amik rengeteg munkahelyet teremtettek. Az egyetemi professzorok nem látják komplexen a gazdaságot.

Pócs ugyan a műsorvezető kérdésére sem nevezi narkósoknak a törvény ellen tüntetőket, de úgy fogalmaz:

józan ítélőképességgel rendelkezik az, aki úgy gondolja, hogy Putyint térdre kényszeríti, a gázárat leviszi, a Jóistent pedig megint térdre kényszeríti, hogy Magyarországon essen már eső, mert ők kimennek Pesten oszt hidat foglalnak, hát ott azért valami zár van.

Pócs János az a fideszes képviselő, aki 2017 decemberében Erdélyben egy leölt disznóval mutatkozott, melyre azt írták, hogy „Ő volt a SOROS”, illetve az is aki egy 2019-ben nyilvánosságra került, felvételen egy cigányembert bezárt egy kazánba.

Majd a felvételen többek között olyanok hangzanak el, hogy

itt égetem el azokat a cigányokat, akikre haragszom.

A képviselő utóbb úgy nyilatkozott, hogy ez egy vidám, ironikus felvétel.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Ès persze megint újraválasztották fölènyesen ...milyen emberek már ezek??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@percsi: Akinek ez olyan vicces, az az illetőt minősíti! Ez legyen a legjobb szórakozás életében!
percsi
@Shikari: Ja, ezt a görény úgy is gondolta, csak hát félremagyarázni a ti módszeretek, csak hülyét nem találtok, aki elhiszi! Egyébként rossznak is vicc! Lábon kellene lógatni téged, és jót nevetni rajtad, te sem találnád viccesnek! Te is a fajtája vagy!
Inkább vagyok libernyák, ill. liberális, mint a te fajtád!
kisfalud
Azért ne mondja senki, hogy nem segít nekünk a Jóisten! Ha nem segítene akkor nem ajándékozná meg a hazát ilyen zseniális, istenfélő politikusokkal!
Clavigo
@Shikari: Az milyen hülye vicc volt,,hogy világra jöttél...!
percsi
@Shikari: Én azokat zárnám kazánba, akik ilyen aljas módon fegyelmezi az alkalmazottjait, és azokat, akik ezen nevetnek! Emberek millióival meg is tették, az sem volt vicces, csak azoknak, akik hatalmukkal visszaélve megtették.
Clavigo
@Shikari: Ismét jót nevettünk...Siralmas vagy..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.