Tízmilliárd eurós adócsökkentést terveznek Németországban, mert pénzügyminiszterük szerint az állam nem gazdagodhat az infláció révén a polgárai kárára.

Üzenetet és figyelmeztetést küldtek Orbánéknak: Ne élősködjenek az embereken, a Fidesz pofátlanul nyerészkedik

Az MSZP azt üzeni Orbán Viktornak és a Fidesznek, hogy ilyen az igazi kormányzás: az ország vezetői megkönnyítik az emberek életét, nem pedig élősködnek rajtuk!

A Fidesz pofátlanul nyerészkedik a brutális dráguláson: Orbánék 800 milliárd forint áfa-többletbevételt söpörtek be csak az idei év első felében!

Ekkora plusz bevételből bőven lenne pénz arra, hogy 0 százalék legyen az alapvető élelmiszerek áfája, ez az intézkedés ugyanis mindössze 300 milliárd forintba kerülne. Erre az Európai Bizottság tavaly év végi döntése értelmében lehetőség van, így ezt az MSZP kezdeményezte is.

Ehelyett Orbán Viktor nyerészkedő kormánya nem csökkentette, hanem bújtatott módon még növelte is az élelmiszerek áfáját a forgalomra kivetett 4 százalékos kiskereskedelmi különadóval. Ezt ugyanis az üzletek tovább hárítják a vásárlókra, akik így gyakorlatilag már 31 százalékos áfát fizetnek.

Figyelmeztetjük a Fideszt, hogy kapkodás, amatőr lépések, átgondolatlan, érzéketlen döntések helyett rázzák végre meg magukat és kezdjenek el kormányozni! Első lépésként javasoljuk, hogy az alapélelmiszerek áfáját csökkentsék 0 százalékra, mert ennek a fedezetét már beszedték, ott van az államkasszában!

- írták a közleményükben.

Forrás: MTI-OS

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Előre megy, nem hátra" Hordjátok el magatokat! Útbaigazítás - Fidesz szlogenekkel...
Ha nektek, Kolesz-alom, valóban "Magyarország az első", akkor "Itt az idő", "Hallgassatok a szívetekre" és haladéktalanul húzzatok el végre a szélrózsa minden irányába, hogy "Magyarország megújul"-hasson, hogy "Előre mehessen", hogy "Megőrizhessük Magyarország békéjét, biztonságát", hogy valóban - elsősorban tőletek - "megvédhessük a magyar családokat", hogy ne kelljen "Megállítanunk Brüsszelt", mert velük "Igen, Magyarország többre képes", mert mindennek jó ideje " csak a fidesz" az akadálya! És, hogy megvédjük a magyar családokat - tőletek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296736317_510355867559277_4230880999076226700_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=z4YqJhi3IVoAX_FL9_J&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9-XbdjYnfsJgPrHQUWJPuJ2Y0Sa3OpBAjlhXL-B2t9Ow&oe=62FB719E
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Miert ki mason nyereszkedne a fideSS mint a birkakon?
A magannyugdij vagyon ellopasa (3 ezer milliard forint) barmit megtehet. Ha az nem inditotta be az embereket, akkor semmi. Pedig ott 3 millio ember megtakaritasat loptak el egy tollvonassal.
De emlithetnem a rezsicsokkentest is, ami az egyik legjobban sikerult szemfenyvesztese volt a fideSSnek. Beadtak a birkaknak, hogy mennyi penzt sporolnak meg havonta, mikozben orbanek olcsobban vettek az energiat, mint az tovabbadtak a lakossagnak, hiszen a vilagpiacon eveken at olcsobb volt a gaz es az olaj, mint azt orbanek hirdettek. Folyamatosan vertek at az embereket, akiknek fogalmuk sem volt (tisztelet a kivetelnek), hogy valojaban mennyibe kerulnek ezek a dolgok. Aztan persze a haboru ennek is betett, es azt is a lakossaggal fizetteti meg orban.
ómió
@Dr. Proktor: Neked azért sehova se kell menned! Mindig nálad van! Az üres fejedben!
ómió
@Eladott Ország: Na, ugye, hogy találtál még "muníciót" az Athina Híradó archívumában! Olyan efftársspecifikusan idiótát, mint, amilyen magad is vagy!
ómió
@Eladott Ország: Amikor szedálásból ébredsz az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje, mindig még idiótább vagy, mint előtte!?
Eladott Ország
augusztus 13., 14:08 ♦ link pótolva... Útbaigazítás - fidesz szlogenekkel... (így nem lesz URL signature expired)
www.facebook.com/photo/?fbid=510355877559276&set=a.331394342122098

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.