Karácsony Gergely felidézte: a környezetvédelmi törvény lehetővé teszi a helyi önkormányzatok számára, hogy az országos jogszabályban foglaltaknál szigorúbb környezetvédelmi követelményeket határozzanak meg.

Kicselezik az Orbán-kormány pusztítását: megvédik az erdőket, a fákat, nem engedi a tarvágást Karácsony Gergely
Kép: Facebook/Karácsony Gergely 

Budapest megvédi az erdőit, Budapest megvédi a fáit, Budapest nem engedi a kormányzati tarvágást

- állt ki a főpolgármester a Facebookon.

A Fővárosi Közgyűlés augusztusi ülésére beterjeszti a főpolgármester azt a rendeletmódosítást, amely nem engedi meg Budapesten, hogy a természetvédelmi területeken tarvágást alkalmazzanak.

Védenünk kell a fáinkat egészen addig, amíg a kormány el nem áll attól a példátlanul rövidlátó, ostobán felelőtlen szándékától, hogy a természetvédelmi szabályok felfüggesztésével lehetővé teszi az erdők kiirtását

- fogalmazott Karácsony Gergely.

Szerinte itt az ideje, hogy véget vessenek a rövidlátó, a jövőt felélő kormányzati kapkodásnak, és ehelyett legalább az önkormányzatok képesek legyenek a jövőt féltő, zöld és fenntartható megoldásokkal kezelni az energiaválságot és a klímaválságot. Budapest ebben megtesz mindent, amire lehetősége van.

Szerinte a felelős energiapolitika a zöld energiaforrások használata, és nem az erdők kivágása.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@fergeteg: Tre csak tudod elmebeteg fidesz proli
gina
@Németh István: És te mit csinálsz szemét fidesz moslék itt vered az izéd és nyalod a zsiros cigányod seggét el van borulva az agyad beteg barmok mint a karámban, agy nélküli szemét fideszpatkányok,csak ennyit tudsz???
Németh István
@Baker: @gina: Ez a két alul művelt még hangyaszarnak is sok jelenség természetesen az Andrássy út - a kőr-utak, és persze a Város és a Népliget fáit akarják kivágatni a barom; kari-geri geci-faszi érdekében, hogy tudja mán a 30˙000 facsemetéjét elültetni. Ugye csak Budán tudta megkezdeni regnálása óta a telepítést egyenlőre a fák kivágásával amelyet most gőz erővel folytatni fog, haladva a Hűvösvölgyi út felé, hogy behozza az elmaradást! EGY nagy elme tört elő benne >> ezzel akarja bizonyítani az ORBÁN VIKTOR és a BUDAPEST népe előtt, hogy igen is a tüzelőfát a lakósságnak biztosítani kell! Megspórolandó a szállítási magas költségeket a Rózsadomb-i házak udvaraiba helyezi el a fát arany tartalékként! Ez az emberi nagyság lenyűgöző! @gina: te különösen ragadj ki egy rönköt és dugd fel magadnak az való neked!
Németh István
@Shikari: ez a @gina rüfke nem érdemli meg hogy foglalkozzon alaki is vele!
ómió
Mutyigeri efftárs, bizony, megvédi! De csak a saját idiotizmusát!
Németh István
@Shikari: ez kiváló >> "liberína" a "fos" az külön okleveles minősítés> elegáns és valósság ábrázoló! >>> ha-ha-ha liberina az idiotista!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.